Hayalet çizgi var Erken gebelik testi mi?Eki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalet çizgi var Erken gebelik testi mi?Eki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Neden lekelenme oluyor ki bizim israel beyde hep attan muayene ediyormus 13 subatta gittigimde alttan muayene etcek benideCanım alttan baksaydı yolk kesesini görürdü bence , ama İyiki bakmamış alttan çoğu kadın alttan muayene sonrası lekelenme yaşıyor ve endişe oluyorlar .
Canım ben alttan oldum ilkinde kanamam hiç olmadı. Korkma sakınNeden lekelenme oluyor ki bizim israel beyde hep attan muayene ediyormus 13 subatta gittigimde alttan muayene etcek benide
Ay transfer gündaşımmm aşkolsun hani bekliyorduk ahhshsh hadi hayırlı olsun çok sevindimAyyy gittin aldım tesst sonuç bu normal gebelik testi yaptım çıkmadı bunda çıktı
İnsallah yaaCanım ben alttan oldum ilkinde kanamam hiç olmadı. Korkma sakın
Kız ovulasyonı yapınca gaza geldim kendi sözümü kendim yedim ama hala inanmıyorum çünkü diğerinde yok çıktı. Test günümü bekleyeceğimAy transfer gündaşımmm aşkolsun hani bekliyorduk ahhshsh hadi hayırlı olsun çok sevindim
Erken gebelik testinde cikiyor canim kanda da cikar hayirli olsun bebisin sagsalim kucagina almayi nasip etsinKız ovulasyonı yapınca gaza geldim kendi sözümü kendim yedim ama hala inanmıyorum çünkü diğerinde yok çıktı. Test günümü bekleyeceğim
Beta artsın sağlıkla sonra kalpler atsın sonra da sağlıkla kucağımıza alalımKız ovulasyonı yapınca gaza geldim kendi sözümü kendim yedim ama hala inanmıyorum çünkü diğerinde yok çıktı. Test günümü bekleyeceğim
5. Gün embriyosu 7. Gün bugün ve gün ortası bembeyaz idrarla yaptımKaçıncı gün? Var gözüküyor canım
Evet erken gebelik testiHayalet çizgi var Erken gebelik testi mi?
Aminn inşallah canım benim pek inanamıyorum şimdi normal teste baktım oda olmuş ama bilmiyorum çok farklıyım kimseye diyemedim gidip kan veresim var ama kanı yarın vereceğimBeta artsın sağlıkla sonra kalpler atsın sonra da sağlıkla kucağımıza alalım
Bence var canımEki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Var canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Var var canım5. Gün embriyosu 7. Gün bugün ve gün ortası bembeyaz idrarla yaptım
Yarin sabah erkenden ilk idrarla yap canim ikinci cizgi daha koyu olcak ❤5. Gün embriyosu 7. Gün bugün ve gün ortası bembeyaz idrarla yaptım
İlk çıkan sonuçtan sonrasını dikkate almayın diyorlarKızlar selam bugün 5. Gün 2 embriyo transferi 7. Günüm sabah yapmıştım bu kaset testi hiç bişey çıkmadı dolaba koydum kaldırdım az önce tekrar baktım böyle dağılmış bu ne demek oluyor şimdi
Yaa hani bekliyordukkAyyy gittin aldım tesst sonuç bu normal gebelik testi yaptım çıkmadı bunda çıktı