2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende aranıza yeni katıldım sürekli okuyorum yazdıklarınızı 9 ocakta transfer oldum sürekli adet olacakmışım gibi bel bacak kasık ağrım var ben sadece ilk iki gün uzun uzun yattım şuan dikkat ediyorum ama yatıyorumda denemez ilk denemem bu benim ben aşırı tevekkül içindeyim Allah herkese gönlünün muradını versin bu üç aylar içinde 🥰🥹

Kızlar bende yarın test vermeye gideceğim içinizde 6. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı dua edin nolur ilk aşılama kimyasal oldu 1.tüp bebek tutmadı bu 2. Rabbim kimseyi darda koymasın bu mübarek üç aylarda
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 sizin rahatsızlığınız ve tüp bebek sureciniz nedir, ilk transfer ile bu transfer arasında farklı belirtiler oldu mu, transferden sonra ilk denemenize göre dikkat ettiginiz seyler oldu mu

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻 sizin rahatsızlığınız ve tüp bebek sureciniz nedir, ilk transfer ile bu transfer arasında farklı belirtiler oldu mu, transferden sonra ilk denemenize göre dikkat ettiginiz seyler oldu mu
Polikistik var bende eşimde de morfoloji değeri düşük çıktı bu nedenle başladık.Ankara Bahçecide Berfu Demir doktorum.ilk aşılama yapıldı gebelik oluştu ama maalesef kimyasal gebelik olunca düşükle sonuçlandı.ilk tüp bebek transferinin negatif olmasından sonra histeroskopi yapıldı. 2ay bekledik sonrasında 2.transfer 5 ocakta gerçekleşti. İlkinde çok gergindim nerdeyse her gün ağlıyordum stres olmuştum ama bunda çok rahat geçirdim bilmiyorum Rabbime teslim ettim gönlüm çok ferah ama tuttu ya da tutmadı hissedemiyorum ilkinde bel ağrısı duygu değişimi mide bulantısı kasık ağrısı ne varsa hissettim bunda sadece kasık ağrım oldu her an regl olacakmışım gibi pozitif olur ya da olmaz bilemiyorum ama galiba en başta kafamızı rahatlatmalı stres olmamalıyız diye düşünüyorum

Polikistik var bende eşimde de morfoloji değeri düşük çıktı bu nedenle başladık.Ankara Bahçecide Berfu Demir doktorum.ilk aşılama yapıldı gebelik oluştu ama maalesef kimyasal gebelik olunca düşükle sonuçlandı.ilk tüp bebek transferinin negatif olmasından sonra histeroskopi yapıldı. 2ay bekledik sonrasında 2.transfer 5 ocakta gerçekleşti. İlkinde çok gergindim nerdeyse her gün ağlıyordum stres olmuştum ama bunda çok rahat geçirdim bilmiyorum Rabbime teslim ettim gönlüm çok ferah ama tuttu ya da tutmadı hissedemiyorum ilkinde bel ağrısı duygu değişimi mide bulantısı kasık ağrısı ne varsa hissettim bunda sadece kasık ağrım oldu her an regl olacakmışım gibi pozitif olur ya da olmaz bilemiyorum ama galiba en başta kafamızı rahatlatmalı stres olmamalıyız diye düşünüyorum
Bende de ayni problemler var, yaşınız kaç peki, bir de transferden hemen sonra lavaboya gitmek zorunda kaldim bunun da olumsuz etkiledigini düşünüyorum, siz transferden sonra uzun süre beklediniz mi

Bende de ayni problemler var, yaşınız kaç peki, bir de transferden hemen sonra lavaboya gitmek zorunda kaldim bunun da olumsuz etkiledigini düşünüyorum, siz transferden sonra uzun süre beklediniz mi
30 yaşındayım 45dk falan dinlendikten sonra gittim. Bir doktorun videosunu izlemiştim lavaboya gitmenin olumsuz etkilemediğini hatta yurt dışında bizdeki gibi transferden sonra yatırmadıklarını ameliyathaneden odaya çıktıktan sonra taburcu ettiklerini söylüyordu. Gönlünüzü ferah tutun Rabbim nasip ettiyse her türlü olur

İnşallah. kaşıklarıma bi ağrı sızı girdi. İş yaptım diye mi oldu acaba ya inşallah bir şey o

Bende 9 ocakta 5. Gün embriyosu ikiz transferi oldum.18 inde test yapacağım3. Denemem.
Belirti arıyorum moralimi yükseltmek için benle aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye bakıyorum.
Ama olumsuzken de bel ağrım, rahmimde hissettiğim sızı olurdu ilaçlar yapıyor sanırım.
Ama bu seferkinin farkı 6 gün olacak ben çok çabuk yoruluyorum , gündelik işlerimi yapamayacak durumdayım.10 günlük raporda aldım evde istirahatteyim.
Estrofem, progestan fitil, progestan 25 Lik karından iğne ve 3günde bir yaptırdığım kalçadan Progestan 50lik, folik asit, d vitaminim var .Ağır geçiyor .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir de başka bir fark diğer transferlerimden rahim bölgemin soğuk olması .
Evlat bekleyenler kucaklara selam olsun 🤰👩‍🍼👼🏻

Ben de transferden sonra fazla bekleyemeyip dayanamadım tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Öncesinde çok su içmiştim çünkü.
Çok fazla transfer hasta vardı bekletilmekten kasıklarım ağrımıştı tuvalete gidip işedim sonra tekrar 2 litre içtim.
Hemşireye sordum gidebilir miyim diye sıkıntı olmaz demişti.öecburen inandım.Umarım sıkıntı olmaz

Ben de transferden sonra fazla bekleyemeyip dayanamadım tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Öncesinde çok su içmiştim çünkü.
Çok fazla transfer hasta vardı bekletilmekten kasıklarım ağrımıştı tuvalete gidip işedim sonra tekrar 2 litre içtim.
Hemşireye sordum gidebilir miyim diye sıkıntı olmaz demişti.öecburen inandım.Umarım sıkıntı olmaz
İnşallah sizinki olumlu olur, bende de tam olarak aynı durum oldu

X