Ay çok teşekkür ederim normal acil dediğiniz orada her binanın acili var gibi hangi bina olması gerekli ?Ben de cam sakurada verdim. Ama normal acilde ver kadın doğum acili bskmiyor canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederim normal acil dediğiniz orada her binanın acili var gibi hangi bina olması gerekli ?Ben de cam sakurada verdim. Ama normal acilde ver kadın doğum acili bskmiyor canım.
Merhaba birşey soracaktım tam 6 hafta tamamında gidilince keseye üsten mi bakılıyor?Benim eşimin aileside hiç destek olmadı 1kap yemek ne yaptılar ne bişe ne varsa kendi anne ablamızda babamda var valla ama gene bir yere kadar benim ev dağınık olunca ve evde bişe eksik olunca kızıyor kocam kendide pek yardım etmedi annem ablam ilk 9gün hergün geldi ama gene herşeyi bben yaptım bulaşık makine boşalt doldur yemekler bilmem neler sil süpür banyo duşa kabin çamaşır suyuyla temizle wc temizleme her işi yaptım mecbur çöp atma alışveriş hergün yürüyüş Allah ol derse olur dedim kendime gene dikkat etmeye çalıştım ama oldugu kadar perşembe tam 6.haftam olcak bakalım ultrason a gidicez görmeye biİmleyse hala
Acil tarafina gittiğin xaman zaten yetişkin kadın doğum çocuk acili diye sırayla yanyanalar. Sen yetişkin aciline gir canım.Ay çok teşekkür ederim normal acil dediğiniz orada her binanın acili var gibi hangi bina olması gerekli ?
Evet bana da fitile ara ver dedi. Düzeldi gibi. Bugün tekrar başlıcam.İğne vermişti kullandım. Fitilden sonra lavaboda görüyorum sadece. Yani bebekle ilgili değil fitili yaparken oluyor muhtemelen kan sulandırıcı hassaslastirdigi için. Çünkü devamı gelmiyor ya da çamaşırda vs görmüyorum.
Ya tabiki zararı yok. Lazimsa bakılması gerekir elbette. Sadece hassas bazıları bilemiyorum.canım vajinalden girilen usg nin bir sakıncası yok ki niçin öyle dedin merak ettim
Her dr farkli... benim ilk gebeligimde dr alttan bakardi. Allah korusun kanama alani vs daha iyi gorebildigi.icin.. ve zarari olmadigini soyluyordu.Merhaba birşey soracaktım tam 6 hafta tamamında gidilince keseye üsten mi bakılıyor?
Canım ben sadece progestan fitil kullanıyorumKullandığın hapların prospektüsünü oku canım ostregen alıyorsan o senin adetini geciktirir
Bu bence kişinin kendi durumunu bilmesiyle alakalı kalp atışı için alttan bakıyorlar ve ondan sonra doğuma kadar alttan kesinlikle bakılmıyor ciddi birşey görülmediği taktirde. 35. Haftada nst sonucum kötü çıkınca doktor alttan bakıp bebeğe giden damarları o şekilde kontrol etmişti ve öyle herşey ortaya çıkmıştı. O yüzden ön yargılı olmamalısınız. Ve doktor şunu dedi bir doktor hastaya zarar verebilecek hiçbişey yapmaz çoğu kişi bu durumu zorlaştırıyor. Doğuma kadar hiç bir zaman beni zorlamadın bana güvendin teşekkür ederim dedi. Bazı şeyleri doktora bırakmak en iyisi. Ben orda izin vermeseydim belki çocuğum da sıkıntı olacaktı ve sağlıklı dünyaya gelemicektiYa ben de katılıyorum karından daha iyi. Zararı yok bebeğe tabi ki, olsa zaten doktor yapmaz ama kan sulandırıcı kılcal damarları hassaslastiriyor benim alttan muayene sonrası kanamam oluyor korkuyorum gereksiz yere. Mümkün olduğunca istemiyorum yani ben de.
Vajinalden bakılırken kasılanlar vs oluyor onlar tabikide baktırması . Sende ilerleyen dönemde doğuma yakın vs doktor bakmak istersne ön yargılı olma olur mu bak benim ilkinde sorun vardı alttan bakıldı öyle herşey düzene girdi.Ya tabiki zararı yok. Lazimsa bakılması gerekir elbette. Sadece hassas bazıları bilemiyorum.
Benimde gögüslerim çok ağrıyordu şuan azaldı canım endişe etme herkeste aynı olmuyor.Kızlar bugün 6. günümüz ama bugün hiç bir ağrı sızı hassasiyet yok düne kadar vardı ufak tefek bişeyler, çok korkmaya başladım. Beynim bu normal saçmalama diyor ama kalbim asla anlamıyor
Çok haklısın Allah nasip eder de o doğum zamanlarına girersem inan hergun isterse her gün girerim mesele değil. Yeter ki sağlıkla gitsin.Vajinalden bakılırken kasılanlar vs oluyor onlar tabikide baktırması . Sende ilerleyen dönemde doğuma yakın vs doktor bakmak istersne ön yargılı olma olur mu bak benim ilkinde sorun vardı alttan bakıldı öyle herşey düzene girdi.
Ben devlet hastanesinde çok verdim ilk başta şey yapıyorlar acil bişey değil bu poliklikten verin diyorlar onu dediklerini bildiğim için acil tüp bebek yaptırıyorum doktorum acil istedi diyorumKızlar devlet hastanesinden kan (beta hcg) verdiniz mi hiç ? Çam sakura dan vermek istesem mesela acilden mi girmem gerekli?
Ben güya sakin biriydim ne oldu bana böyle anlamıyorum, sağol desteğin içinBenimde gögüslerim çok ağrıyordu şuan azaldı canım endişe etme herkeste aynı olmuyor.
Hayırlısıyla gelecek olumsuz bişey geçirme aklında öyle bir zaman geçiyor ki aaaa ne zaman 9 ay oldu diyeceksinÇok haklısın Allah nasip eder de o doğum zamanlarına girersem inan hergun isterse her gün girerim mesele değil. Yeter ki sağlıkla gitsin.
Bende arada kasik ağrısından başka hiçbir belirtim yok belim arada agriyo ama yatmaktan sanirim artık zaten çok küçükler şuan normal yolla hamile kalmak bile belirtiler için erkendi diye düşünüyorum yani inşallah öyledirBen güya sakin biriydim ne oldu bana böyle anlamıyorum, sağol desteğin için
Yaa inşallah hepimiz için öyle bir süreç olur Allah'ın izniyle çok teşekkür ederimHayırlısıyla gelecek olumsuz bişey geçirme aklında öyle bir zaman geçiyor ki aaaa ne zaman 9 ay oldu diyeceksin
Bilmiyorum ki perşembe görücem hem kalp hem kese içinMerhaba birşey soracaktım tam 6 hafta tamamında gidilince keseye üsten mi bakılıyor?