2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar öncelikle benim gibi bekleyen herkes pozitif sonucu alır, pozitifi görenlerin de sağlıklı bir şekilde gebelikleri ilerler inşallah ben 27 Ocakta transfer oldum dün yani 8. gün ve bugün çok az kahverengi lekelenmem oldu açıkçası yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir diye sevindim ama bugün hemşireye sorduğumda progestan fitil yapabiliyor bol su için ve ilaçları düzenli kullanın dedi progestan fitil bu şekilde lekelenme yapar mı ?

Benimde8. Gün lekelenmem olmuştu ertesi güne kadar devam edip durmuştu. Pozitif sonuç aldım inşallah sizde güzel haberi alırsınız

Doktora herhangi bir şey söylemedim bu zamana kadar zaten. Nasıl bakalım dediyse öyle baktı. Sadece yani kanama yarattığı için gerek olmasa keşke daha iyi hissederdim, keşke hep üstten baksa da yetse anlaminda söyledim . Doktorun işine karşılmaz tabi ki en doğrusunu bilir. Bebeğe herhangi bir zararı olmadığını da biliyorum zaten. Ama her muayeneden sonra iki gün kan görünce insan emin olamiyor bebek mi muayene mi o mu bu mu. Takdir edersiniz ki hamilelik psikolojisinde zorlayıcı

Yaa bizim doktor hep alttan bakiyormus hastalarina
Alttan bakmasınin bebeğe bir zararı yok canım. Benim içeride kan damarlarının durumu yüzünden muayene sonrası kanamam oluyor o rahatsız ediyor ama yine de bişi demiyorum yine nasıl hazırlanın derlerse öyle bakıyoruz

:) elinde olmuyormuş insanın gerçekten, miniklerimiz bizimle kalsınlar neyseki ufak ufak ağrılar başladı yine motive ediyor sanırım o minik sızılar beni

Yok kuzum doğru sadece o an kanamayı değil de mesela şeyi düşün çocuğumun sağlığı için kötüyü inan ki aklına getirme niye dersen kötüyü çağırıyoruz bizlerde o huy var gerçekten. Ben kötü bişey demek istemedim benide yanlış anlama olur mu

Eklentiler

• IMG_4947.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…