Sizin durum nedir?İnşallah sizinki olumlu olur, bende de tam olarak aynı durum oldu
Maalesef negatif ilk denememdi üçüncü gün embriyosu, sizin sorununuz neydi, tüp bebek sureciniz nedirSizin durum nedir?
İlk denemem de yıkılmıştım anlıyorum sizi zaten bu portalda aynı frekansta olamayacağınız kişiler olamaz bence.Maalesef negatif ilk denememdi üçüncü gün embriyosu, sizin sorununuz neydi, tüp bebek sureciniz nedir
Rabbim güzrl haberler almayı nasip etsinBugün transferim var inşallah olumlu sonuclanir dua edin lütfen
Aminnn canım hepimize inşallah rabbim bu yolda olanlara hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsinRabbim güzrl haberler almayı nasip etsin
Güzel demişDüşük şans diye düşünmeyin benimki de 4bc. Doktorum tutarsa hepsi aa tutmazsa hepsi cc boşver dedi. Rahmin durumu, yaş, embriyonun genetiği, bir sürü faktör var harfler ve sayılar dışında
Benimde içim bayılıyo acıkınca ilaçlar yapıyo ya 2 günde belli olmaz kiYok titreme falan olmuyor amin insallah rabbim sana da nasip eder canım
Aminn rabbim nasip etsin hepimize bel ağrısı yaşayanların tutuyor burda inşallah seninledirBende aranıza yeni katıldım sürekli okuyorum yazdıklarınızı 9 ocakta transfer oldum sürekli adet olacakmışım gibi bel bacak kasık ağrım var ben sadece ilk iki gün uzun uzun yattım şuan dikkat ediyorum ama yatıyorumda denemez ilk denemem bu benim ben aşırı tevekkül içindeyim Allah herkese gönlünün muradını versin bu üç aylar içinde
Ya iki litre çok fazla ama gerçekten 3 buçuk bardak yeterli ben 3. Denemem şuan bunda çok su içmedim çünkü aşırı kötü hep idrara sıkışık olup kamerayla bastırıyor az içtim hiç bişeyde olmadı sonrada sürgüye yaptım ama şunu söylim yurt dışındaki bütün tüp bebek doktorları o masada transfer yapıp 5 dakika bekletip kaldırıp gönderiyorlarmış yani hiç sorun yok asla bunu takma gerçekten HİÇ BİŞEYİ TAKMABen de transferden sonra fazla bekleyemeyip dayanamadım tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Öncesinde çok su içmiştim çünkü.
Çok fazla transfer hasta vardı bekletilmekten kasıklarım ağrımıştı tuvalete gidip işedim sonra tekrar 2 litre içtim.
Hemşireye sordum gidebilir miyim diye sıkıntı olmaz demişti.öecburen inandım.Umarım sıkıntı olmaz
Ben olivia diye bir serum aldim hangi ecz bilmiyorum. Bir kiloluk bir sey icinden sadece 4 cc alinip serum fizyolojige ekliyorlar.Gerisi kaldi ama acildi mi tek kullanimlik birsey oldugunu soylediler.Kızlar tedavisinde intralipid serum alan oldu mu?
İstanbul icindeyseniz nerede aldınız ve hangi serumdan aldınız?
Herkes benzer şeyler yaşıyor benim de lekelenme hariç bel ağrısı gibi şikayetlerim benzerdi. Ama işte insan ilaçlardan mi kaynaklaniyor yoksa bebek mi tutundu bilemiyor. Beklemek zor.Merhaba 10 ocakta transfer olmuştum bugün 4.günüm , aynı zamanda transfer olupta herhangi bir belirtisi olan kader arkadaşlarım var mı? Benim dehşet bel sırt ağrım var ve afedersiniz 3 gündür gaz problemi yaşıyorum, ara ara gelen göğüs hassasiyetim var kasıklarda ağrı sızı var birde dün akıntı içinde minik kahverengi leke geldi bu benim 2. Transferim (ilk transferimde ne yazık ki düşük yaptım 10 küsür haftada) hem çok nötrüm hemde dehşet heyecanlıyım
O serum nerde takıldı peki?Ben olivia diye bir serum aldim hangi ecz bilmiyorum. Bir kiloluk bir sey icinden sadece 4 cc alinip serum fizyolojige ekliyorlar.Gerisi kaldi ama acildi mi tek kullanimlik birsey oldugunu soylediler.
Transferden öncede bi kutu esrofem bitirdiğim için ve fitilde haliyle bu tepkiler mevcuttu o yüzden çok aaa embriyodan diyemiyorum hiç bişeye bi öncekinde çok midem bulandı oda biyokimyasal gebelikHerkes benzer şeyler yaşıyor benim de lekelenme hariç bel ağrısı gibi şikayetlerim benzerdi. Ama işte insan ilaçlardan mi kaynaklaniyor yoksa bebek mi tutundu bilemiyor. Beklemek zor.
AYYYYY VAR VARRRR MAŞALLAH YA