Canim sabah ilk idrarla yap belli olur sanki bu test bozuk gibi geldi banaKızlar selam bugün 5. Gün 2 embriyo transferi 7. Günüm sabah yapmıştım bu kaset testi hiç bişey çıkmadı dolaba koydum kaldırdım az önce tekrar baktım böyle dağılmış bu ne demek oluyor şimdi
6. Gün ben de yaptım hayalet çizgi çıktı muhtemelen çatlatma iğnesi etkisiydi.7,8,9.gunler de yaptım hepsi tek cizgiydi benim de 3.gun embriyosu.Bende transfer günü hariç 6.gün bugün kendimi tutamadım test yaptım tek çizgi çıktı 3. Gün embriyosu gerçekten morali bozuluyor insanın
Dün baya bi bulantı kasık ağrısı olunca bi heycana geldim kasık ağrım gerçi hala devam belki ilaçlar rahimi devamlı büyüttüğü için ağrıyordur bende tutundu filan diye düşündüm ama hüsran bugün ilerleyen günlerde ne olacak bakalım6. Gün ben de yaptım hayalet çizgi çıktı muhtemelen çatlatma iğnesi etkisiydi.7,8,9.gunler de yaptım hepsi tek cizgiydi benim de 3.gun embriyosu.
biraz modumu düşürmedi değil
İkinci çizgi görünüyor burda6. Gün yaptığım test 3. Gün embriyosu.
Benim de ağrım falan kesilince üzülüyorumDün baya bi bulantı kasık ağrısı olunca bi heycana geldim kasık ağrım gerçi hala devam belki ilaçlar rahimi devamlı büyüttüğü için ağrıyordur bende tutundu filan diye düşündüm ama hüsran bugün ilerleyen günlerde ne olacak bakalım
Evet görünüyor ama 7,8, 9. Günler de yaptım hepsi tek çizgi. Son üç gündür kullandığım marka ilk yaptığım testten farklı. İlki prodoctor digerleri awox. Yarın predictor test ile yapicam bakalım umarım görürüm.persembe günü kan günüm zatenİkinci çizgi gmeübü
İkinci çizgi görünüyor burda
Çatlatma iğnesi etkisi diye düşünüyorum sonraki günler çıkmadı çünkü.İkinci çizgi gmeübü
İkinci çizgi görünüyor burda
var bence bikaç güne koyulaşır6. Gün yaptığım test 3. Gün embriyosu.
Bu testten sonra 3 Gün üst üste yaptım çıkmadıvar bence bikaç güne koyulaşır
Günlerimiz aynı ben de carşamba günü yapicam pozitif çıkarsa cuma tekrarlicam asmdePerşembe testi aile hekimliğinde veririm diyordum ama cumartesi orada tekrarlayamayacağım kapalı olduğundan. Çarşamba Cuma yapsak da olmaz mı acaba
Sabah 10dan önce verilen kanlar öğleden sonra çıkmış oluyor . Hayır randevusuz bulunduğunuz ilçe çok kalabalık ise randevulu gitmek işinize yarayacaktırSağlık ocağında testler hemen çıkıyor mu kızlar ? Bir de randevulu mı veriyorsunuz testi ?
Bilmiyorum canım tüm kadınlarda olmuyor ama bazı kadınlar hassas oluyor birde fitil hap kan sulandırıcı falan ondan dolayıda etkileniyor olabilir.benim bir arkadaşım vardı .normal hamileliğinden alttan ne zaman kontrölüne gitse alttan bakılınca lekelenme olurdu . Her insanın bünyesi değişik işte .benim ilk muayenem 23 şuabat offfNeden lekelenme oluyor ki bizim israel beyde hep attan muayene ediyormus 13 subatta gittigimde alttan muayene etcek benide
Ben aldımSabah 10dan önce verilen kanlar öğleden sonra çıkmış oluyor . Hayır randevusuz bulunduğunuz ilçe çok kalabalık ise randevulu gitmek işinize yarayacaktır
Pozitifdir canım idrarda beta olmasa o yamukta olsa çıkmış, sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah yarın testi tekrarla istersenKızlar selam bugün 5. Gün 2 embriyo transferi 7. Günüm sabah yapmıştım bu kaset testi hiç bişey çıkmadı dolaba koydum kaldırdım az önce tekrar baktım böyle dağılmış bu ne demek oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?