Benimde tekti yüksek çıkmıştı inş katlanarak artar canım ikinci testi verdim çıkmasını bekliyorumTek embriyo idi ama değerim yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tekti yüksek çıkmıştı inş katlanarak artar canım ikinci testi verdim çıkmasını bekliyorumTek embriyo idi ama değerim yüksek
Ben salatalık turşusu ile ızgara sarı zeytin yedim bir kaç kereKizlar aranizda tursu yiyen var mi jelepone tursularindan falan
Bende size yazacaktım test sonucu nasıl çıktı diyeBenimde tekti yüksek çıkmıştı inş katlanarak artar canım ikinci testi verdim çıkmasını bekliyorum
Devlette mi veriyorsun canımBenimde tekti yüksek çıkmıştı inş katlanarak artar canım ikinci testi verdim çıkmasını bekliyorum
Sorun olmaz dimi yaa yiyoruz amaBen salatalık turşusu ile ızgara sarı zeytin yedim bir kaç kere
Ne güzel sevinmelisiniz , her şey yolunda gidiyor.Kızlar kontrolden geldim.5.hafta 1 gün ile uyumlu bir kese gördük.Alttan mıayene etmedi.Karın ultrasonu ile baktı.Yorku falan görmedim.Beni iki hafta sonraya çağırdı ama ben haftaya tekrar görünmek istedim.Kese büyüyecek mi büyümeyecek mi diye.Çok yorucu herşey ya… atlamamız gereken ne çok eşik var.5. Hafta sanırım erkenmiş değil mi yorku görmek için?
Karından görünmesi için erken canım.Kızlar kontrolden geldim.5.hafta 1 gün ile uyumlu bir kese gördük.Alttan mıayene etmedi.Karın ultrasonu ile baktı.Yorku falan görmedim.Beni iki hafta sonraya çağırdı ama ben haftaya tekrar görünmek istedim.Kese büyüyecek mi büyümeyecek mi diye.Çok yorucu herşey ya… atlamamız gereken ne çok eşik var.5. Hafta sanırım erkenmiş değil mi yorku görmek için?
Yaa bende 13 subatta gidicem bakalim bana ne dicekKızlar kontrolden geldim.5.hafta 1 gün ile uyumlu bir kese gördük.Alttan mıayene etmedi.Karın ultrasonu ile baktı.Yorku falan görmedim.Beni iki hafta sonraya çağırdı ama ben haftaya tekrar görünmek istedim.Kese büyüyecek mi büyümeyecek mi diye.Çok yorucu herşey ya… atlamamız gereken ne çok eşik var.5. Hafta sanırım erkenmiş değil mi yorku görmek için?
Ayy bekliyorum ya devletde verdim üff keşke hastaneme gitseydimBende size yazacaktım test sonucu nasıl çıktı diye
Devletde verdim canım evet :/Devlette mi veriyorsun canım
Gözünüz aydın çok sevindim ben de Ümit hanımın hastasıyım sizin de 3. Gün embriyosu muydu. Bir de progestan iğneye devam etmenizi söylediler miBenimde doktorum cumaya bir test daha istedi. Gebeliği ilk etapta bu şekilde takip edicez dedi.
Benim ki istemiyor tek test yeterli diyor. Ama şimdi gebelik oluşursa ister mi bilmiyorumBenimde doktorum cumaya bir test daha istedi. Gebeliği ilk etapta bu şekilde takip edicez dedi.
Var canım bence , hayırlı olsunEki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Devletde verdim canım evet :/
Cihaz arızalanmış ya Kanuniye gitmiş yaa üff yarına kaldıAyy bekliyorum ya devletde verdim üff keşke hastaneme gitseydim
Kaçıncı gün? Var gözüküyor canımEki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
Canım alttan baksaydı yolk kesesini görürdü bence , ama İyiki bakmamış alttan çoğu kadın alttan muayene sonrası lekelenme yaşıyor ve endişe oluyorlar .Kızlar kontrolden geldim.5.hafta 1 gün ile uyumlu bir kese gördük.Alttan mıayene etmedi.Karın ultrasonu ile baktı.Yorku falan görmedim.Beni iki hafta sonraya çağırdı ama ben haftaya tekrar görünmek istedim.Kese büyüyecek mi büyümeyecek mi diye.Çok yorucu herşey ya… atlamamız gereken ne çok eşik var.5. Hafta sanırım erkenmiş değil mi yorku görmek için?