2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
Bende yarın kontrole gideceğim bir aksilik çıkmazsa 5 gün sonrası transef olacak sizi neden apar topar transefe çağırdılar muayene oldunuz mu dondurulmuş embriyo mu

Sağol canım inşallah bu yolda mücadele verdiğimiz kadar da mutlu güzel haberlerimiz olur her şey Allah'tan 🤲🤲
Öyle tabi çok zor ya içinde bi sıvı duruyomu çoktan gittimi napıyo diye düşünmek gerçekten stresli 3. Denemem ne olursa olsun sonuç olumsuz olursa üzülme diyorum kendime iki taraftan düşünmeliyiz çok olumlama yaparsak bu sefer tutmadığında yıkım ağır oluyo

Kizlar merhaba , benim ptesi test günüm çok stresli ama heyecanlıyım da . İki gün öncesine kadar kasıkta hafif batma ve göğüs hassasiyetim vardı bel ağrım vardı fakat şuan hiçbiri yok. Normal mi ?
Ayrıca bugün ucaylarin baslangici inşallah Allah'ım isteyen böyle emek veren herkese hepimize nasip eder anneliği , çocuklarımızı kucağımıza almayı
Test sonucun çıktımı canım

Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz. Ben sağlık ocağına yazdırdım dün bir kutu ama henüz almadım. Fark ne kadar çıkar bilmiyorum. Transfer sonucum olumlu gelirse kadın doğumdan rapor çıkıyormuş
Canım ama uzman olmadı lazım galiba sağlık ocağı doktoru. Senin ki uzmanmıydı

Arkadaşlar merhaba ben çarşamba günü transfer oldum ve olduğumdan beri her uyandigim sabah belim inanılmaz derecede ağrıyor şu an beşinci gün ve yine ağrıyla uyandım bu şekilde bel ağrısı yaşayan oldu mu acab
Bende aynı böyleydim bel ağrısı felaketti. Şimdi gene transfer olacağım ve akşamları mzellik Çok ağrıyor. Sanırım ilaçların verdiği bişey bu

Amin yüksek şans benim 5bc düşük şans ama nasip
Kesinlikle öyle düşünme. Biraz nasip meselesi. Benim ilki 5aa idi tuttu doğdu çok şükür. 2. Çocuk için yaptık geçen ay oda 5aa idi tutmadı. Bir bildiğim biride 3bc tutmaz diyip 2 tane transfer ettirdi ikisi de tuttu. Olumsuz düşünme

X