Hayırlı olsun çok ince bir çizgi görüyorum sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok ince bir çizgi görüyorum sanki
Erdem hastanesi 40 küsür yapıyoArkadaslar merhaba. Tup bebek ile ilgili ozet bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Fiyat ve kac kez gidilmesi gerekiyor gibi. Istanbuldayim. Bikac yere fiyat icin iletisim bilgisi biraktim henuz donus saglanmadi. Merak ediyorum. Asilamam olumsuz sonuclandi. Yas 38 beklemeden tup bebege gecis yapmak istiyorum.
ayy bence de vaarr :))
Yaaa gerçekten tutmuş mu olmuş muAYYYYY VAR VARRRR MAŞALLAH YA
Ben çok ağlıcam galiba bu günü de gördüm mü yaniayy bence de vaarr :))
Çok teşekkür ederimm inşallah kanda da görürüzHayırlı olsun çok ince bir çizgi görüyorum sanki
Senin transferin ne zaman oldu canımAminn rabbim nasip etsin hepimize bel ağrısı yaşayanların tutuyor burda inşallah seninledir
Var tabiiii hemde nurtopu gibi :)))
Allahım çok şükürVar tabiiii hemde nurtopu gibi :)))
Bin yılda olmayan bir gün olur çok şükür çok sevindim senin adına bugün kaçıncı gününSenin transferin ne zaman oldu canım
Benim 3 tane farklı haftalarda düşüğüm var hepsinde başka belirtilerim vardı. İlk defa bunda belim ağrıdı mesela tuttu mu bilmiyorum ama ve bu sabah itibariyle aşırı bulantım var. Çay içemedim ki bayılırım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Çektiğimiz fiziksel ve psikolojik tüm sıkıntılara değecek sonuçlar olsun inşallahTransferden öncede bi kutu esrofem bitirdiğim için ve fitilde haliyle bu tepkiler mevcuttu o yüzden çok aaa embriyodan diyemiyorum hiç bişeye bi öncekinde çok midem bulandı oda biyokimyasal gebelik
Nice nicelerini görürsün inş Allahım kalp atışını duyurmayıda nasip etsin inşallahBen çok ağlıcam galiba bu günü de gördüm mü yani
Evet evet bidaha yap kan ver nebilim kız maşallah sana başardın tebrik ediyorum ikinizideYaaa gerçekten tutmuş mu olmuş mu
Annem eczacı o taktı bana evde, ama herhangi bir saglik kurulusunda recetesi ile taktirabilirsiniz, ozel saglik kabinleri de yapiyor normalde.O serum nerde takıldı peki?
Kaçıncı gününBenim 3 tane farklı haftalarda düşüğüm var hepsinde başka belirtilerim vardı. İlk defa bunda belim ağrıdı mesela tuttu mu bilmiyorum ama ve bu sabah itibariyle aşırı bulantım var. Çay içemedim ki bayılırım . Hakkımızda hayırlısı olsun. Çektiğimiz fiziksel ve psikolojik tüm sıkıntılara değecek sonuçlar olsun inşallah
Transfer günü hariç 9. Gün. 5. Gün embriyosu idi aslında arkadaşların doktorları bugün çağırmış test için benimki inatla Perşembe diyorKaçıncı günün
13 ocak sadece mutluyum ya her tüp bebeğim bana üzüntü getirdi bu defa tutmasada belirti keyfim gıcırındaSenin transferin ne zaman oldu canım
Mide bulantısı kesin belirti ama aşırıydı benimTransfer günü hariç 9. Gün. 5. Gün embriyosu idi aslında arkadaşların doktorları bugün çağırmış test için benimki inatla Perşembe diyor
Kız testimi parçaladın seninde var sizin bebekler anlaşmış ağlicam ya ne güzelEki Görüntüle 3369940
Sizce benim bebeğim var mı