- 7 Haziran 2023
- 1.502
- 2.217
- 30
tamam canım bende içiyordum korktum yarım bıraktım ne olur ne olmaz içmemek daha iyi :/İçme bence bitkisel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım bende içiyordum korktum yarım bıraktım ne olur ne olmaz içmemek daha iyi :/İçme bence bitkisel
Çok haklısın canım. Her şeyin hayırlısı sağlıklısı olsun başka da gerisi boşÖyle tabi çok zor ya içinde bi sıvı duruyomu çoktan gittimi napıyo diye düşünmek gerçekten stresli 3. Denemem ne olursa olsun sonuç olumsuz olursa üzülme diyorum kendime iki taraftan düşünmeliyiz çok olumlama yaparsak bu sefer tutmadığında yıkım ağır oluyo
Kız var mı demek ne demek anne ben buradayım diyor sana
Estrofem kullanıyorsanı oda i mide bulantısı yapıyorBenim 3 tane farklı haftalarda düşüğüm var hepsinde başka belirtilerim vardı. İlk defa bunda belim ağrıdı mesela tuttu mu bilmiyorum ama ve bu sabah itibariyle aşırı bulantım var. Çay içemedim ki bayılırım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Çektiğimiz fiziksel ve psikolojik tüm sıkıntılara değecek sonuçlar olsun inşallah
ay hadi ya birkaç yudum gibi bişey içmiş bulundum bir daha içmeyeyim en iyisi :)Bence de içme bende hasta olursam diye sordum pek önermediler ada çayı falan direkt düşük yapabiliyor pekmez limon falan onları kullan canım
Ben geçen ay 5. Gün yaptım negatif çıktı ağla ağla çocuğun tutunacağı varsa bile tutunmadı strestenBeklemek çok heycanlı ama yaptığında çıkmayınca bi mod düşüyo oda iyi değil
Kullanıyorum ama 10 gündür kullanıyorum ilk defa bugün midem bulanıyorEstrofem kullanıyorsanı oda i mide bulantısı yapıyor
canım sen aralıkta da yaptırmıştın sanki demiAllah razı olsun
Bende de yapmıyor mesela 2 gün 3. Gün öğüresim geliyor midem de şişlik oluyor yazdım doktora oda estrofem yapar dediKullanıyorum ama 10 gündür kullanıyorum ilk defa bugün midem bulanıyor
Ya ağzından bal damlıyoKesinlikle öyle düşünme. Biraz nasip meselesi. Benim ilki 5aa idi tuttu doğdu çok şükür. 2. Çocuk için yaptık geçen ay oda 5aa idi tutmadı. Bir bildiğim biride 3bc tutmaz diyip 2 tane transfer ettirdi ikisi de tuttu. Olumsuz düşünme
Biraz iltihap sökücü özelliği var bitkisel ilacların maydonozda yemetamam canım bende içiyordum korktum yarım bıraktım ne olur ne olmaz içmemek daha iyi :/
Ayyy bilmezmiyim ilaçlara devam etmek. Zulüm oluyo sabır edelim iyi olalım biz tutmasada bu hayat için kendimize çok ihtiyacımız var kızlarBen geçen ay 5. Gün yaptım negatif çıktı ağla ağla çocuğun tutunacağı varsa bile tutunmadı stresten
Ayyyyyy merveeeee ya allahım sana şükürler olaun demiştim sanaKızlar sonucum pozitif 58 geldi iki güne bir baktıracağız inşallah güzelce yükselir
Kız gerçekten söylüyorum olunlundüşün tutacak de hep kaliteye bakma nasip duam seninle inşallahYa ağzından bal damlıyo
Ayy hayırlı olsun canım maşallah diyelim devamı gelsinKızlar sonucum pozitif 58 geldi iki güne bir baktıracağız inşallah güzelce yükselir
Kesinlikle. Transfer olayım tutmadı mı bitane var diyorum hayatımı onun için düzene sokup onun için çalışıp çabalayacağımAyyy bilmezmiyim ilaçlara devam etmek. Zulüm oluyo sabır edelim iyi olalım biz tutmasada bu hayat için kendimize çok ihtiyacımız var kızlar
Bizimki yazamıyor uzman değil. Yetkin yok dedi bana
Transfer Ocak 3 dü ben 9 unda lekeyi gördüm ondan sonra beta çok yükselmiş..Transferin yapıldığı gün dahil mi 6. hariç mi 6. Gün acaba canım?