2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana :) Bende de var 1 tane 4. gün embriyosu sayılara takılma güzel güzel bebeğin sana tutunsun inş :)

Kizlar transfer sonrası kabızlık yaşayan oldu mu ? Kendini zorlamadan hafif ikinmak zararlı mı ? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim

Kizlar transfer sonrası kabızlık yaşayan oldu mu ? Kendini zorlamadan hafif ikinmak zararlı mı ? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim
Canım kabızlık sorununa aman dikkat et ıkınma asla doktorum önermedi. Bana şurup yazmıştı kabız olunca alırsın diye ama ben sürekli kayısı yedim sende kayısı ye istersen sürekli inşallah kabız olmazsın

Canım kabızlık sorununa aman dikkat et ıkınma asla doktorum önermedi. Bana şurup yazmıştı kabız olunca alırsın diye ama ben sürekli kayısı yedim sende kayısı ye istersen sürekli inşallah kabız olmazsın
Gerçekten mi . Çok zorlamadim karnımı zorlamadan hafif ikinmak zorunda kaldım. Transferimin 10. Günü . Tedirgin oldum şuan.

Bende hiç bişeye dikkat etmedim sadece kayısı aldım çünkü kabız olunuyo ya
Canım şurup dışında etki etmiyor. Başta iyiydim ama ilaçlar gün geçtikçe daha da etkiliyor. Ama arkadaş öyle söyleyince tedirgin oldum şuan ya. Doğum gibi ikinmadim tabiki özellikle dikkat ettim sadece hafif ikinmak zorunda kaldım.

Canım şurup dışında etki etmiyor. Başta iyiydim ama ilaçlar gün geçtikçe daha da etkiliyor. Ama arkadaş öyle söyleyince tedirgin oldum şuan ya. Doğum gibi ikinmadim tabiki özellikle dikkat ettim sadece hafif ikinmak zorunda kaldım.
Yok doğru ama progestan 50 mg olan çok kabız yapıyo, şurupta var bal gibi bişey oda motoru çalıştırim derken gaz yapıyo😂😂😂 nebilim ya

Düzenli kayısı ye ben günde 4 5 tane yiyorum şimdi suya koydum sıcak onun suyunuda içicem kendinize yicem tuvallettwn yazıyorum şuan gayet rahatım 😂

X