Bende çaydan soğudum. Bir çay bardağını bitiremiyorum. Tadından hoşlanmamaya başladım 6. HaftadayımAynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Tamam canım dediğin gibi boşa stres belirtisi olanların negatif çıkabiliyor bu tek başına bişey değilmiş. İnşallah güzel olurCanım inan bana belirti o kadar boş stres ki . Bunu arama. Yediklerime dikkat et yeter. Ben hiç forumda belirti aramadım. İlk 3 gün bende de olmadı. Stres yapmadım bekledim. Sakince duayla gününü bekle . Güzel olacak inşallah
Aynen herşeyin tadı bir başka geliyor yemek istiyorsun yiyemiyorsun bir tuhaf şeylerBende çaydan soğudum. Bir çay bardağını bitiremiyorum. Tadından hoşlanmamaya başladım 6. Haftadayım
Biz kestik 7 haftada aslında kalp sesini duyduktan sonra diyebilirzKızlar bu Estrofem gebelikte riskli ilaçmış ama doktor bırak filan demedi.3 ay kullanacaksın dedi.Aranızda kesen oldumu kullanmayı?
Dün gece bende oyle oldum şimdi az önce de oldum kalkamadım adet sancısı olur gibi sancı oldu ama geçtiKızlar dün gece uykumdan şiddetli bir kasık sancısı ve yanma ile uyandım.Dizlerimin üzerinde tuvalete gidebildim.Muhtemelen rahim kasılması ile kaybetmiş olabilirim bebeği ama ne kan var ne lekelenme.Doktorum cagirdi 13:30 gibi. Cok endiseliyim. Hic boyle birsey yasamamistim
Benim de suan yok gibi ama dun bas bas bagirdim.Bildigin dogum sancisiydi. Bakalim ne gorecegim oglen.Ama o sanciya bisey kalir mi bilemicem. Doktoruna mutlaka danisDün gece bende oyle oldum şimdi az önce de oldum kalkamadım adet sancısı olur gibi sancı oldu ama geçti
Yazdım doktora bakalım netten baktım bebek büyüdüğü için rahimde kasılma oluyor yaziyordu ama bakalımBenim de suan yok gibi ama dun bas bas bagirdim.Bildigin dogum sancisiydi. Bakalim ne gorecegim oglen.Ama o sanciya bisey kalir mi bilemicem. Doktoruna mutlaka danis
İgnemi yaptım vallah estrofem tableti de içtim sabah 7 de fitili de kullandım yazdım doktora daha görmedilerBenim de suan yok gibi ama dun bas bas bagirdim.Bildigin dogum sancisiydi. Bakalim ne gorecegim oglen.Ama o sanciya bisey kalir mi bilemicem. Doktoruna mutlaka danis
Ay hadi insallahYazdım doktora bakalım netten baktım bebek büyüdüğü için rahimde kasılma oluyor yaziyordu ama bakalım
Ani agriyla ilgili biseyler yaziyor da detayli okumadim artik.o kadar yorgunum ki.Her yerim agriyor.Sanki savastan ciktimYazdım doktora bakalım netten baktım bebek büyüdüğü için rahimde kasılma oluyor yaziyordu ama bakalım
Kötüyü düşünme canım bence bebek büyüyor ondan rahim kasilmasi oldu ben öyle düşünüyorumAni agriyla ilgili biseyler yaziyor da detayli okumadim artik.o kadar yorgunum ki.Her yerim agriyor.Sanki savastan ciktimumarim beni sasirtir
Super.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.Aradılar şimdi beni dedi ki kanama var mı bende dedim yok ama adet sancısı gibi oldum geçti dedim tmm dedi asistanı kanama yoksa korkulcak bişey yok dedi doktor geldiğinde yine bilgi vercem ona ben Arıcam sizi dedi
Hayırlı olsun kacıncı gün embrıyosuydu herhangı bır belirti hissettinmiTransfer sonrası 9. günpozitifi yeni gördük kuzum
Uzulme canım benim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasınSuper.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.
Progestan dex kullanıyorum göbekten günde iki adetKuzular bişey soracağım iğne kullananınız var mı nasıl kullanıyorsunuz progestron proluton veya
Bugün 7 hafta oldu ama bende hiç belirti yok arada göğüs sızlaması kasık ağrısı dışında inş bulantısız devam eder. Kalp atısı baslayınca bulantı baslar demişlerdi 6+3 de kalbini dinledim ama hala yok belirtiPozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Mide bulantilariniz basladimi?
Halsizlik var mi?
Ben cok kotuyum iki gundur surekli gecmeyen ve kusturmayan bir bulantim var yemeklerden kokulardan tiksiniyorum
Surekli uyuma yada uzanma istegim var gucsuzlukten kimildayamiyorum
Progestan dex günde 1 kere göbekten vuruyorumKuzular bişey soracağım iğne kullananınız var mı nasıl kullanıyorsunuz progestron proluton veya