inş görsem ben de bir rahatlayacağım :) Şuan baya normal gibiyim şişlik ve aşırı koku hassasiyeti dışında diğer belirtilerim kayboldu çünkü :)evet inşallah kalp atışını da görebilirsek iki hafta sonra rahatlayacağım. sonra zaten ayda bir göreceğim doktorumu.
Normalde doktorun istediği gün bugün ve ctesiBugün niye vereceksin ki canım
Çok şükür çok sevindimKizlar bende hamileyim 165 çıkmış elim titriyo hala
Allah razı olsunOlabilir canım ilaç aldık rahim duvarını kalınlştrmak için.. Bencede biraz moral depola senin için çok dua edicem rabbim inşallh hiç gerek kalmadan tedaviye sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder. Nerede olduğunu bilmiyorum ama kayseride kendi doktorumu önerebilirim
Nasıl görebildiniz ben 5+6 da gittim dün görmedi ama göbekten baktı hatta sadece keseyi gördüBen ben 5+4de kalp atışını gördüm
belirtilere herkes çok takılıyor haklı olarak ama birçok insanın hiç belirtisi olmuyor, üstelik gerçek hamilelik belirtileri genelde 6. haftadan sonra başlıyor. anlıyorum ama insan elbette görmek ister. sizin ultrasonunuz ne zaman?inş görsem ben de bir rahatlayacağım :) Şuan baya normal gibiyim şişlik ve aşırı koku hassasiyeti dışında diğer belirtilerim kayboldu çünkü :)
Yaaa tebrik ederim siziiiKızlar bende bugün kesemizi ve bebişimi gördüm. Kalbinide duyduk çok şükür. Normalde 5+5 im ama ultrasonda 6+0 çktı. Doktor gayet güzel dedi. Bugün de iki tane pozitifi iz var çok mutlu oldum
Proluton depot iğne yaptırtdı doktor o kesti kanamamıKızlar 6 cı haftam oldu bu gün dün kontrolüm vardı ,sabah kanama sancıyla uyandım,doktor ek birşey yazmadı.Böyle olup kanaması duran var mı?
Doktor olabilir dedi akşam kanamam oldu acile gittik iğne vurdular snra kanama kesildi sonra pıhtı şeklinde geldi 2gün kesti snra o iğneyi kalçadan oldurt amaÇok sevindimBirşey soracağım kanamanız ne durumda şuan? Benimde şimdi başladıda
Heee tamamdır canım benimde cumartesi bende cumartesi vereceğim değerim ne çıkacak bilmiyorumNormalde doktorun istediği gün bugün ve ctesi
24 Şubat kese+ kalp atışı dedi birlikte bakılıyormuş :)belirtilere herkes çok takılıyor haklı olarak ama birçok insanın hiç belirtisi olmuyor, üstelik gerçek hamilelik belirtileri genelde 6. haftadan sonra başlıyor. anlıyorum ama insan elbette görmek ister. sizin ultrasonunuz ne zaman?
Olabilir dedi gebelikte 3 ay kanama olabiliyor dedi ama miyom um var ondan kanama olmuş olabilir dediYa okadar sevindim ki adınıza o gece dua edin kanamam var dediğinizde gece resmen uyuyamadım sağlıkla büyüsün gelsin inşallahkendi doktorunuz kanamanın nedeni için birşey söyledi mi peki
Bana alttan baktılarNasıl görebildiniz ben 5+6 da gittim dün görmedi ama göbekten baktı hatta sadece keseyi gördü
Bana alttan baktılar
İki katı görcezHeee tamamdır canım benimde cumartesi bende cumartesi vereceğim değerim ne çıkacak bilmiyorum
İnşallah canım.İki katı görcez
Anladımm peki devlet hastanesinde baktırdım ben boş olsa sıkıntı olsa söylerlerdi demi banaBana alttan baktılar