- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 37
Çok çok haklisinSaolun, dün yazdım ya ben aşırı ishal oldum diye, hep yüzümde de sivilce çıkar bir tane . Tam regl öncesi sendromu yaşadım. Tekrar denemek için toparlanıp, biraz kahve biraz oje, biraz geziye ihtiyacım var. Kafam o kadar yorulmuşki stresten normale dönmem biraz zaman alıcak
Nasıl yaniiki gün önce kırmızı lahana,pancar ve kırmızı havuçtan salata yapmıştım kendime.Siz siz olun iki gün önce bunları yediğinizi unutmayın ben gibi. Sonra kısa süreli bir şok yaşıyorsunuz
Kaç haftalıksınızEki Görüntüle 3384268 Kızlar alttanda bakılmasına rağmen net görülüp kalp atışını duyamadım sizce erkenmi yoksa bi aksilik mi var
6+0 yada 5+7 galibaKaç haftalıksınız
Daha erken değil mi6+0 yada 5+7 galiba
İdrarın kırmızı geliyorNasıl yani
Yani banda ayın 21 ine kalp atışı için gün verdi daha küçük olduğunu söyledi güvendim ben de 5+4 galiba6+0 yada 5+7 galiba
Valla ben 5+1 de gittiğimde üstten ultrasonla sadece keseyi görebildim. Kesem haftasıyla uyumlu 0,44 cm çıktı.Hoca iki hafta sonra gel üstten keseyi ve bebeği görelim dedi. 5+3 alttan yolku gören arkadaşım vardı gruptan.O kalp atışını duymamıştı yanlış hatırlamıyorsam. 7 haftalıkken hepsinin üstten duyulması gerekiyorEki Görüntüle 3384268 Kızlar alttanda bakılmasına rağmen net görülüp kalp atışını duyamadım sizce erkenmi yoksa bi aksilik mi var
Bilmiyorm erken mi işte o yüzden soruyorum erkendir umarım yaniDaha erken değil mi
O zaman daha zaman var demi duymak için ben evhamlıyım galibaValla ben 5+1 de gittiğimde üstten ultrasonla sadece keseyi görebildim. Hoca iki hafta sonra gel üstten keseyi ve bebeği görelim dedi. 5+3 alttan yolku gören arkadaşım vardı gruptan.O kalp atışını duymamıştı yanlış hatırlamıyorsam. 7 haftalıkken hepsinin üstten duyulması gerekiyor
5+4 ken gittiğinizde ne zaman için gün verdi sizeeeYani banda ayın 21 ine kalp atışı için gün verdi daha küçük olduğunu söyledi güvendim ben de 5+4 galibadaha minnacıklar demekki doktorunuza güvenin , bence kalp atışlarınıda duyucaz inşallah ya ankaradasınız galiba bende öyle
Ne zaman transfer oldun canım sen. Ben uygulamadan bakıyorum 4hafta 5 günlük gözüküyor1.kan 447
2.kan 765
Şimdi 3.kani vericem bugün tam 4 haftalik oldu dedi sağlık ocağı.
İnşAllah teşekkür ederimÖzel durumlarda değişiklik oluyor mu inanın bilmiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.
Bence düşünme bunu bu kadar. O kadar stres yapılcak şey buluyoruz ki kendimize.Olacağı varsa da kendi elimizle yok edeceğiz. Unut hamile oldupunu.Doktorum öyle dediO zaman daha zaman var demi duymak için ben evhamlıyım galiba
İnşAllah nasip olur tüm isteyenlere. Hiç beklemediğimiz bir şeydi başımıza gelinceBirde öncelikle sakin olun. Telaş yapmayın. Ne yaşadığınızı hepimiz çok iyi anlıyoruz ama hiç olmayacak değil. Sakın unutmayın.