HimmAlttan bakmasınin bebeğe bir zararı yok canım. Benim içeride kan damarlarının durumu yüzünden muayene sonrası kanamam oluyor o rahatsız ediyor ama yine de bişi demiyorum yine nasıl hazırlanın derlerse öyle bakıyoruz
Bu başka bileymiş ya inşallah bizde pozitifleri görürüzKız bende dünya yansa umrumda değil ama çocuk konusunda öyle olamıyorum bu bence kavuşma heyecanı
İnşallah canım beniöBu başka bileymiş ya inşallah bizde pozitifleri görürüz
Gerçekten mi kız ümitlendirme beniii bakPozitif hayırlı olsun. Hayır biri silik çıkardı negatif olsaydı
Doktorum bana karından ultrasonda bebeğin gözükmesi için kesenin yaklaşık 20 mm yakın olması gerektiğini söyledi şuan görememeniz normalMerhaba hanımlar kese görmek için gittiğiniz de sadece kese mi gördünüz yoksa bebekte var mıydı 9mm kese iyi mi 6+3gözüküyo regl tarihine göre. Daha önce Düşüklerim var endişeliyim
Kaçıncı günün ?Gerçekten mi kız ümitlendirme beniii bak
Vajinal bakıldıDoktorum bana karından ultrasonda bebeğin gözükmesi için kesenin yaklaşık 20 mm yakın olması gerektiğini söyledi şuan görememeniz normal
Tek embriyo idi ama değerim yüksekCanımm çok güzel
Transfer günü hariç 7. Gün canım. Dondurulmuş embriyo ovitrelle felan vurulmadımKaçıncı günün ?
İlk testin mi ?Transfer günü hariç 7. Gün canım. Dondurulmuş embriyo ovitrelle felan vurulmadım
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz, inşallahBenimde8. Gün lekelenmem olmuştu ertesi güne kadar devam edip durmuştu. Pozitif sonuç aldım inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Amin inşallah tabi insan ağrısı olunca sevinir mi işte öyle bi duygu:) elinde olmuyormuş insanın gerçekten, miniklerimiz bizimle kalsınlarneyseki ufak ufak ağrılar başladı yine motive ediyor sanırım o minik sızılar beni
Allah razı olsun sizde görün inşallahOlleyyyy bir anne daha eklendidarısı başımıza ya çoook sevindim gözün aydın
Çok sevindim sizin adınızaAllah razı olsun sizde görün inşallah
SagolunÇok sevindim sizin adınıza
Evet canım ama bu ovulasyon. Benim evde 2 tane vardı bitanesini bi yapıyım dedim çift çizgi çıkıyordu genellikle şimdi daha koyu çıktı ama tabi doğru sonuç değil kanda doğru sonucı göreceğimİlk testin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?