• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bilmiyorum canım tüm kadınlarda olmuyor ama bazı kadınlar hassas oluyor birde fitil hap kan sulandırıcı falan ondan dolayıda etkileniyor olabilir.benim bir arkadaşım vardı .normal hamileliğinden alttan ne zaman kontrölüne gitse alttan bakılınca lekelenme olurdu . Her insanın bünyesi değişik işte .benim ilk muayenem 23 şuabat offf 🫤
Yaa benimki 13 subatta bide yerlesme kanamasi oldu mu sende bende olmadi

Kızlar ya çook çok açık pembe lekem oldu ilk defa az önce transferimin 6. günü doldu bugün regl olmamada 2-3 gün var daha ya bu regl başlangıcımı yoksa tutunmamı deliricem çok korkuyorum çok yaşayan varmı böyle

Kızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
Canım o zaman kalp atışı almış olman lazım. Nasıl o kadar fazla çıkmış. Acaba doktordan kaynaklı mi ? İstersen başka doktora daha görün canım

Kızlar ya çook çok açık pembe lekem oldu ilk defa az önce transferimin 6. günü doldu bugün regl olmamada 2-3 gün var daha ya bu regl başlangıcımı yoksa tutunmamı deliricem çok korkuyorum çok yaşayan varmı böyle
Bana da olmuşta baya açık pembe somon rengi gibiydi canım 1-2 kere oldu sonra olmadı korkma belki yerleşmedir

Ya benimde böyle dikkatli bakınca gözüken bi pembeydi dediğin gibi somonumsu çok açık alt karnımda ufak ağrılarda oldu akşamüstü çok korkuyorum çok inşallah regl olmam :KK43:((
Benim hatta regl zamanımdan 1 gün önce olmuştu ana ertesi gün testim daha da koyulaşınca içim rahatlamıştı canım. Korkma bence yerleşmedir o inş🤲

Benim hatta regl zamanımdan 1 gün önce olmuştu ana ertesi gün testim daha da koyulaşınca içim rahatlamıştı canım. Korkma bence yerleşmedir o inş🤲
Çok sağol 🙏🏻 peki ağrıların da olmuşmuydu sanki regl olcak gibi hafif ağrılarım var kasıklarımın üst kısmında ben daha hiç testte yapmadım

Kizlar ya beni aksamlari bir usume tutuyo icim titriyo gunduz o kadar degil ama aksamlari ozellikle cok usuyorum aslinda ev oyle soguk degil yani eşimle cocugum normal sekilde giyinik otururken ben kat kat giyinip isiticiyi acip onune geciyorum ve battaniye altinda isinmaya calisiyorum ki ben soguk seven bir insandim boyle olan var mi aranizda ilaclarin etkisi mi bu da
Canım dün gece sular içindeydim gece, sop soğuk odada yattık ona rağmen öyleydim. Bugünde full yanan pda da birde ısıtıcı açtırdım üşüdüm hep. Okulda baya üşüdüm belki de ondandır ama bende de öyle oldu canım. Kaçıncı günü transferinin?

Canım dün gece sular içindeydim gece, sop soğuk odada yattık ona rağmen öyleydim. Bugünde full yanan pda da birde ısıtıcı açtırdım üşüdüm hep. Okulda baya üşüdüm belki de ondandır ama bende de öyle oldu canım. Kaçıncı günü transferinin?
Bende bazen çok üşüyorum bazen de çok sicakliyorum çok değişik duygular

Dün kasık ağrısı vardı bugün batma başladı merak ediyorum bu işin sonunu🤣 ağlayacak mıyım gülecek miyim hayır yani olumsuz olursa dondurulmuş ta yok Şebnem Ferahın sil baştan şarkısı ile yeniden hem maddi hem manevi zorluk

Back