2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynı durumda bende muzdaribim geceleri de yatınca hafif karın ağrısı hissediyorum sizlerde varmı

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu göbekten iğneleri bugüne kadar transfer sonrası hep göbekten 3 parmak sağa yada sola yaptım ancak geçen gün 2parmak mesafeye yapmışım göz yanılması bakınırken aynı yere yapmıyım diye daha yakına gelmiş ve şöyle bişi oldu iğne vurduğum yere bastıkça acıyor diğer yerlerde böyle olmadı ama dün o vurduğum yerin üstüne bastıköa acıypr morarma vs yok o kısımda sadece içerden ağrı bunuda doktora sormak istemedim insanların başını ağrıtmıyım diye

Doktor olabilir dedi akşam kanamam oldu acile gittik iğne vurdular snra kanama kesildi sonra pıhtı şeklinde geldi 2gün kesti snra o iğneyi kalçadan oldurt ama
Doktor bana o iğneyi yazmadı yaptırda demedi.Acilden giriş yapsam yaparlar mı yoksa doktor mu yazması gerek?

İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Canım ben iğneyi 1 gün sağ tarafa bir gün sol tarafa uyguluyorum. Gebek deliginden 4 5 parmak daha uzağa yapıyorum . Her seferinde aynı yere denk gelmesin diye bazen aşağı bazen yukarı yapiyorum.gebek deliginden biraz daha uzaklaş fazla acimaz bence .

Güzel haberlerini alırız inşallah , dinlen toparlan iyi ol yine gel

Kızlar sırf aklım dağılsın diye yazıyorum öğlen bi arkadaşım yemek yapmıştı yemeği yedim ama o an bile rahatsız oldum yemekten sonra midem bulanmaya başladı eve geldim afedersiniz ishal oldum midem susmuyo , bide istifra ettim bi nebze rahatladım da fakat midem hala konuşuyor sanki arkadaşıma sordum o iyiymiş , sizce ben zehirlendimmi yoksa midemmi kaldırmadı ne yapsam iyi gelir

Kızlar merhabalar benim de bugün 12. Günüm beta HCG 639 çıktı çok şükür bende gebeyim, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Tebrik ederim çok sevindim allahım bizede bu mutluluğu yaşatsn ben 2 defa hamile kaldım ikiside dış gebe oldu sonra tüp bebek ilk denemem allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün benimde test günü pazar kaçıncı gün embriyosu acaba değeriniz ikiz değeri gibi

Öncelikle endişelenmeyin ben çok kez zehirlendim bu yaz yoğurt çok iyi geldi tuz döktüm yoüırda bolca su kussanız bile su için bana doktor öyle demişti tuzlu kraker veya kuru ekmek peynir gibi şeyler tüketin dinlenin

Çok teşekkür ederim, amiin inşallah Allah'ım sizle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde Pazar günü güzel haberi verirsiniz dualarım sizinle Değer konusunda bizde şaşkınız tek 5. Gün embriyosu transfer edildi

Hamileyken hiç yaşamadığım için bu durumu endişeleniyorum, biraz ekmek yedim acaba iğnelerimi yapsam oksapar vuruluyorum akşam 8 de dahada kötü olurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…