6-0 ım jean giymeyi bende bıraktım akşama kadar dahada şişiyorum rahatsız ediyorKaldı 6 gün…7 hafta içinde olanlar,belirtilerin olmayışı hayra alamet mi dersiniz? Bazen sağ kasığımda bir zonklama oluyor ama ilk zamanki belirtiler yok gibi Karnınız şiş mi.Pantolonlarımı zor kavuşturuyorum.Umarım bebeek vardır da göbeğim ondan büyüyordur
Biraz fazla değil mi? Normalde 1 tane kullanmamız gerekiyorBen de hala kullanıyorum 2x3 olarak hem de. 5. Haftaya girdim.
Yani doktor o kadar reçete etti:) 2X2 kullananlar da okudum 3x1 deBiraz fazla değil mi? Normalde 1 tane kullanmamız gerekiyor
Ama nasıl güzelhala 8 günüm var doktor için yerinde mi diye kontrol ediyorum
Canım ben hamile kalınca bıraktım progesteron kullnyorum dediğin gibiBende hala kullanıyorum sabah öğle akşam
Aynıydık canım seninle çok sağol inşallh sende o güzel kalbini duyarsın meleğininMaşaAllah günü gününe ne eksik ne. fazla bende 17 Şubat transfer, şuan için 6+6 bende ama haftaya cuma ultrason inşaAllah
Canım benimkini kesti çünkü e2 çok yüksekti zaten bende hamile kalınca bıraktık. Ama normalde devam edilebiliyorKızlar bu Estrofem gebelikte riskli ilaçmış ama doktor bırak filan demedi.3 ay kullanacaksın dedi.Aranızda kesen oldumu kullanmayı?
İçebilirsin canımKızlar başım çok agriyor parol içsem sorun olur mu yaa
Benimde 7 günüm var bugünü saymazsamBugünü bitti saysam da 8 gün
Bana tüm ilaçlara 9. Haftaya kadar devam dedi. Doktorunuz size göre ayarlar onu canımMerhaba kızlar 6 subatta transfer oldum. 19 u test tarıhım ıdrarda pozıtıf gordum ancak henuz kanda görmedık.
sunu sormak ıstıyorum. progestan estrofem kullanıyorum. bunları ne zamana kadar kullanacagım acaba. bitti de ptesı sonuc pozıtıf cıkınca tamam kullanma der mı. cokta para. cevaplarsanız sevınırım
Canım 2 aylık dönemine kadar devam ettiriyorlar 8vrya 9. Hafta hamileliklere kadar .evet çok pahalılar ama dedikleri tarihe kadar kullanmanda fayda var ben herşey 4 4 lük giden bir hamileliği ilaçlar pahalı artık bırakayım bebek tutundu dedim ama malesef ilaçları bırakınca bebek 3 gün içinde düştü . Nacizane tavsiyem doktor bırak demeden bırakma .Merhaba kızlar 6 subatta transfer oldum. 19 u test tarıhım ıdrarda pozıtıf gordum ancak henuz kanda görmedık.
sunu sormak ıstıyorum. progestan estrofem kullanıyorum. bunları ne zamana kadar kullanacagım acaba. bitti de ptesı sonuc pozıtıf cıkınca tamam kullanma der mı. cokta para. cevaplarsanız sevınırım
Canım benimde kaç kere bitti ama almak zorundasın dedi doktor gebelik olursa 12 hafta kullanacaksın demişti şuan ilacım az kaldı ama eşim almaya gitti yaniMerhaba kızlar 6 subatta transfer oldum. 19 u test tarıhım ıdrarda pozıtıf gordum ancak henuz kanda görmedık.
kan sulandırıcıyı ılk gebelıgımde 9 ay kullandım.Canım benimde kaç kere bitti ama almak zorundasın dedi doktor gebelik olursa 12 hafta kullanacaksın demişti şuan ilacım az kaldı ama eşim almaya gitti yani
Kan sulandırıcı iğneye gecmedik şuan coraspirin kullanıyorum akşamları günde 1 adet sadece bide hangi ilaç için rapor çıkarılıyor ki ?kan sulandırıcıyı ılk gebelıgımde 9 ay kullandım.
rapor cıkarmıstık,
ama sanırım su an rapor cıkarmak ıcınde pozıtıf sonuc almak gerekıyormus. henuz test gunum gelmedıgı ıcın onu da cıkaramam 5. gun embrıyosuna 13 gun test gunu de bı kendımı gordum
clexan iğne için çıkmıştı. 2018 yılında tabı su an gecerlı degıl.Kan sulandırıcı iğneye gecmedik şuan coraspirin kullanıyorum akşamları günde 1 adet sadece bide hangi ilaç için rapor çıkarılıyor ki ?
Himm şuan galiba enox ve oksapar var diye biliyorum ben birde dahiliye mi neydi doktor yazıyormuş onu devlet hastanesinde Instagram'da tüp bebek sayfasinda kadınlar yazmıştı bence burdada kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerclexan iğne için çıkmıştı. 2018 yılında tabı su an gecerlı degıl.
Bu gebelıgım ıcın tekrar cıkartmam lazım. ama unuttum nasıl oluyordu.
Benım dusuklerım ve kan pıhtılasma egılımı oldugu ıcın kullandım canım. herkes kullanacak dıye bır durum yok.
Ben kullanıyorum. Raporlanması için kalp atışı duyulması gerekiyor ama raporlamadan önce de fark ödüyorsunuz doktor reçete edince. Örneğin 5 kutu oksapara 230 tl ödemişim.Himm şuan galiba enox ve oksapar var diye biliyorum ben birde dahiliye mi neydi doktor yazıyormuş onu devlet hastanesinde Instagram'da tüp bebek sayfasinda kadınlar yazmıştı bence burdada kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirler