İğnelerinize devam edin zararı olmaz diye düşünüyorum sonuçta kan sulandırıcı etkileşmez doktorunuza da sorabilirseniz içiniz daha rahatlar bence ama endişe etmeyinHamileyken hiç yaşamadığım için bu durumu endişeleniyorum, biraz ekmek yedim acaba iğnelerimi yapsam oksapar vuruluyorum akşam 8 de dahada kötü olurmuyum
Yaa hep et bide baharatlı çoğu ama bizimkiler bırakmıyor bugün gizli yedimGüvendiğin biryerlerin yemeğini ye canım nolcak bu kadarda değil yanii
Bence acile git canım görün istersenKızlar sırf aklım dağılsın diye yazıyorum öğlen bi arkadaşım yemek yapmıştı yemeği yedim ama o an bile rahatsız oldum yemekten sonra midem bulanmaya başladı eve geldim afedersiniz ishal oldum midem susmuyo , bide istifra ettim bi nebze rahatladım da fakat midem hala konuşuyor sanki arkadaşıma sordum o iyiymiş , sizce ben zehirlendimmi yoksa midemmi kaldırmadı ne yapsam iyi gelir
Bakıyorlar. Ben gece verdim kanı. Gittim dedim tüp bebek yaptım. 12 . Günüm yapar mısınız dedim yaptılar.Kizlar 2. Kan testi cumartesiye geliyo yaşadığım yerde özel laboratuvar yok acile gitsem boşa meşgul ediyo gibi hissediyorum ama pazarteside gec oluyo gibi gitsem bakarlar mi
Bazı bölgeler ağrı yapmio cnm onu senin bulman gerekiyoBana öyle dedi ilacı yazan doktor. Sonra kendi doktorumu aradım. Enox ta kullanibilirdin hatta iğnesi daha ince dedi. Benimde işime geldioksapar beni perişan ediyor. Hiçbir iğne canımı yakmıyor oksapar çok ağrı yapiyor iğne zor giriyor. Birde bunu deneyeyim bakalım.
walla şuan hamileyim kese göründü kalp atisi 10 gün sonraMaşallah canım benimde dondurulmuşum var internetten baktığımda 5 yıl döndürülür yani ömrü o kadarmış o yüzden merak edip sordum
Çok üzüldüm canım çabuk toparlanman güzel ben hala ağlama krizlerine girip duruyorum. Normalde kontrolüm pazartesi günüydü gidemedim moralim bozuktu. Bu gün anca bir gayret gittim regl olunca. Rabbim bize sabrımızın ve bu çabamızın mükafatını inşallah en kısa zamanda verir inşallahKızlar benim negatifdünden beri ağladığım için yazamadım anca toparladım ve şu an çok iyiyim devam edeceğiz sonuçta. Pozitif olan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum her biriniz için çoookk mutlu oldum inşallah bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz
Şunu düşündüm doğacak bebeğime sevinirken yarın birgün onun için ağlayacaksam ve keşke bu kadar mücadele vermeseydim dünyaya gelmesine ben sebep oldum diyeceksem, o gün çok canım yanardı. Biliyorum bugün olmamasının bir nedeni var doğru zaman değilmiş. Evet acı duydum canım yandı ama yaşayıp bitirdim çünkü eşiminde gözümün önünde çok üzüldüğünü görmek beni daha çok üzdü. Şu an eşlerimizle birbirimize desteğimiz lazım sende yaşa acını ve bir an önce toparla lütfen çünkü şükür sağlıklıyız çözümsüz bir derdimiz yok mücadeleye devam :) dün ve bugün hayatımın en zor günlerinden biriydi ama şimdi çok daha güçlü hissediyorum lütfen sende geleceğe bak geçmiş için üzülme…Çok üzüldüm canım çabuk toparlanman güzel ben hala ağlama krizlerine girip duruyorum. Normalde kontrolüm pazartesi günüydü gidemedim moralim bozuktu. Bu gün anca bir gayret gittim regl olunca. Rabbim bize sabrımızın ve bu çabamızın mükafatını inşallah en kısa zamanda verir inşallah
Benim fsh regl 3. Günü 3.62 çıktı iyi mi sizceBEnimde fsh 11.5 cikti.. adetin 2.gunu 10 civari folikul gordu..adetin 5. Gunu sagda 10 solda 3 9 13 mm arasi degisen yumurtalar. Kilom yok zayif bile sayilirim. Gonal f 337.5 ile baslatti.. akintimda fazla.. yumurtalar erken catlayacak diye ben de catlicam . He bu arada 2018 de amh 2.95.idi su an 38 yasindayim fsh bakildi ama.amh bilmiyorum.. ben tezatlik oldugunu dusunuyorum acikcasi.. tabiki guzel bisey ama yumurta sayim fazla geldi..dozda fazla geldi.... 2.95 ikende ayni sayilarda folikul olurdu
Merhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.35 ten önce ilk 3 denemede tek yapıyorlar diye biliyorum yani yasal bir sınırlama var bunda diye biliyorum. Ben 35 yaşında olduğum için direk 2 embriyo koydular.
Canım benim de eşimin spermlerinde problem var yaşım 31 olduğu halde çift embriyo transferi olucam yapıyorlar tabiMerhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.
Teşekkür ederim bilgin için. Eşinize mikro tese yapıldı mı? Ve süreç ne kadar sürüyor ve renkli rahim filmi istiyorlar mı kadında sorun olmasa bile? Sizin bir rahatsızlığınız var mıydı yoksa sadece erkek faktörü mü? Kusura bakmayın çok soru sordum ama 2 hafta önce öğrendik azospermi olduğunu nereden başlasak nasıl yapsak bilmiyorum ve kimseye söylemedik içimde büyüdü gittiCanım benim de eşimin spermlerinde problem var yaşım 31 olduğu halde çift embriyo transferi olucam yapıyorlar tabi
Ben size özelden dönüş yapayımTeşekkür ederim bilgin için. Eşinize mikro tese yapıldı mı? Ve süreç ne kadar sürüyor ve renkli rahim filmi istiyorlar mı kadında sorun olmasa bile? Sizin bir rahatsızlığınız var mıydı yoksa sadece erkek faktörü mü? Kusura bakmayın çok soru sordum ama 2 hafta önce öğrendik azospermi olduğunu nereden başlasak nasıl yapsak bilmiyorum ve kimseye söylemedik içimde büyüdü gitti
Özel durumlarda değişiklik oluyor mu inanın bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.Merhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.
Birde öncelikle sakin olun. Telaş yapmayın. Ne yaşadığınızı hepimiz çok iyi anlıyoruz ama hiç olmayacak değil. Sakın unutmayın.Merhabalar içinizde kendisinde sıkıntı olayıp eşinde azospermi olup hamile kalan ya da tüp bebek yaptıran var mı? Henüz yeni öğrendik ve nasıl başlanır süreç nasıl bilmiyorum
Rabbim sizede en kısa zamanda en güzelini versinKızlar benim negatifdünden beri ağladığım için yazamadım anca toparladım ve şu an çok iyiyim devam edeceğiz sonuçta. Pozitif olan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum her biriniz için çoookk mutlu oldum inşallah bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz