2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalı :KK43: Bitki çayları sıkıntı olur mu sizce?

Düzenli kayısı ye ben günde 4 5 tane yiyorum şimdi suya koydum sıcak onun suyunuda içicem kendinize yicem tuvallettwn yazıyorum şuan gayet rahatım 😂
Çok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.

Merhabalaar ben hamileyim çok şükür 🤲🏻 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda doldursun buradaki ve isteyen herkesin duacısı olacağım inşallah..
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin. Bende 6. Gün lekelenme yaşadım inşallah sizin gibi sonuçlanır. Lekelenme olduğunda sizinde kasıklarınıza ağrı girdi mi

Çok geçmiş olsun. Artık öyle yapicam ama ikinmak zorunda kaldım sabah zararı olmaz değil mi . Kendimi çok zorlamadim.
O kadar küçük ıkınmadan bi şey olacağını sanmıyorum canım ama hani günlük yaşantımızdaki gibi olursa zararlı olabilir o kadar takma kafana on gün olmuş transfer olalı sorun olmaz

Kızlar, transfer süreciindeyim ama sanırım yine hasta oldum ve burnum tıkalı :KK43: Bitki çayları sıkıntı olur mu sizce?
Bence de içme bende hasta olursam diye sordum pek önermediler ada çayı falan direkt düşük yapabiliyor pekmez limon falan onları kullan canım

X