2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar 2. Kan testi cumartesiye geliyo yaşadığım yerde özel laboratuvar yok acile gitsem boşa meşgul ediyo gibi hissediyorum ama pazarteside gec oluyo gibi gitsem bakarlar mi

Hamileyken hiç yaşamadığım için bu durumu endişeleniyorum, biraz ekmek yedim acaba iğnelerimi yapsam oksapar vuruluyorum akşam 8 de dahada kötü olurmuyum
İğnelerinize devam edin zararı olmaz diye düşünüyorum sonuçta kan sulandırıcı etkileşmez doktorunuza da sorabilirseniz içiniz daha rahatlar bence ama endişe etmeyin

Bence acile git canım görün istersen

Bazı bölgeler ağrı yapmio cnm onu senin bulman gerekiyo
Maşallah canım benimde dondurulmuşum var internetten baktığımda 5 yıl döndürülür yani ömrü o kadarmış o yüzden merak edip sordum
walla şuan hamileyim kese göründü kalp atisi 10 gün sonra

Çok üzüldüm canım çabuk toparlanman güzel ben hala ağlama krizlerine girip duruyorum. Normalde kontrolüm pazartesi günüydü gidemedim moralim bozuktu. Bu gün anca bir gayret gittim regl olunca. Rabbim bize sabrımızın ve bu çabamızın mükafatını inşallah en kısa zamanda verir inşallah

Şunu düşündüm doğacak bebeğime sevinirken yarın birgün onun için ağlayacaksam ve keşke bu kadar mücadele vermeseydim dünyaya gelmesine ben sebep oldum diyeceksem, o gün çok canım yanardı. Biliyorum bugün olmamasının bir nedeni var doğru zaman değilmiş. Evet acı duydum canım yandı ama yaşayıp bitirdim çünkü eşiminde gözümün önünde çok üzüldüğünü görmek beni daha çok üzdü. Şu an eşlerimizle birbirimize desteğimiz lazım sende yaşa acını ve bir an önce toparla lütfen çünkü şükür sağlıklıyız çözümsüz bir derdimiz yok mücadeleye devam :) dün ve bugün hayatımın en zor günlerinden biriydi ama şimdi çok daha güçlü hissediyorum lütfen sende geleceğe bak geçmiş için üzülme…

Benim fsh regl 3. Günü 3.62 çıktı iyi mi sizce

35 ten önce ilk 3 denemede tek yapıyorlar diye biliyorum yani yasal bir sınırlama var bunda diye biliyorum. Ben 35 yaşında olduğum için direk 2 embriyo koydular.
Merhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.

Canım benim de eşimin spermlerinde problem var yaşım 31 olduğu halde çift embriyo transferi olucam yapıyorlar tabi

Canım benim de eşimin spermlerinde problem var yaşım 31 olduğu halde çift embriyo transferi olucam yapıyorlar tabi
Teşekkür ederim bilgin için. Eşinize mikro tese yapıldı mı? Ve süreç ne kadar sürüyor ve renkli rahim filmi istiyorlar mı kadında sorun olmasa bile? Sizin bir rahatsızlığınız var mıydı yoksa sadece erkek faktörü mü? Kusura bakmayın çok soru sordum ama 2 hafta önce öğrendik azospermi olduğunu nereden başlasak nasıl yapsak bilmiyorum ve kimseye söylemedik içimde büyüdü gitti

Ben size özelden dönüş yapayım

Merhabalar içinizde kendisinde sıkıntı olayıp eşinde azospermi olup hamile kalan ya da tüp bebek yaptıran var mı? Henüz yeni öğrendik ve nasıl başlanır süreç nasıl bilmiyorum

Özel durumlarda değişiklik oluyor mu inanın bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhabalar içinizde kendisinde sıkıntı olayıp eşinde azospermi olup hamile kalan ya da tüp bebek yaptıran var mı? Henüz yeni öğrendik ve nasıl başlanır süreç nasıl bilmiyorum
Birde öncelikle sakin olun. Telaş yapmayın. Ne yaşadığınızı hepimiz çok iyi anlıyoruz ama hiç olmayacak değil. Sakın unutmayın.

Rabbim sizede en kısa zamanda en güzelini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…