2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Maalesef negatif ilk denememdi üçüncü gün embriyosu, sizin sorununuz neydi, tüp bebek sureciniz nedir
İlk denemem de yıkılmıştım anlıyorum sizi zaten bu portalda aynı frekansta olamayacağınız kişiler olamaz bence.
Benim gibiler var mı diye hikayelere tutunmaya çalışıyoruz.
Bir nevi kadın dayanışması hakim.
Biliyorum üzmeyin kendinizi demek boş laf ama
ben şunu öğrendim bu süreçte , belki hiç çocuğum olmayacak ama bir misyon edindim.
En azından 20 ve 30larındaki hanımlara en azından düşünmesen de yumurtalarını dondur beklet diyorum.Benim yaşadıklarımı gören çok arkadaşım hamile kaldı.
Belki çocuk sahibi olmamam daha hayırlı, ilerisi için beni ne bekliyor bilemem
Tevafuk kelimesine sığındığım günlerdeyim.
Hepimizin bir hikayesi var ; spermde , tüpte, amh,fsh , progesteron , miyom, polip gibi gibi binlerce sorun.
Benim yüreğim şöyle rahat ; elimden geleni yaptım
embriyo kalitesi şuyu buyu hepsi bilime inanarak yaptım.
Ama bir de ilim kısmı var Allah’a kaldı gerisi .Tevafuk …
Sevgiler …

Merhaba 10 ocakta transfer olmuştum bugün 4.günüm , aynı zamanda transfer olupta herhangi bir belirtisi olan kader arkadaşlarım var mı? Benim dehşet bel sırt ağrım var ve afedersiniz 3 gündür gaz problemi yaşıyorum, ara ara gelen göğüs hassasiyetim var kasıklarda ağrı sızı var birde dün akıntı içinde minik kahverengi leke geldi bu benim 2. Transferim (ilk transferimde ne yazık ki düşük yaptım 10 küsür haftada) hem çok nötrüm hemde dehşet heyecanlıyım

Aminn rabbim nasip etsin hepimize bel ağrısı yaşayanların tutuyor burda inşallah seninledir

Ya iki litre çok fazla ama gerçekten 3 buçuk bardak yeterli ben 3. Denemem şuan bunda çok su içmedim çünkü aşırı kötü hep idrara sıkışık olup kamerayla bastırıyor az içtim hiç bişeyde olmadı sonrada sürgüye yaptım ama şunu söylim yurt dışındaki bütün tüp bebek doktorları o masada transfer yapıp 5 dakika bekletip kaldırıp gönderiyorlarmış yani hiç sorun yok asla bunu takma gerçekten HİÇ BİŞEYİ TAKMA

Kızlar tedavisinde intralipid serum alan oldu mu?
İstanbul icindeyseniz nerede aldınız ve hangi serumdan aldınız?

Kızlar tedavisinde intralipid serum alan oldu mu?
İstanbul icindeyseniz nerede aldınız ve hangi serumdan aldınız?
Ben olivia diye bir serum aldim hangi ecz bilmiyorum. Bir kiloluk bir sey icinden sadece 4 cc alinip serum fizyolojige ekliyorlar.Gerisi kaldi ama acildi mi tek kullanimlik birsey oldugunu soylediler.

Herkes benzer şeyler yaşıyor benim de lekelenme hariç bel ağrısı gibi şikayetlerim benzerdi. Ama işte insan ilaçlardan mi kaynaklaniyor yoksa bebek mi tutundu bilemiyor. Beklemek zor.

Arkadaslar merhaba. Tup bebek ile ilgili ozet bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Fiyat ve kac kez gidilmesi gerekiyor gibi. Istanbuldayim. Bikac yere fiyat icin iletisim bilgisi biraktim henuz donus saglanmadi. Merak ediyorum. Asilamam olumsuz sonuclandi. Yas 38 beklemeden tup bebege gecis yapmak istiyorum.

Herkes benzer şeyler yaşıyor benim de lekelenme hariç bel ağrısı gibi şikayetlerim benzerdi. Ama işte insan ilaçlardan mi kaynaklaniyor yoksa bebek mi tutundu bilemiyor. Beklemek zor.
Transferden öncede bi kutu esrofem bitirdiğim için ve fitilde haliyle bu tepkiler mevcuttu o yüzden çok aaa embriyodan diyemiyorum hiç bişeye bi öncekinde çok midem bulandı oda biyokimyasal gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…