Teşekkür ederim yinedeBenim ayaklarım hep üşüyordu şimdide üşüyor canm siz nasıl isterseniz tabi benm naçizane fikrimdi
Bende bu ay geciktim adet olmada ama oldum , yani sakıncası olsa transfer yapmazdı stres yapma bende öleyim ve transfer oldu nasipAnladım canım transferi etkileyecek olsa riske atmazdı muhtemelen bana da önce tarlusal verecek adet olmam için sonra da doğun kontrol hapı verir
Belirtilerin nedir ilacın etkisiyle gebeliğe dair olanı ayırt edemiyoruz ama genel olarak bel ağrısı çok çokıyoCanım seninle aynı gün transfer olmuşuz Bnde 8 günde pozitif gördüm erken gebelikte ama doktorum çarşamba günü kan testi ver dedi erken test yapması bırakmadı ama bugün 10 günüm kasıklarımda ağrı var sende de var mı
Aynen canım benim önce adet olmam lazım bakalım artık senin de inşallah bebişin sağlıkla tutunmuşturBende bu ay geciktim adet olmada ama oldum , yani sakıncası olsa transfer yapmazdı stres yapma bende öleyim ve transfer oldu nasip
Bilmiyorum cnm maalesef sanırım kese ve kalp atışında belli olacakMerhaba benim bugün 10.günüm değerim 659.66 iki embriyo transfer oldum ikisi tutmuş demek mi oluyor bilgisi olan var mı
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @umayaks 17 Ocak 1 28 Ocak @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak @edahandro @sinemcglrr @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak Z ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak
Ayyy inşallah yaaaAynen canım benim önce adet olmam lazım bakalım artık senin de inşallah bebişin sağlıkla tutunmuştur
Belirtilerim çok acıkıyorum kaşık ağrım var vücut sıcaklığım değişiyor bir üşüyorum bir sıcak basıyor ama ayaklarım buz kesiyorBelirtilerin nedir ilacın etkisiyle gebeliğe dair olanı ayırt edemiyoruz ama genel olarak bel ağrısı çok çokıyo
Acıkınca elin ayağın titriyomu bol bol su iç ve ye kan şekerin oynuyo demekki kayısı falan tüket rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin kardeşimBelirtilerim çok acıkıyorum kaşık ağrım var vücut sıcaklığım değişiyor bir üşüyorum bir sıcak basıyor ama ayaklarım buz kesiyor
Yok titreme falan olmuyor amin insallah rabbim sana da nasip eder canımAcıkınca elin ayağın titriyomu bol bol su iç ve ye kan şekerin oynuyo demekki kayısı falan tüket rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin kardeşim
Kalitesi nedir biliyomusunuzMerhaba bende 22 ocakta transfer olacağım bu tabloya bende yazmak istiyorum nereden yazabilirim acaba. Daha evevl 5. Gün 1 embriyo transferi oldum ama negatif sonuçlandı şimdi 2 tane 3. Gün embriyom var inşallah hayırlısı
Amin canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorumAyyy inşallah yaaasende tez vakitte adet olursun hayırla afiyetle transfer gününe varırsın
Rica ederim inşallah faydasını görürsünüz ben gördüm çok şükür umarım güzel sonuçlar alırızÇ
aaa kaynatarakda yapayım o zaman :) teşekkürler
8yıl bekledim tutarsa nasıl olurum bilmiyorumAmin canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ayy inşallah yaa Salı günü randevum var bakalım bu sefer ne diyecek doktor:)R
Rica ederim inşallah faydasını görürsünüz ben gördüm çok şükür umarım güzel sonuçlar alırız
Evet doktor aa kalite dedi 2 embriyoda en iyi kalite dedi umarım bu sefer tutarKalitesi nedir biliyomusunuz