2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimki de 13. Gün dedi Perşembe kan vereceğim. Benim 6-7 gün hunharca belim ağrıdı 7. Gün sanki regl oluyormuşum gibi içerden ağrı çektim hatta dedim gitti herhalde bir şeyler, ikide bir kontrol ettim korkudan ama kanama lekelenme olmadı. Ertesi gün bir uyandim hiçbir şey kalmamış ne bel agrisi ne başka belirti. Dünden beri de "yukum gelir" diyip yıkılan karikatür gibi ayakta uyuyorum ve midem bulanıyor 😂. Ama böyle bir yorgunluk yok bu mesajı yazarken ortasında uyuyup uyandım. İş yerindeyim bir de zulüm oldu 😂
Belirtilerimiz benziyor ilk 3-4 gün çok bel ağrısı çektm dedim herhalde yatmaktan ya da ilaçlardan. Bir gün bacağıma bile vurdu ağrısı. Birde lekelenmenin olduğu günde bel ağrısı ve kasıklarım çok acıdı.ama o gün biraz kendimi yormuştum oyüzden korkuyorum bir şey mi yaptım diye. Ama 2-3 gündür bendede hiçbir belirti yok. Umarım benimledir.

Belirtilerimiz benziyor ilk 3-4 gün çok bel ağrısı çektm dedim herhalde yatmaktan ya da ilaçlardan. Bir gün bacağıma bile vurdu ağrısı. Birde lekelenmenin olduğu günde bel ağrısı ve kasıklarım çok acıdı.ama o gün biraz kendimi yormuştum oyüzden korkuyorum bir şey mi yaptım diye. Ama 2-3 gündür bendede hiçbir belirti yok. Umarım benimledir.
Yukarda da belirttiğim gibi 3 gebelik geçirdim ilerlemedi ama hepsinin başlangıcı böyleydi. Şimdi çok ilaç kullanıyoruz insanın kafası acaba onlar mı yapıyor diye karışıyor yoksa 4. Kez birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Benim genetik sorun olduğu için düşüyordu bu sefer test yapılıp sorunsuz olan yerleştirildi umutluyum ama tabi insanın kötü deneyimi olunca hayal kurmaya korkuyor 😊

Yukarda da belirttiğim gibi 3 gebelik geçirdim ilerlemedi ama hepsinin başlangıcı böyleydi. Şimdi çok ilaç kullanıyoruz insanın kafası acaba onlar mı yapıyor diye karışıyor yoksa 4. Kez birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Benim genetik sorun olduğu için düşüyordu bu sefer test yapılıp sorunsuz olan yerleştirildi umutluyum ama tabi insanın kötü deneyimi olunca hayal kurmaya korkuyor 😊
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer🤲🏻😍

Ağlamayın 🥹. Kötü bir şey olacaksa zaten olacak, peşinen üzülmenin ne faydası var. Hem zaten biri kesin tutsun diye iki tane yerlestiriyorlar çift gebelik doktorların en çok istediği şey değil söylemişlerdir size de. Stres ve üzüntü daha kötü şeylere sebep olabilir. Ben çok ağladım bir faydasını görmedim 🥲. İnşallah tutunmuş olan sağlıkla ilerler kavuşursunuz 😊. Biz anlamıyoruz bu işlerden bekleyip görmekten başka bişi düşünmemek lazım. Herkesin süreci kendine özgü
Haklısınız. Beklemekten başka çare yok. İnşallah söylediğiniz gibidir ne diyim . Size de çok geçmiş olsun. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 💐

Histeroskopi vajınadan polip ve miyom operasyonu ben oldum.Anestezi ile bayıltılıyorsunuz
Sonrasında biraz kanamanız olabiliyor korkmayın normal hayatınıza hemen dönüyorsunuz.
Ama sonrasında öyle rahatlamıştım ki adet dönemindeki ağrılar geçmişti.
Benim rahmimin içindeydi.rahim dışında da var ama o laparoskopi denilen karından ameliyatla oluyor onu olmadım,hamileliğe engel bir durum değil dedi.
Geçmiş olsun..
Merhaba canım, ben laparoskopi oldum bir tüpümü aldırdım diğeri bağlandı ama rahimde bir sıkıntı yoktu geçen kontrolümde kalınlaşma ile ilgili histereskopi olabilir dedi doktor ama bu günki kontrolümde kalınlaşma gayet iyi dedi histereskopiye şimdilik gerek yok dedi çok şükür 🙏

Kızlar selam dün transfer olmuştum, hastaneden aradılar şimdi orda kan vermiştim sonucunda progesterol düşük çıkmış. Kalçadan iğnesini başladılar günde 6 fitil 2 göbekten iğneye rağmen neden düşük anlamıyorum 3 günde 1 kalçadan iğne olacagım

Bendede bir de kimseyle konuşmuyorum bu konuyu soranlara kısmet beklemedeyim 1.sinde çok yükseldim çok üzüldüm bu 2.deneme bakalım artık embriyonun numarasını falanda bilmiyorum embriyolog iyi kalitede dedi o kadar cehalet mutluluktur bişeyleri öğrendikçe kafası karışıyor insanın😁
Aynen öle bişeyi bilince kurcalıyoruz en güzeli sakince beklemek bende 3. Bu bazen bi umut doğuyor bazen olumsuzluk bazen endişe ilaçlarda bizi etkiliyo göğüslerim 4 beden büyümüştür belki öyle sızlıyo anlatamam yani unutturmuyo kendini☺️

Kızlar selam dün transfer olmuştum, hastaneden aradılar şimdi orda kan vermiştim sonucunda progesterol düşük çıkmış. Kalçadan iğnesini başladılar günde 6 fitil 2 göbekten iğneye rağmen neden düşük anlamıyorum 3 günde 1 kalçadan iğne olacagım
Aynısı bana oldu transferden önceki gün aldırdılar progestan 50 mg olanı bi kez vurdum dedim onu kullanmak istemiyorum tamam dedi

X