2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 5 yumurtam var sadece diye üzülüyordum iki daha eklendi 7 oldular.ama bu 2 Şi digerlerinden daha büyükmüş büyük ihtimalle elenicekler olsun,enazindan geriye5 kalır.hepimizin gönlündeki hayırlısı ile olsun

Off Allah razı olsun nasıl umutlandim 🥺 rabbim sizin de yüzünüzu güldürsün inşallah hepimizin mücadele veren hepimizin 🤲🤲
canım vallahi umutlanman için değil doğruyu söylüyorum gördüğümü şahit olduğumu yani, ben Ağustostan beri geziniyorum burda hatta (biraz psikopatlık ) geçmiş senelerdeki açılmış topikleri okuyordum kendimle benzer hikayeler bulmak için ve böyle bizler gibi gün sayan transfer olan kişiler en son doğuma gidiyorlar onları okuyup mutlu oluyordum. Hele ki bir kadın vardı ya test sonucu 7 mi ne çıktı ama sürekli arttı sürekli arttı ve doğurdu. Tamamen katlanıp ilerlemesi ile ilgili bişey senin doktorun sana bu şekilde bilgi vermedi mi? Mesela şöyle düşün 10. gün de 100 çıkmış zaten 12. gün verseydin 200-300 çıkacaktı e zaten 1 hafta olmadan 1000 i geçiyor sağlıklı gebelik.

canım vallahi umutlanman için değil doğruyu söylüyorum gördüğümü şahit olduğumu yani, ben Ağustostan beri geziniyorum burda hatta (biraz psikopatlık ) geçmiş senelerdeki açılmış topikleri okuyordum kendimle benzer hikayeler bulmak için ve böyle bizler gibi gün sayan transfer olan kişiler en son doğuma gidiyorlar onları okuyup mutlu oluyordum. Hele ki bir kadın vardı ya test sonucu 7 mi ne çıktı ama sürekli arttı sürekli arttı ve doğurdu. Tamamen katlanıp ilerlemesi ile ilgili bişey senin doktorun sana bu şekilde bilgi vermedi mi? Mesela şöyle düşün 10. gün de 100 çıkmış zaten 12. gün verseydin 200-300 çıkacaktı e zaten 1 hafta olmadan 1000 i geçiyor sağlıklı gebelik.
Çok haklısın aslında Doktroum sorun görmedi . İki gün sonrası bizim için önemli dedi. Ben sadece 10.gun daha yüksek çıkanları bildiğim için hayal kırıklığı yaşadım . Bilgisizlik bendeki. Ne okuyorsam kendimde arıyorum. Yanlış tabiki. nasip diyorum.. yarın sabah tekrar kan vericem. İnşallah acil bakar. Sağlık ocagina bu sefer sabır gosteremicem .

Merhaba yeni görüyorum benim negatif maalesef tekrar başlayacağım
Ahhh beeee yüreğin ferah olsun bilirsin ama hatırlatma olmayanlar bizim nasibimiz değildir bizim nasibimiz biz istemesek bile hiç uğraşmadanda bizi BULUR bulmak zorunda çünkü rabbim emrederse bütün varlıklar hizmetinde canım kardeşim şu süreci iyi geçir yoksa 1 yıl kadar unutulmuyo kendini şimdi pamuklara sarman gerek hiç yara almadan çık♥️♥️♥️♥️♥️♥️

X