2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

evet inşallah kalp atışını da görebilirsek iki hafta sonra rahatlayacağım. sonra zaten ayda bir göreceğim doktorumu.
inş görsem ben de bir rahatlayacağım :) Şuan baya normal gibiyim şişlik ve aşırı koku hassasiyeti dışında diğer belirtilerim kayboldu çünkü :)

Olabilir canım ilaç aldık rahim duvarını kalınlştrmak için.. Bencede biraz moral depola senin için çok dua edicem rabbim inşallh hiç gerek kalmadan tedaviye sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder. Nerede olduğunu bilmiyorum ama kayseride kendi doktorumu önerebilirim
Allah razı olsun 🙏🏻❤️ ben Balıkesirdeyim senin doktorun kimdi. Bu saatten sonra konum falan fark etmiyor yeterki iyi bir doktor olsun bir kez olsun son olsun

inş görsem ben de bir rahatlayacağım :) Şuan baya normal gibiyim şişlik ve aşırı koku hassasiyeti dışında diğer belirtilerim kayboldu çünkü :)
belirtilere herkes çok takılıyor haklı olarak ama birçok insanın hiç belirtisi olmuyor, üstelik gerçek hamilelik belirtileri genelde 6. haftadan sonra başlıyor. anlıyorum ama insan elbette görmek ister. sizin ultrasonunuz ne zaman?

Kızlar devlet hastanelerinin ankarada etlik zübeyde hanım ın mesela ultrason cihazları daha mı kötü oluyor görüntü açısından bilginiz varmı bu konuda yani özellerdaha iyi cihazlar kullanıyor diye bi genelleme yapabilir miyiz

belirtilere herkes çok takılıyor haklı olarak ama birçok insanın hiç belirtisi olmuyor, üstelik gerçek hamilelik belirtileri genelde 6. haftadan sonra başlıyor. anlıyorum ama insan elbette görmek ister. sizin ultrasonunuz ne zaman?
24 Şubat kese+ kalp atışı dedi birlikte bakılıyormuş :)

Ya okadar sevindim ki adınıza o gece dua edin kanamam var dediğinizde gece resmen uyuyamadım sağlıkla büyüsün gelsin inşallah🥰 kendi doktorunuz kanamanın nedeni için birşey söyledi mi peki
Olabilir dedi gebelikte 3 ay kanama olabiliyor dedi ama miyom um var ondan kanama olmuş olabilir dedi

Kızlar yaa dışarda yemek yiyen var mı yada eve sipariş verip yiyen evde yemek yapasım gelmiyor benim 🙁

X