2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Bende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorum 😊

Kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm belirtim de yok. Sadece progesteron iğne vurulunca kemiklerim ağrıyor o kadar o da iğne etkisi. Daha erken mi belirti için? Çok pozitifi gören var nolur yardım edin 🥲

Kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm belirtim de yok. Sadece progesteron iğne vurulunca kemiklerim ağrıyor o kadar o da iğne etkisi. Daha erken mi belirti için? Çok pozitifi gören var nolur yardım edin 🥲
Belirti aramak için çok erken, belirtiler neredeyse gebeliği öğrendikten en az bir hafta sonra çıkıyor hatta bazen çıkmıyor bile kendinizi rahat bırakın olacağına inanın 🥰

Aynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Bende sabah bulantıları oluyor maalesef akşam iyiyim fakat sabahları mahvediyor ve halsizlik yapıyor 🙄 1,2 günde full baş ağrısı çektim 😔

Canım herkeste belirti olacak diye bişey yok sakın kendini strese sokma :) ve çook erken daha 😊

Bende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorum 😊
Bebek daha bizden beslenmiyor canım bence endişe etme ☺️

Kızlar 3 gündr başımın ağrısı geçmiyor benim gbi olan varmı ilaçlardan mı😔
Benim de hafta da 2 gün ağrıyor canım. Suyumun içine zencefil atıyorum biraz masaj yapıyorum başıma bir de artık çok ağırlaşırsa 1 tane parol alıyorum . Progestan yapıyor ben transfer öncesi progestana başladığımdan beri daha sık ağrıyor 😣

Benim de hafta da 2 gün ağrıyor canım. Suyumun içine zencefil atıyorum biraz masaj yapıyorum başıma bir de artık çok ağırlaşırsa 1 tane parol alıyorum . Progestan yapıyor ben transfer öncesi progestana başladığımdan beri daha sık ağrıyor 😣
Bende progestan dye düşündüm canım hormonlar arttıkça oluyor sanırım

Canım inan bana belirti o kadar boş stres ki . Bunu arama. Yediklerime dikkat et yeter. Ben hiç forumda belirti aramadım. İlk 3 gün bende de olmadı. Stres yapmadım bekledim. Sakince duayla gününü bekle . Güzel olacak inşallah 🤲

Kızlar progestan dex igne sizinde saçınızı çabuk yaglandiriyor mu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ benim iki günde yemen yağlaniyor ama cildimde kurudu nemlendirici sürüyorum vücuduma ama saçı da aksine yağlaniyor hemen sanki 5 gün banyo yapmamış gibi

Kaldı 6 gün… 😵‍💫 7 hafta içinde olanlar,belirtilerin olmayışı hayra alamet mi dersiniz? Bazen sağ kasığımda bir zonklama oluyor ama ilk zamanki belirtiler yok gibi 😔Karnınız şiş mi.Pantolonlarımı zor kavuşturuyorum.Umarım bebeek vardır da göbeğim ondan büyüyordur
Bu durumu bende yaşıyorum etek giyiyorum 🥹 kilo alacak kadar değil diyorum . İlaçlarda ödem oluyora yoruyorum 🫠

X