2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anladım canım transferi etkileyecek olsa riske atmazdı muhtemelen bana da önce tarlusal verecek adet olmam için sonra da doğun kontrol hapı verir
Bende bu ay geciktim adet olmada ama oldum , yani sakıncası olsa transfer yapmazdı stres yapma bende öleyim ve transfer oldu nasip

Belirtilerin nedir ilacın etkisiyle gebeliğe dair olanı ayırt edemiyoruz ama genel olarak bel ağrısı çok çokıyo

Merhaba bende 22 ocakta transfer olacağım bu tabloya bende yazmak istiyorum nereden yazabilirim acaba. Daha evevl 5. Gün 1 embriyo transferi oldum ama negatif sonuçlandı şimdi 2 tane 3. Gün embriyom var inşallah hayırlısı

Belirtilerim çok acıkıyorum kaşık ağrım var vücut sıcaklığım değişiyor bir üşüyorum bir sıcak basıyor ama ayaklarım buz kesiyor
Acıkınca elin ayağın titriyomu bol bol su iç ve ye kan şekerin oynuyo demekki kayısı falan tüket rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin kardeşim

Kalitesi nedir biliyomusunuz

Trasfer sonrası 5.gunum
Ara ara kucuk kramp giriyor adet olacakmısım gibi, baska belirtim yok
Bu sekilde olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…