2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Super.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.
Canim eşim panik yaptı doktoru aradı gaz sıkışması olabilir yediği yemeklere dikkat etsin demiş kanama olmadığı sürece korkulcak bişey yok demiş bol su tuketsin ve gaz yapan yiyecekler yemesin demiş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canim eşim panik yaptı doktoru aradı gaz sıkışması olabilir yediği yemeklere dikkat etsin demiş kanama olmadığı sürece korkulcak bişey yok demiş bol su tuketsin ve gaz yapan yiyecekler yemesin demiş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ben de randevuyu bekliyorum.Çıkışta yazarım

Tansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağım

Ne tesadüf ya dün gece tuvalet ihtiyacı için kalktığımda sağ tarafımdan bir sancı girdi sağ kasığımda kıramp gibi 5 6 saniye sürdü ama çok şiddettliydi herkesde bugün yaşamız aynı şeyi 😔

Ne tesadüf ya dün gece tuvalet ihtiyacı için kalktığımda sağ tarafımdan bir sancı girdi sağ kasığımda kıramp gibi 5 6 saniye sürdü ama çok şiddettliydi herkesde bugün yaşamız aynı şeyi 😔
Evett rabbim hayra çıkarsın 🤲 ama kızlar yediklerimize dikkat etmemiz lazım gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor ama netten bakıyorum çoğu şey gaz yapıyor 🙁

Aynen bende geçen akşam gaz sancısından mide ağrısından uyandım sürekli hala da midem ağrıyor:KK43: dün gece çok şiddetli ağrıda ama midem fenaydııı

Evett rabbim hayra çıkarsın 🤲 ama kızlar yediklerimize dikkat etmemiz lazım gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor ama netten bakıyorum çoğu şey gaz yapıyor 🙁
Gaz olsa normal zamandada olur bence ya , rahim büyümesi ile beraber demekki daha fazla sancı yapıyor olabilir, bu zamana kadar böyle gaz sancısı görmedim 😃

Kızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🖐🏼🙏🏻

Cok tesekkur ederim arada azaliyor geri yukseliyor iki gundur sabahlari cok fazla genel olarakta yemek yedikten sonra kusturmayan bir bulanti var
Bende aynı istifar yok ama bulantı var arada baş ağrısı ekleniyor . Herhangi bi ilaç kullanıyormusunuz bulantı için yoksa gerek yok mu böyle devam mı edicez 😏😏

Kızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🖐🏼🙏🏻
hayırlısıyla tekrar nasip olur kuzum inşallah 🥹

X