Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihlamır içilebiliyor hamileyken ama emin olamadım, bi doktorunuza sorun istersenizKızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalı Bitki çayları sıkıntı olur mu sizce?
3 gün var aramızda rabbim sana bı sefer hediyeni verir inşalle
İnşallah bitanem çok teşekkür ederimRabbim utandırmasın balım herşey gönlünce olsun inşallah
Çok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.Düzenli kayısı ye ben günde 4 5 tane yiyorum şimdi suya koydum sıcak onun suyunuda içicem kendinize yicem tuvallettwn yazıyorum şuan gayet rahatım
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin. Bende 6. Gün lekelenme yaşadım inşallah sizin gibi sonuçlanır. Lekelenme olduğunda sizinde kasıklarınıza ağrı girdi miMerhabalaar ben hamileyim çok şükür Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun buradaki ve isteyen herkesin duacısı olacağım inşallah..
İçme bence bitkiselKızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalı Bitki çayları sıkıntı olur mu sizce?
Probiyotikli yoğurt ve kefir de iyi geliyor. Kayısı yiyin ve mutlaka bol su içinÇok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.
Sen kan verdin mi canımAmiiin benden hemen sonrada sana inşallah ilk kanda öğrenen diğerine dua etsin tamam mı
aynı gun sonucu beraber ogrenecegiz, benim de o gun :)20 Ocak test günüm kuşum
O kadar küçük ıkınmadan bi şey olacağını sanmıyorum canım ama hani günlük yaşantımızdaki gibi olursa zararlı olabilir o kadar takma kafana on gün olmuş transfer olalı sorun olmazÇok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.
Bence de içme bende hasta olursam diye sordum pek önermediler ada çayı falan direkt düşük yapabiliyor pekmez limon falan onları kullan canımKızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalı Bitki çayları sıkıntı olur mu sizce?
Canım değerin kaç çıktıMerhabalaar ben hamileyim çok şükür Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun buradaki ve isteyen herkesin duacısı olacağım inşallah..
Canım maşallah sen kaçıncı gün öğrendinMerhabalaar ben hamileyim çok şükür Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun buradaki ve isteyen herkesin duacısı olacağım inşallah..
Ben biliyorum o ıkınmayı bende yaptım ama morarcak kadar yapmamışsındır korkma hiç bişey olmazÇok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.
Bize geniş bilgi verirmisin merak ediyoruzMerhabalaar ben hamileyim çok şükür Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun buradaki ve isteyen herkesin duacısı olacağım inşallah..
Hayırlısı olsun hakkında kaliteli ilaçlarKızlar bugün 5 günlük iğne sürecine girdim. Gonalf ve pergoveris verdi. Pergoveris çok yaktı ya yağlı bir iğneymiş. Bugün ilk dozları oldum hadi hayırlısı:))
Beni ekledinizmi acabaKızlar tablomuz çok güzel gidiyor inşallah booolllll hamişli emojilerle bu topiği kapatırızzz