2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Uzuldum sizin icin insallah gonlunuzce olur hersey

Bende aynı istifar yok ama bulantı var arada baş ağrısı ekleniyor . Herhangi bi ilaç kullanıyormusunuz bulantı için yoksa gerek yok mu böyle devam mı edicez
Benim bulantim ilk hamileligime gore farkli ogurtuyor ama kusturmuyor dun sabah bogazim kanayana kadar ogurdum ondan sonra cikarabildim simdilik bir ilac yok mide bulantisi icin benim kullandigim

Kızlar şubat topiğindeyim. Bir adet 5.gün embriyosu konuldu. 9.gün 227, 11.gün 423 çıktı. Tam iki kat artış olmamış. Sizde böyle olup da şu an sağlıklı gebeliği olan var mı acaba

Bende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorum
Canim tamamen kandan besleniyor şuan bebiş sakın zorlama kendini

Rabbim seninde tez vakitte kucağını doldursun canım. Bende 5+3 te rastgele bir Dr gittim kese yok dedi bakalım bizler neler yaşayacağız. Eskilerin bir lafı var düşüğün bir ayağı içerde olurmus. İnşallah bir dahaki ay doğal yolla gebe kalırsın bizlerede güzel haberler verirsin. Duanda olacaksın

Kizlar dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyo 5+4 oldum bugün çok korkuyorum rahim büyüdüğü için mi yoksa dusuyo mu ne düşünceğimi şaşırdım

Kizlar dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyo 5+4 oldum bugün çok korkuyorum rahim büyüdüğü için mi yoksa dusuyo mu ne düşünceğimi şaşırdım
Adet kanaması gibi kanama gelir canım düşükte ve parçalar gelir. Kötüye yorma bizdede oldu aynı şeyler .

Adet kanaması gibi kanama gelir canım düşükte ve parçalar gelir. Kötüye yorma bizdede oldu aynı şeyler .
Çok şükür kanamam yok dün saglik ocağında kan verdim değerim 14 subata 1808di dün 0.0 çıktı aile hekimi düşük yapmışsın dedi çok ağladım çok stres yaptım sonra acilde tekrar verdim çok şükür 4610 çıktı ama o geçen sürede çok kötü oldum ondan çok korkuyorum

Düşünme artık kötüyü kadin doğuma git pazartesi günü için rahat etsin canım

Sağlık ocağında tahlil verip beklemeye nefret ediyorum.Şuan çok sinirlendim okuyunca.Bence sağlık bakanlığına şikayet edin.Bu ne saçmalık milleti nasıl strese sokuyorlar.Sizde üzülmeyin o ağrı tutunma ağrısı hatta leke kanama da gele bilir pembemsi panik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…