Gerçi oda doğru bakalım artıkYani doktor o kadar reçete etti:) 2X2 kullananlar da okudum 3x1 de
Aynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .Kızlar nasıl yemek yiyorsunuz yani beslenmeniz nasıl bilgi verir misiniz bana da
Bende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorumAynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Belirti aramak için çok erken, belirtiler neredeyse gebeliği öğrendikten en az bir hafta sonra çıkıyor hatta bazen çıkmıyor bile kendinizi rahat bırakın olacağına inanınKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm belirtim de yok. Sadece progesteron iğne vurulunca kemiklerim ağrıyor o kadar o da iğne etkisi. Daha erken mi belirti için? Çok pozitifi gören var nolur yardım edin
Bende sabah bulantıları oluyor maalesef akşam iyiyim fakat sabahları mahvediyor ve halsizlik yapıyorAynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Tamam öyle yapıcam teşekkür ederimBelirti aramak için çok erken, belirtiler neredeyse gebeliği öğrendikten en az bir hafta sonra çıkıyor hatta bazen çıkmıyor bile kendinizi rahat bırakın olacağına inanın
Canım herkeste belirti olacak diye bişey yok sakın kendini strese sokma :) ve çook erken dahaKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm belirtim de yok. Sadece progesteron iğne vurulunca kemiklerim ağrıyor o kadar o da iğne etkisi. Daha erken mi belirti için? Çok pozitifi gören var nolur yardım edin
Haklısın kuzum çok erken akışına bırakıyorumCanım herkeste belirti olacak diye bişey yok sakın kendini strese sokma :) ve çook erken daha
Bebek daha bizden beslenmiyor canım bence endişe etmeBende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorum
Benim daha bugün geçti bende öyle çektim, ilaç sadece Protestan fitil kullanıyorum. İlaçlardan olmadığını düşünüyorum ama hormonlardan olabilir belkiKızlar 3 gündr başımın ağrısı geçmiyor benim gbi olan varmı ilaçlardan mı
Benim de hafta da 2 gün ağrıyor canım. Suyumun içine zencefil atıyorum biraz masaj yapıyorum başıma bir de artık çok ağırlaşırsa 1 tane parol alıyorum . Progestan yapıyor ben transfer öncesi progestana başladığımdan beri daha sık ağrıyorKızlar 3 gündr başımın ağrısı geçmiyor benim gbi olan varmı ilaçlardan mı
Anladım canım sağolBenim daha bugün geçti bende öyle çektim, ilaç sadece Protestan fitil kullanıyorum. İlaçlardan olmadığını düşünüyorum ama hormonlardan olabilir belki
Bende progestan dye düşündüm canım hormonlar arttıkça oluyor sanırımBenim de hafta da 2 gün ağrıyor canım. Suyumun içine zencefil atıyorum biraz masaj yapıyorum başıma bir de artık çok ağırlaşırsa 1 tane parol alıyorum . Progestan yapıyor ben transfer öncesi progestana başladığımdan beri daha sık ağrıyor
Evet canım hormonlarBende progestan dye düşündüm canım hormonlar arttıkça oluyor sanırım
Canım inan bana belirti o kadar boş stres ki . Bunu arama. Yediklerime dikkat et yeter. Ben hiç forumda belirti aramadım. İlk 3 gün bende de olmadı. Stres yapmadım bekledim. Sakince duayla gününü bekle . Güzel olacak inşallahKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm belirtim de yok. Sadece progesteron iğne vurulunca kemiklerim ağrıyor o kadar o da iğne etkisi. Daha erken mi belirti için? Çok pozitifi gören var nolur yardım edin
Korkuyorum yaa ne bileyimBebek daha bizden beslenmiyor canım bence endişe etme
Bu durumu bende yaşıyorum etek giyiyorumKaldı 6 gün…7 hafta içinde olanlar,belirtilerin olmayışı hayra alamet mi dersiniz? Bazen sağ kasığımda bir zonklama oluyor ama ilk zamanki belirtiler yok gibi Karnınız şiş mi.Pantolonlarımı zor kavuşturuyorum.Umarım bebeek vardır da göbeğim ondan büyüyordur