- 25 Mart 2023
- 499
- 296
- 23
- 31
Yaa bizim doktor hep alttan bakiyormus hastalarinaZaten normalde karından bakıyordu canım lekelenme var diyince alttan bakmak istedi bir sorun var mı diye. Muhtemelen karından bakacaktır .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bizim doktor hep alttan bakiyormus hastalarinaZaten normalde karından bakıyordu canım lekelenme var diyince alttan bakmak istedi bir sorun var mı diye. Muhtemelen karından bakacaktır .
Canımm çok güzelArkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
Benimde8. Gün lekelenmem olmuştu ertesi güne kadar devam edip durmuştu. Pozitif sonuç aldım inşallah sizde güzel haberi alırsınızKızlar merhabalar öncelikle benim gibi bekleyen herkes pozitif sonucu alır, pozitifi görenlerin de sağlıklı bir şekilde gebelikleri ilerler inşallah ben 27 Ocakta transfer oldum dün yani 8. gün ve bugün çok az kahverengi lekelenmem oldu açıkçası yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir diye sevindim ama bugün hemşireye sorduğumda progestan fitil yapabiliyor bol su için ve ilaçları düzenli kullanın dedi progestan fitil bu şekilde lekelenme yapar mı ?
Ben 7 deyim yapmadım 9. Gün yaparım belki kan testinden bir gün önceKızlar 6. Gün. Test perileri zorluyor ne dersiniz yapmalı mıyım test?
Doktora herhangi bir şey söylemedim bu zamana kadar zaten. Nasıl bakalım dediyse öyle baktı. Sadece yani kanama yarattığı için gerek olmasa keşke daha iyi hissederdim, keşke hep üstten baksa da yetse anlaminda söyledim . Doktorun işine karşılmaz tabi ki en doğrusunu bilir. Bebeğe herhangi bir zararı olmadığını da biliyorum zaten. Ama her muayeneden sonra iki gün kan görünce insan emin olamiyor bebek mi muayene mi o mu bu mu. Takdir edersiniz ki hamilelik psikolojisinde zorlayıcıBu bence kişinin kendi durumunu bilmesiyle alakalı kalp atışı için alttan bakıyorlar ve ondan sonra doğuma kadar alttan kesinlikle bakılmıyor ciddi birşey görülmediği taktirde. 35. Haftada nst sonucum kötü çıkınca doktor alttan bakıp bebeğe giden damarları o şekilde kontrol etmişti ve öyle herşey ortaya çıkmıştı. O yüzden ön yargılı olmamalısınız. Ve doktor şunu dedi bir doktor hastaya zarar verebilecek hiçbişey yapmaz çoğu kişi bu durumu zorlaştırıyor. Doğuma kadar hiç bir zaman beni zorlamadın bana güvendin teşekkür ederim dedi. Bazı şeyleri doktora bırakmak en iyisi. Ben orda izin vermeseydim belki çocuğum da sıkıntı olacaktı ve sağlıklı dünyaya gelemicekti
İyi hadi sabredelim. Gaza geliyorum ara sıra. Allahtan evde test yok.Ben 7 deyim yapmadım 9. Gün yaparım belki kan testinden bir gün önce
Alttan bakmasınin bebeğe bir zararı yok canım. Benim içeride kan damarlarının durumu yüzünden muayene sonrası kanamam oluyor o rahatsız ediyor ama yine de bişi demiyorum yine nasıl hazırlanın derlerse öyle bakıyoruzYaa bizim doktor hep alttan bakiyormus hastalarina
:) elinde olmuyormuş insanın gerçekten, miniklerimiz bizimle kalsınlar neyseki ufak ufak ağrılar başladı yine motive ediyor sanırım o minik sızılar beniBende arada kasik ağrısından başka hiçbir belirtim yok belim arada agriyo ama yatmaktan sanirim artık zaten çok küçükler şuan normal yolla hamile kalmak bile belirtiler için erkendi diye düşünüyorum yani inşallah öyledir
Olleyyyy bir anne daha eklendi darısı başımıza ya çoook sevindim gözün aydınArkadaşlar hamileyim 447 çıktı bugün 11.gun
İnsallah göreceğini dusunuyorum testin cok iyi cunkuins kan sonucunda da görürüm. Çarşamba günü. 7de kapıda olmayı planlıyorum
Yapma yapma bende 6. Gündeyim bugün olumsuz çıkar falan boşuna üzme kendini banada içimden bir ses yap diyor ama engel oluyorumKızlar 6. Gün. Test perileri zorluyor ne dersiniz yapmalı mıyım test?
Kız bende dünya yansa umrumda değil ama çocuk konusunda öyle olamıyorum bu bence kavuşma heyecanıBen güya sakin biriydim ne oldu bana böyle anlamıyorum, sağol desteğin için
Yok kuzum doğru sadece o an kanamayı değil de mesela şeyi düşün çocuğumun sağlığı için kötüyü inan ki aklına getirme niye dersen kötüyü çağırıyoruz bizlerde o huy var gerçekten. Ben kötü bişey demek istemedim benide yanlış anlama olur muDoktora herhangi bir şey söylemedim bu zamana kadar zaten. Nasıl bakalım dediyse öyle baktı. Sadece yani kanama yarattığı için gerek olmasa keşke daha iyi hissederdim, keşke hep üstten baksa da yetse anlaminda söyledim . Doktorun işine karşılmaz tabi ki en doğrusunu bilir. Bebeğe herhangi bir zararı olmadığını da biliyorum zaten. Ama her muayeneden sonra iki gün kan görünce insan emin olamiyor bebek mi muayene mi o mu bu mu. Takdir edersiniz ki hamilelik psikolojisinde zorlayıcı
Benide dürtüyorlar ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgi görüyüm diye hahahhahYapma yapma bende 6. Gündeyim bugün olumsuz çıkar falan boşuna üzme kendini banada içimden bir ses yap diyor ama engel oluyorum
Yapma yapma bende 6. Gündeyim bugün olumsuz çıkar falan boşuna üzme kendini banada içimden bir ses yap diyor ama engel oluyorum
Kendimi tatmin etmek için ovulasyon yaptım çift çizgi oldu mutlu oldum ama ovulasyon her türlü çift çizgi çıkıyorBen 7 deyim yapmadım 9. Gün yaparım belki kan testinden bir gün
7. Günüm ben sabah yaptım ovulasyon testiniBenide dürtüyorlar ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgi görüyüm diye hahahhah
Pozitif hayırlı olsun. Hayır biri silik çıkardı negatif olsaydıKendimi tatmin etmek için ovulasyon yaptım çift çizgi oldu mutlu oldum ama ovulasyon her türlü çift çizgi çıkıyor
Ayy aynı şeyleri yaptığım birini görmek ne kadar mutlu ediyor . Böyle çıktı benim iki sevindim oynadım hobaa tamam test gününe kadar bu gaz baba yeter7. Günüm ben sabah yaptım ovulasyon testini