2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok çok haklisin

Kızlar alttanda bakılmasına rağmen net görülüp kalp atışını duyamadım sizce erkenmi yoksa bi aksilik mi var

Kızlar aranızda vücudu benek benek kırmızı olan varmı ? Acaba progestandex mi yapıyor bunu yoksa progestan fitil mi ya benim vücudum benek benek olmuş

iki gün önce kırmızı lahana,pancar ve kırmızı havuçtan salata yapmıştım kendime.Siz siz olun iki gün önce bunları yediğinizi unutmayın ben gibi. Sonra kısa süreli bir şok yaşıyorsunuz

Eki Görüntüle 3384268 Kızlar alttanda bakılmasına rağmen net görülüp kalp atışını duyamadım sizce erkenmi yoksa bi aksilik mi var
Valla ben 5+1 de gittiğimde üstten ultrasonla sadece keseyi görebildim. Kesem haftasıyla uyumlu 0,44 cm çıktı.Hoca iki hafta sonra gel üstten keseyi ve bebeği görelim dedi. 5+3 alttan yolku gören arkadaşım vardı gruptan.O kalp atışını duymamıştı yanlış hatırlamıyorsam. 7 haftalıkken hepsinin üstten duyulması gerekiyor

O zaman daha zaman var demi duymak için ben evhamlıyım galiba

5+4 ken gittiğinizde ne zaman için gün verdi sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…