2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Öyle tabi çok zor ya içinde bi sıvı duruyomu çoktan gittimi napıyo diye düşünmek gerçekten stresli 3. Denemem ne olursa olsun sonuç olumsuz olursa üzülme diyorum kendime iki taraftan düşünmeliyiz çok olumlama yaparsak bu sefer tutmadığında yıkım ağır oluyo
Çok haklısın canım. Her şeyin hayırlısı sağlıklısı olsun başka da gerisi boş

Benim 3 tane farklı haftalarda düşüğüm var hepsinde başka belirtilerim vardı. İlk defa bunda belim ağrıdı mesela tuttu mu bilmiyorum ama ve bu sabah itibariyle aşırı bulantım var. Çay içemedim ki bayılırım 🤣. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çektiğimiz fiziksel ve psikolojik tüm sıkıntılara değecek sonuçlar olsun inşallah
Estrofem kullanıyorsanı oda i mide bulantısı yapıyor

Ayyy bilmezmiyim ilaçlara devam etmek. Zulüm oluyo sabır edelim iyi olalım biz tutmasada bu hayat için kendimize çok ihtiyacımız var kızlar
Kesinlikle. Transfer olayım tutmadı mı bitane var diyorum hayatımı onun için düzene sokup onun için çalışıp çabalayacağım

S Sensedimm Olabilir canım. Çünkü yazabiliyor musunuz dediğimde, evet yazarım dedi. 2 kutu progestan fitil, bir kutu oksapara 200 tl fark çıktı. Belki rapor olsa daha az çıkardı.
Ayrıca bugün 7.günüm. Kan verdim 102 çıktı. Umarım düzenli artış olur.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Bizimki yazamıyor uzman değil. Yetkin yok dedi bana 😔

X