• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde kalitesini söylediler mi size? Bir de transfer günü embriyo çözüldükten sonra bölünmeye devam etti gibi bilgiler verildi mi size?
Kalitesi hakkında bişey demediler bana ben sordum gayet iyi falan dendi sadece bir de kaç hücreli olduğunu sordum cevapladılar bu

Kızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz

Canım, bana embriyolog hızla gelişmeye devam ediyor dedi sadece
Bana öyle bişey demedi sadece şey dedi transfer günü saatler öncesinden çözüyoruz bölünmeye devam ettiğini görüyoruz bazen dedi. Bu da bizi sevindiren olay dedi. Bende şimdi düşünüyorum acaba benimkiler o gün bölünecek mi diye kara kara düşünüyorum 😄😄

Bana öyle bişey demedi sadece şey dedi transfer günü saatler öncesinden çözüyoruz bölünmeye devam ettiğini görüyoruz bazen dedi. Bu da bizi sevindiren olay dedi. Bende şimdi düşünüyorum acaba benimkiler o gün bölünecek mi diye kara kara düşünüyorum 😄😄
Canım bana da transfer günü çözülünce söyledi zaten sabah çözdük hızlıca gelişmeye devam ediyor dedi . Sana da transfer günü gittiğinde söylerler önden bir embriyolog ile görüşme yaptırıyor benim gittiğim yer 😊

Kızlar 18 ocakta 5. gün embriyosu transfer edildi son adet tarihim 31 Aralık. 5+1 gözüküyor ama bugün ultrasonda gördük doktor 7+6 dedi bu kadar fark olması normal mi neden böyle olur yardımcı olur musunuz
Nasıl 7+6 olabilir ki o zaman kalp atışıda duyman gerekiyor, yani neye dayanarak bu haftayı söyledi acaba

Canım bana da transfer günü çözülünce söyledi zaten sabah çözdük hızlıca gelişmeye devam ediyor dedi . Sana da transfer günü gittiğinde söylerler önden bir embriyolog ile görüşme yaptırıyor benim gittiğim yer 😊
Benim doktor embriyolog söyledi böyle böyle diye söylüyor kuzum inşallah güzel şekilde ilerler canım 🌸🙏🏻🤍

Benimde transfer günü 9hücreli 3. Gün embriyosu dendi ama benim diğer embriyolarım 5. Güne kadar yaşamadığı için 3 e kadar güzel gelip sanırım sonra bozuluyor herhalde bakalım bu ne olacak allahımm inş olur ya

Allah Allah nasıl bu kadar yüksek hafta söyleyebilir bebek bu kadar hızlımı geliştiki bende 17 ocakta transfer oldum ama daha ultrasona çok var .kötüye yorma canım bebeğin hızlı gelişiyor o zaman ,kalp kese yolk hepsi ni gördü o zaman doktor öylemi .hatta bebeğin küçük bir insan şeklini bile alması lazım ultrason resmi verdimi?

Back