Canim eşim panik yaptı doktoru aradı gaz sıkışması olabilir yediği yemeklere dikkat etsin demiş kanama olmadığı sürece korkulcak bişey yok demiş bol su tuketsin ve gaz yapan yiyecekler yemesin demişSuper.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.
Ben de randevuyu bekliyorum.Çıkışta yazarımCanim eşim panik yaptı doktoru aradı gaz sıkışması olabilir yediği yemeklere dikkat etsin demiş kanama olmadığı sürece korkulcak bişey yok demiş bol su tuketsin ve gaz yapan yiyecekler yemesin demiş
Tansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağımCanim eşim panik yaptı doktoru aradı gaz sıkışması olabilir yediği yemeklere dikkat etsin demiş kanama olmadığı sürece korkulcak bişey yok demiş bol su tuketsin ve gaz yapan yiyecekler yemesin demiş
Kötüyü düşünme canım üzüldün stres yaptın ondan düşmüştür moralini yüksek tut dualarım seninleTansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımTansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağım
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza, bulantılarınız geçtimi acabaKizlarrr doktordan ciktim bebislerimin ikiside tutunmusikiside cok iyi suan 6+0 ciktilar ben hic ikiz beklemiyordum cok karisik duygular icerisindeyim Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Kizlarrr doktordan ciktim bebislerimin ikiside tutunmusikiside cok iyi suan 6+0 ciktilar ben hic ikiz beklemiyordum cok karisik duygular icerisindeyim Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Girdin mi doktora canimBen de randevuyu bekliyorum.Çıkışta yazarım
Evett rabbim hayra çıkarsınNe tesadüf ya dün gece tuvalet ihtiyacı için kalktığımda sağ tarafımdan bir sancı girdi sağ kasığımda kıramp gibi 5 6 saniye sürdü ama çok şiddettliydi herkesde bugün yaşamız aynı şeyi
Bolca su icmemiz gerekiyorAynen bende geçen akşam gaz sancısından mide ağrısından uyandım sürekli hala da midem ağrıyordün gece çok şiddetli ağrıda ama midem fenaydııı
Gaz olsa normal zamandada olur bence ya , rahim büyümesi ile beraber demekki daha fazla sancı yapıyor olabilir, bu zamana kadar böyle gaz sancısı görmedimEvett rabbim hayra çıkarsınama kızlar yediklerimize dikkat etmemiz lazım gaz yapan yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor ama netten bakıyorum çoğu şey gaz yapıyor
İyi haberlerini bekliyoruz inşaAllahTansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağım
Al benden de o kadar vallahGaz olsa normal zamandada olur bence ya , rahim büyümesi ile beraber demekki daha fazla sancı yapıyor olabilir, bu zamana kadar böyle gaz sancısı görmedim
Cok tesekkur ederim arada azaliyor geri yukseliyor iki gundur sabahlari cok fazla genel olarakta yemek yedikten sonra kusturmayan bir bulanti varHayırlı olsun çok sevindim adınıza, bulantılarınız geçtimi acaba
Bende aynı istifar yok ama bulantı var arada baş ağrısı ekleniyor . Herhangi bi ilaç kullanıyormusunuz bulantı için yoksa gerek yok mu böyle devam mı edicezCok tesekkur ederim arada azaliyor geri yukseliyor iki gundur sabahlari cok fazla genel olarakta yemek yedikten sonra kusturmayan bir bulanti var
Sağol canım 5. gündü çok yoğun bir belirti hissetmedim canım. Kendimi dinlediğimde ufak batmalar, adet olacakmış gibi hafif bir ağrı vardıHayırlı olsun kacıncı gün embrıyosuydu herhangı bır belirti hissettinmi
hayırlısıyla tekrar nasip olur kuzum inşallahKızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah