- 17 Temmuz 2022
- 43
- 47
- 27
Heyecandan parçalamışımKız testimi parçaladınseninde var sizin bebekler anlaşmış ağlicam ya ne güzel
Kız hamilesin git bidaha silik çıkarsa kesin demekHeyecandan parçalamışım
İnşallah bugün ben de bir test alıp yapsam mı diyorum bir yandan da bişi kalmadı perşembeye diyorumMide bulantısı kesin belirti ama aşırıydı benim
Yani ikinci çizgi var gibi görünüyor. Bir tane daha yapın sonra onda da çıkarsa vardırEki Görüntüle 3369940
Sizce benim bebeğim var mı
Benim biyokimyasalda 17,5 falandı değerim çubukta çıkmamıştı meselaİnşallah bugün ben de bir test alıp yapsam mı diyorum bir yandan da bişi kalmadı perşembeye diyorum
Bu testler 20 ve üzerini görüyor diye biliyorum. Zaten en az 10 gün gecikmeden test yapmamak lazım biyokimyasal gebelikse o arada düşüyor kesin. Ama işte bu işlerin içine girince insan daralıyor bisiler arıyor, bakmak istiyor.Benim biyokimyasalda 17,5 falandı değerim çubukta çıkmamıştı mesela
Oh Maşallah 41 kereEki Görüntüle 3369940
Sizce benim bebeğim var mı
Bide herşeyi biliyoruz ya oda kaygı veriyo boşver neyle mutlu oluyosqn ona yoğunlaşBu testler 20 ve üzerini görüyor diye biliyorum. Zaten en az 10 gün gecikmeden test yapmamak lazım biyokimyasal gebelikse o arada düşüyor kesin. Ama işte bu işlerin içine girince insan daralıyor bisiler arıyor, bakmak istiyor.
Oyy çok teşekkür ederimEvet evetbidaha yap kan ver nebilim kız maşallah sana başardın tebrik ediyorum ikinizide
Olabilir harfler önemli kalitesi nedir ?Kızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
Kaçıncı günün bide nelere dikkat ettin ben elimi uzatmaya bile çekiniyorum yaOyy çok teşekkür ederim
Hakkında hayırlısı olsun. Allah ol derse lolur hiç kafana takma duanı et o anKızlar şuan apar topar transfere gidiyorum. Bugün transfer edileceği şimdi söylendi. 4. Gün embriyosu. İlk defa 4. Gün embriyosu duyuyorum. Aranızda 4. Gün embriyosu hakında bilgisi olan var mı?
Erken büyüyüp çeperi falan açılmaya başlamıştır o da 5 gibi sayılır öyleyse. Sorun olmaz bence endişelenmeyinOlabilir harfler önemli kalitesi nedir ?
5.gün embriyosu 4Aa kalite de taze transfer oldum yaşım 25 ilk iki gün uzandım ev içinde küçük küçük yürüdüm bol su avokado balık kabak çekirdeği ceviz badem kaju yeşil yapraklı sebze yemekleri tükettim kahve çay hiç içmedim süt içtim muz yedim 3.gün kalktım evi topladım kandil gecesi Allah’a çok dua edip ona emanet ettim çünkü yemeğimide yaptım çamaşırda astım kendimi yormadanKaçıncı günün bide nelere dikkat ettin ben elimi uzatmaya bile çekiniyorum ya
Bende öyle 8. Güne giricem hem aşırı merak ediyorum hemde test yapmaya korkuyorumKaçıncı günün bide nelere dikkat ettin ben elimi uzatmaya bile çekiniyorum ya
5.günüm bugün çarşamba günü oldum 10 ocakta5.gün embriyosu 4Aa kalite de taze transfer oldum yaşım 25 ilk iki gün uzandım ev içinde küçük küçük yürüdüm bol su avokado balık kabak çekirdeği ceviz badem kaju yeşil yapraklı sebze yemekleri tükettim kahve çay hiç içmedim süt içtim muz yedim 3.gün kalktım evi topladım kandil gecesi Allah’a çok dua edip ona emanet ettim çünkü yemeğimide yaptım çamaşırda astım kendimi yormadan
Baya kaliteli geçirmişsin maşallah ben sıkıldığım için sadece kafaya takmamayı deniyorum5.gün embriyosu 4Aa kalite de taze transfer oldum yaşım 25 ilk iki gün uzandım ev içinde küçük küçük yürüdüm bol su avokado balık kabak çekirdeği ceviz badem kaju yeşil yapraklı sebze yemekleri tükettim kahve çay hiç içmedim süt içtim muz yedim 3.gün kalktım evi topladım kandil gecesi Allah’a çok dua edip ona emanet ettim çünkü yemeğimide yaptım çamaşırda astım kendimi yormadan
Beklemek çok heycanlı ama yaptığında çıkmayınca bi mod düşüyo oda iyi değilBende öyle 8. Güne giricem hem aşırı merak ediyorum hemde test yapmaya korkuyorum
Bende 13 ocak teat gün ne zaman5.günüm bugün çarşamba günü oldum 10 ocakta