Artış daha etken galiba, bi önceki gebeliğimde, 2 gün arayla yapılan betam 4,5 kat artmıştı.beta değerleri ile ikiz durumu arasında çok bir bağ olmadığını söylüyor hep yabancı kaynaklar. ama ben de biraz korkmuştum açıkçası :) istiyorsanız umarım ikizdir, istemiyorsanız içinizi rahatlatayım: bugün kontrole gittim ve tek kese vardı.
Kaç haftalık oldun canım sen ?selam! yolk sac’i ve keseyi gördük. haftasıyla uyumluymuş, her şey yolundaymış. kalp atışı için iki hafta sonra gideceğiz. tam olarak rahatlamak mümkün değil ama en azından şimdilik her şey yolunda. umarım herkes güzel haberler alır.
Yok canım gayet iyi benim de 9. gün 331 di :)Kızlar 9. Gün 219 beta yüksek mi
YaaYok canım gayet iyi benim de 9. gün 331 di :)
ay aynen canım yaa 1 tanesi olsun da :) ne emekler ne hayaller :)Yaatamam o zaman 1 tanesi olsun da
Çok güzel çiçeğim hadi gözünaydın olsunn M mucizemizibekliyoruz bugün kan verecektin canım naptın9. Gün betahcg 219
Kız benimde 9. Gümdü 177 çıktı senin ki çoook iyiYaatamam o zaman 1 tanesi olsun da
Canım benimde geçen ay negatifti pes etmedim bu ayda yaptırdım pozitifi gördüm asla umudunu yitirmedi ve pes etmeNegatif geldi ben gruptan ayrılıyorum gençler
Kız benimde 9. Gümdü 177 çıktı senin ki çoook iyi
Bugün niye vereceksin ki canımbugün de vercem bakalım
5+4 bugünKaç haftalık oldun canım sen ?
olabilir. benden bir daha tahlil istemedikleri için ne kadar arttı bilmiyorum hiçArtış daha etken galiba, bi önceki gebeliğimde, 2 gün arayla yapılan betam 4,5 kat artmıştı.
ayy maşallah çok iyi görmüşsünüz erkenden :)5+4 bugün
ayy çok iyi canım :) hızlı büyümüş bebiş :))Kızlar bende bugün kesemizi ve bebişimi gördüm. Kalbinide duyduk çok şükür. Normalde 5+5 im ama ultrasonda 6+0 çktı. Doktor gayet güzel dedi. Bugün de iki tane pozitifi iz var çok mutlu oldum
evet inşallah kalp atışını da görebilirsek iki hafta sonra rahatlayacağım. sonra zaten ayda bir göreceğim doktorumu.ayy maşallah çok iyi görmüşsünüz erkenden :)
Ya okadar sevindim ki adınıza o gece dua edin kanamam var dediğinizde gece resmen uyuyamadım sağlıkla büyüsün gelsin inşallahKızlar bugun tekrar kendi doktoruma muayne oldum herşey yolunda bugün tam 6 haftalık oldu kalp atışını da duyduk şükür pır pır kalp atıyor ultrason da da görünüyor
Sağol canım ben karından baktı kalbi ne yalan söyleyim duyamyız dye düşündüm ama çok şükürayy çok iyi canım :) hızlı büyümüş bebiş :))
Benim ki çok geç ya . Hastane kese+kalp aynı anda bakıyormuş o yüzden 24 Şubat verdiler. Şuan 4+6 yım canım :)Sağol canım ben karından baktı kalbi ne yalan söyleyim duyamyız dye düşündüm ama çok şükürsen ne zamn gtcksin