2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar , şişkinliğe çözümünüz var mı acaba ? göbeğim 5 aylık gibi şiş ve sürekli gaz oluyor :/

Göbeğimi saklıyorum süreklii yaa çok komik oldum
sabahları normal insan olarak uyanıyorum öğleden sonraya doğru 4 aylık, gece yatmadan 8 aylık olarak bitiriyorum. inanılmaz bir şişkinlik. tartıda da sürekli saçma sapan oynadığı için tartılmıyorum artık. herhalde bi noktada geçecek ama o zaman da hamilelik göbeği gelecek.

Kızlar , şişkinliğe çözümünüz var mı acaba ? göbeğim 5 aylık gibi şiş ve sürekli gaz oluyor :/
Aynı şikayetten bende muzdaribim iğneyi vurdukça göbek şişiyor gaz şişkinlik prosteronun eksisi canım prospektüsünde yazıyor benim ilacın

aynı ya yemin ederim likrasız jean leri giymeyi bıraktım artık..

Aynı şikayetten bende muzdaribim iğneyi vurdukça göbek şişiyor gaz şişkinlik prosteronun eksisi canım prospektüsünde yazıyor benim ilacın
Evet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)

Allah razı olsun ben Balıkesirdeyim senin doktorun kimdi. Bu saatten sonra konum falan fark etmiyor yeterki iyi bir doktor olsun bir kez olsun son olsun
Ben kayseride system hospital prof. Gökalp önere yaptırdım canım. Ben çok memnun kaldım hem çok bilgili hem çok pozitif bir insan

Evet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)
Yok kuzum dışardan almasak da hamile kalınca salgıladığımız o hormon şişiriyo. Bende öyle oldu yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…