- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
Uzuldum sizin icin insallah gonlunuzce olur herseyKızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim bulantim ilk hamileligime gore farkli ogurtuyor ama kusturmuyor dun sabah bogazim kanayana kadar ogurdum ondan sonra cikarabildim simdilik bir ilac yok mide bulantisi icin benim kullandigimBende aynı istifar yok ama bulantı var arada baş ağrısı ekleniyor . Herhangi bi ilaç kullanıyormusunuz bulantı için yoksa gerek yok mu böyle devam mı edicez
Hımm anladım teşekkür ederim inşallah çabuk geçerBenim bulantim ilk hamileligime gore farkli ogurtuyor ama kusturmuyor dun sabah bogazim kanayana kadar ogurdum ondan sonra cikarabildim simdilik bir ilac yok mide bulantisi icin benim kullandigim
Gayet iki kat artmış canım ufak defek rakamlar sorun olmuyor merak etmeKızlar şubat topiğindeyim. Bir adet 5.gün embriyosu konuldu. 9.gün 227, 11.gün 423 çıktı. Tam iki kat artış olmamış. Sizde böyle olup da şu an sağlıklı gebeliği olan var mı acaba
Ayy inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsünGayet iki kat artmış canım ufak defek rakamlar sorun olmuyor merak etme
Bana 9. Haftadan sonra tüm ilaçları bırakıyoruz dedi.Ben kullanıyorum. Raporlanması için kalp atışı duyulması gerekiyor ama raporlamadan önce de fark ödüyorsunuz doktor reçete edince. Örneğin 5 kutu oksapara 230 tl ödemişim.
Canim tamamen kandan besleniyor şuan bebiş sakın zorlama kendiniBende yiyemiyorum yani bebek içerde beslensin diye yemek zorundayım diyip öyle yiyorum ama yani hiç yemesemde olur diyorum kendimce hiç yiyesim yok cnku ama bebiş aç kalmasın diye yiyorum
Progestani kalçadan yaptırıyorum hergun hastanede yaptırıyorum ama gücüm kalmadi canım çok acıyor top top olduKuzular bişey soracağım iğne kullananınız var mı nasıl kullanıyorsunuz progestron proluton veya
Gebelikte olabiliyor canım ilkinde bende oyleydimTansiyonum düşük yükselmiyor sabahtan beri.Bir varsaydım şu doktorun yanına rahatlayacağım
Kalp atışını duydunuz muKizlarrr doktordan ciktim bebislerimin ikiside tutunmusikiside cok iyi suan 6+0 ciktilar ben hic ikiz beklemiyordum cok karisik duygular icerisindeyim Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Evet bugun duyduk cok sukurKalp atışını duydunuz mu
Rabbim seninde tez vakitte kucağını doldursun canım. Bende 5+3 te rastgele bir Dr gittim kese yok dedi bakalım bizler neler yaşayacağız. Eskilerin bir lafı var düşüğün bir ayağı içerde olurmus. İnşallah bir dahaki ay doğal yolla gebe kalırsın bizlerede güzel haberler verirsin. Duanda olacaksınKızlar düşük yapıcam.Kese gelişmemiş bebek büyümemiş.Hala kalp atışı falan yok. Doktorun bana şunu şunu yapma dediği şeyleri yapmaya gidiyorum şuan.Mesela kebap yemeye.Düşünce haber veriririm size.Benden bu kadar.Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah tamamına erdirsin inşaAllah canım , kaçında transfer olmuştun listede yoksun ?Evet bugun duyduk cok sukur
Amin canim insallah 22 ocakta transfer olmustum evet listeye eklenmedim galiba dahaAllah tamamına erdirsin inşaAllah canım , kaçında transfer olmuştun listede yoksun ?
Adet kanaması gibi kanama gelir canım düşükte ve parçalar gelir. Kötüye yorma bizdede oldu aynı şeyler .Kizlar dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyo 5+4 oldum bugün çok korkuyorum rahim büyüdüğü için mi yoksa dusuyo mu ne düşünceğimi şaşırdım
Çok şükür kanamam yok dün saglik ocağında kan verdim değerim 14 subata 1808di dün 0.0 çıktı aile hekimi düşük yapmışsın dedi çok ağladım çok stres yaptım sonra acilde tekrar verdim çok şükür 4610 çıktı ama o geçen sürede çok kötü oldum ondan çok korkuyorumAdet kanaması gibi kanama gelir canım düşükte ve parçalar gelir. Kötüye yorma bizdede oldu aynı şeyler .
Düşünme artık kötüyü kadin doğuma git pazartesi günü için rahat etsin canımÇok şükür kanamam yok dün saglik ocağında kan verdim değerim 14 subata 1808di dün 0.0 çıktı aile hekimi düşük yapmışsın dedi çok ağladım çok stres yaptım sonra acilde tekrar verdim çok şükür 4610 çıktı ama o geçen sürede çok kötü oldum ondan çok korkuyorum
Sağlık ocağında tahlil verip beklemeye nefret ediyorum.Şuan çok sinirlendim okuyunca.Bence sağlık bakanlığına şikayet edin.Bu ne saçmalık milleti nasıl strese sokuyorlar.Sizde üzülmeyin o ağrı tutunma ağrısı hatta leke kanama da gele bilir pembemsi panik olmayınÇok şükür kanamam yok dün saglik ocağında kan verdim değerim 14 subata 1808di dün 0.0 çıktı aile hekimi düşük yapmışsın dedi çok ağladım çok stres yaptım sonra acilde tekrar verdim çok şükür 4610 çıktı ama o geçen sürede çok kötü oldum ondan çok korkuyorum