Amin yüksek şans benim 5bc düşük şans ama nasipEvet doktor aa kalite dedi 2 embriyoda en iyi kalite dedi umarım bu sefer tutar
Bu çok normal ya sürekli beynimiz orda onu düşünüyoruz ve bi tepkime oluyo ilaçta var tabi ama 5.gün ve bu tarz belirti genelde tuttuğunu gösteriyorTrasfer sonrası 5.gunum
Ara ara kucuk kramp giriyor adet olacakmısım gibi, baska belirtim yok
Bu sekilde olan var mı?
Allahım emeklerinin sabrının karşılığını versin bebeğinle canım8yıl bekledim tutarsa nasıl olurum bilmiyorum
Amin sanada kolayından nasip etsin rabbim bi hediye olsun tüm isteyenlereAllahım emeklerinin sabrının karşılığını versin bebeğinle canım
Hayırlısı olsun inşallahBende 30 ocakta olacağım inşallah 2 embriyo
Düşük şans diye düşünmeyin benimki de 4bc. Doktorum tutarsa hepsi aa tutmazsa hepsi cc boşver dediAmin yüksek şans benim 5bc düşük şans ama nasip
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar bende yarın test vermeye gideceğim içinizde 6. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı dua edin nolur ilk aşılama kimyasal oldu 1.tüp bebek tutmadı bu 2. Rabbim kimseyi darda koymasın bu mübarek üç aylarda
Polikistik var bende eşimde de morfoloji değeri düşük çıktı bu nedenle başladık.Ankara Bahçecide Berfu Demir doktorum.ilk aşılama yapıldı gebelik oluştu ama maalesef kimyasal gebelik olunca düşükle sonuçlandı.ilk tüp bebek transferinin negatif olmasından sonra histeroskopi yapıldı. 2ay bekledik sonrasında 2.transfer 5 ocakta gerçekleşti. İlkinde çok gergindim nerdeyse her gün ağlıyordum stres olmuştum ama bunda çok rahat geçirdim bilmiyorum Rabbime teslim ettim gönlüm çok ferah ama tuttu ya da tutmadı hissedemiyorum ilkinde bel ağrısı duygu değişimi mide bulantısı kasık ağrısı ne varsa hissettim bunda sadece kasık ağrım oldu her an regl olacakmışım gibi pozitif olur ya da olmaz bilemiyorum ama galiba en başta kafamızı rahatlatmalı stres olmamalıyız diye düşünüyorumİnşallah güzel sonuçlar alırsınızsizin rahatsızlığınız ve tüp bebek sureciniz nedir, ilk transfer ile bu transfer arasında farklı belirtiler oldu mu, transferden sonra ilk denemenize göre dikkat ettiginiz seyler oldu mu
Üzülmeyin demek fayda etmeyecek biliyorum ama elden bir şey gelmiyor maalesef zamanı değilmiş diye düşünelim yine denersiniz inşallah siz nerde tedavi görüyorsunuz2 ocakta tek embriyo transferim olmuştu, maalesef sonucum negatif, ilk denememdi ama çok üzüldüm
Bende de ayni problemler var, yaşınız kaç peki, bir de transferden hemen sonra lavaboya gitmek zorunda kaldim bunun da olumsuz etkiledigini düşünüyorum, siz transferden sonra uzun süre beklediniz miPolikistik var bende eşimde de morfoloji değeri düşük çıktı bu nedenle başladık.Ankara Bahçecide Berfu Demir doktorum.ilk aşılama yapıldı gebelik oluştu ama maalesef kimyasal gebelik olunca düşükle sonuçlandı.ilk tüp bebek transferinin negatif olmasından sonra histeroskopi yapıldı. 2ay bekledik sonrasında 2.transfer 5 ocakta gerçekleşti. İlkinde çok gergindim nerdeyse her gün ağlıyordum stres olmuştum ama bunda çok rahat geçirdim bilmiyorum Rabbime teslim ettim gönlüm çok ferah ama tuttu ya da tutmadı hissedemiyorum ilkinde bel ağrısı duygu değişimi mide bulantısı kasık ağrısı ne varsa hissettim bunda sadece kasık ağrım oldu her an regl olacakmışım gibi pozitif olur ya da olmaz bilemiyorum ama galiba en başta kafamızı rahatlatmalı stres olmamalıyız diye düşünüyorum
Öyle tabiki inşallah, ben izmirdeyimÜzülmeyin demek fayda etmeyecek biliyorum ama elden bir şey gelmiyor maalesef zamanı değilmiş diye düşünelim yine denersiniz inşallah siz nerde tedavi görüyorsunuz
30 yaşındayım 45dk falan dinlendikten sonra gittim. Bir doktorun videosunu izlemiştim lavaboya gitmenin olumsuz etkilemediğini hatta yurt dışında bizdeki gibi transferden sonra yatırmadıklarını ameliyathaneden odaya çıktıktan sonra taburcu ettiklerini söylüyordu. Gönlünüzü ferah tutun Rabbim nasip ettiyse her türlü olurBende de ayni problemler var, yaşınız kaç peki, bir de transferden hemen sonra lavaboya gitmek zorunda kaldim bunun da olumsuz etkiledigini düşünüyorum, siz transferden sonra uzun süre beklediniz mi
İnşallah. kaşıklarıma bi ağrı sızı girdi. İş yaptım diye mi oldu acaba ya inşallah bir şey o
Ben de transferden sonra fazla bekleyemeyip dayanamadım tuvalete gitmek zorunda kaldım.Bende de ayni problemler var, yaşınız kaç peki, bir de transferden hemen sonra lavaboya gitmek zorunda kaldim bunun da olumsuz etkiledigini düşünüyorum, siz transferden sonra uzun süre beklediniz mi
İnşallah sizinki olumlu olur, bende de tam olarak aynı durum olduBen de transferden sonra fazla bekleyemeyip dayanamadım tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Öncesinde çok su içmiştim çünkü.
Çok fazla transfer hasta vardı bekletilmekten kasıklarım ağrımıştı tuvalete gidip işedim sonra tekrar 2 litre içtim.
Hemşireye sordum gidebilir miyim diye sıkıntı olmaz demişti.öecburen inandım.Umarım sıkıntı olmaz