Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben transfer olduğum gün lahmacun yemiştim Bilmiyorum ama ben yiyorum dışarıdan eğer mecbursam :)Kızlar yaa dışarda yemek yiyen var mı yada eve sipariş verip yiyen evde yemek yapasım gelmiyor benim
Progesteron hormonu yapıyo onu, yapacak bir şey yok diye biliyorumKızlar , şişkinliğe çözümünüz var mı acaba ? göbeğim 5 aylık gibi şiş ve sürekli gaz oluyor :/
Göbeğimi saklıyorum süreklii yaa çok komik oldumProgesteron hormonu yapıyo onu, yapacak bir şey yok diye biliyorum
sabahları normal insan olarak uyanıyorum öğleden sonraya doğru 4 aylık, gece yatmadan 8 aylık olarak bitiriyorum. inanılmaz bir şişkinlik. tartıda da sürekli saçma sapan oynadığı için tartılmıyorum artık. herhalde bi noktada geçecek ama o zaman da hamilelik göbeği gelecek.Göbeğimi saklıyorum süreklii yaa çok komik oldum
Aynı şikayetten bende muzdaribim iğneyi vurdukça göbek şişiyor gaz şişkinlik prosteronun eksisi canım prospektüsünde yazıyor benim ilacınKızlar , şişkinliğe çözümünüz var mı acaba ? göbeğim 5 aylık gibi şiş ve sürekli gaz oluyor :/
Tebrik ederim senide bakalım iki gün sonra nolucal ❤Çok şükür çok sevindim
aynı ya yemin ederim likrasız jean leri giymeyi bıraktım artık..sabahları normal insan olarak uyanıyorum öğleden sonraya doğru 4 aylık, gece yatmadan 8 aylık olarak bitiriyorum. inanılmaz bir şişkinlik. tartıda da sürekli saçma sapan oynadığı için tartılmıyorum artık. herhalde bi noktada geçecek ama o zaman da hamilelik göbeği gelecek.
Evet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)Aynı şikayetten bende muzdaribim iğneyi vurdukça göbek şişiyor gaz şişkinlik prosteronun eksisi canım prospektüsünde yazıyor benim ilacın
Olsun canım hepsini birlikte öğrenmek daha güzel benceBenim ki çok geç ya . Hastane kese+kalp aynı anda bakıyormuş o yüzden 24 Şubat verdiler. Şuan 4+6 yım canım :)
Ben kayseride system hospital prof. Gökalp önere yaptırdım canım. Ben çok memnun kaldım hem çok bilgili hem çok pozitif bir insanAllah razı olsun ben Balıkesirdeyim senin doktorun kimdi. Bu saatten sonra konum falan fark etmiyor yeterki iyi bir doktor olsun bir kez olsun son olsun
Canım kefir iç ben içiyorum çok faydasını gördüm şişlik geçtiKızlar , şişkinliğe çözümünüz var mı acaba ? göbeğim 5 aylık gibi şiş ve sürekli gaz oluyor :/
Canım Kayseri de mi yaşıyorsun ? yoksa oralı mısın :)Ben kayseride system hospital prof. Gökalp önere yaptırdım canım. Ben çok memnun kaldım hem çok bilgili hem çok pozitif bir insan
ay deneyeyim canım sağol :)Canım kefir iç ben içiyorum çok faydasını gördüm şişlik geçti
Yok canım ben aksarayda yaşıyorum.Canım Kayseri de mi yaşıyorsun ? yoksa oralı mısın :)
Rica ederimay deneyeyim canım sağol :)
hmmm ben aslen Kayseiriliyim de o yüzden sordum :))Yok canım ben aksarayda yaşıyorum.
Yok kuzum dışardan almasak da hamile kalınca salgıladığımız o hormon şişiriyo. Bende öyle oldu yani:)Evet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)
Aa öylemi bende aksaraylıyım canım yakınız kayseride çok güzel seviyorumhmmm ben aslen Kayseiriliyim de o yüzden sordum :))