Tamam canım çok sağolAcil tarafina gittiğin xaman zaten yetişkin kadın doğum çocuk acili diye sırayla yanyanalar. Sen yetişkin aciline gir canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağolAcil tarafina gittiğin xaman zaten yetişkin kadın doğum çocuk acili diye sırayla yanyanalar. Sen yetişkin aciline gir canım.
Aaa tamam canım sağol öyle söyleyeyimBen devlet hastanesinde çok verdim ilk başta şey yapıyorlar acil bişey değil bu poliklikten verin diyorlar onu dediklerini bildiğim için acil tüp bebek yaptırıyorum doktorum acil istedi diyorum
Yurtdışındaki doktorlarda şunu yiyin bunu yiyin gibi bir şey söylüyorlar mı ?ins kan sonucunda da görürüm. Çarşamba günü. 7de kapıda olmayı planlıyorum
Perşembe 6 hafta mı sizde ? Bende de 6 hafta perşembe gideceğim o yüzden sordumBilmiyorum ki perşembe görücem hem kalp hem kese için
Hadi hayırlısı Allah sevindirsinArkadaşlar 11.gun bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Anladım ,bakalım artık nasıl bakacak kışın soyun giyin dert oluyorHer dr farkli... benim ilk gebeligimde dr alttan bakardi. Allah korusun kanama alani vs daha iyi gorebildigi.icin.. ve zarari olmadigini soyluyordu.
Evet perşembe tam 6 hafta oluyor uygulamaya göre bugün mide bulantısı başladı az azPerşembe 6 hafta mı sizde ? Bende de 6 hafta perşembe gideceğim o yüzden sordum
Yok hayır. Folik asit bile kendim kendime kullanmaya başladım Türkiye özellikle saglik icin cok daha güvenilir. Benim okula giden bir cocugum olduğu için burada denedim tup bebek olayını. Yoksa kesinlikle Turkiye'ye gelirdimYurtdışındaki doktorlarda şunu yiyin bunu yiyin gibi bir şey söylüyorlar mı ?
Ne kadar ilginç valla, gerçi benim doktorumda ekstra hiçbirşey söylemedi. Normal hayatına devam demişti.Yok hayır. Folik asit bile kendim kendime kullanmaya başladım Türkiye özellikle saglik icin cok daha güvenilir. Benim okula giden bir cocugum olduğu için burada denedim tup bebek olayını. Yoksa kesinlikle Turkiye'ye gelirdim
Hayırlısı olsun inşallah pozitif görürsünArkadaşlar 11.gun bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Benimde midem bulandı sabah ilk defa demek ondanmışEvet perşembe tam 6 hafta oluyor uygulamaya göre bugün mide bulantısı başladı az az
Maşallah gözünüz aydınArkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
tebrik ederim çookArkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
Çok şükürArkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
Gozun aydin..Arkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
Hayirlisi olsun canimArkadaşlar kan değerim 128. 6 çıktı darısı hepinizin başına