3. Gün embriyosu , ya 29 Ocak çok geç değilmi cuma günü yaptırsam diye düşünüyorum 26 sındaYaa ne güzelkaçıncı gün embriyosu?
İlk transferde kendimi tamamıyla Dr a bıraktım hiç sorgulamadim olumlu sonuçlandı ben de sanki Dr a teslim olursam sonuç olumlu olacak gibi düşündüm hep. Şuan çok pişmanım sormadıgıma. Ay ama öyle bir risk alınır mı ya? Olmayacak gibiyse pgt li embriyoyu boşa harcarlar mi?Bence çekinme asla soru işaretin varsa sor bana sende kist var dedi transfer olcaktom iptal etti ve ben ona güvenmediğim için devlete gitmek istedim ne gerek varya söle bizim şu hallerimiz yokmu
4 tane brova
Nasip böyleymiş, şimdi yeniden toparlandım ay sonunda transfer olacak, vakitlice gelecek bebeğim inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah4 tane brova sana demekki çok güçlü bi insanki böyle bişey yaşadın çok etkilendim şuan hamd olsun diyelim
7. Gun beta 56 geldi doktorum hamile olduğumu söyledi ama şuan ohss yim ve zor gunler geçiriyorum dualarınızı bekliyoru.Canım seni ekleyemiyorum tabloya ismin çıkmıyor
Herşeyi ince ince düşünmek kadınların en büyük özelliği heleki bu kadar önemli bi durumda daha çok düşünmende çokk çok normal ama kendini şuan ki duruma anda kalmaya odaklamak lazım çünkü dediklerin geçti pgt ney bilmiyorum ama önemli heralde ki bu kadar önemli embriyoda sende derin nefesler al gerçekten birini tesselli edermişcesine kendini rahatlat çünkü söylediklerin geçti önemli olan sende ve evet doktorlara güven yada güvenme onlarda insan allaha güven embriyoyu var edende o tutunmayı isterse olduranda rabbimİlk transferde kendimi tamamıyla Dr a bıraktım hiç sorgulamadim olumlu sonuçlandı ben de sanki Dr a teslim olursam sonuç olumlu olacak gibi düşündüm hep. Şuan çok pişmanım sormadıgıma. Ay ama öyle bir risk alınır mı ya? Olmayacak gibiyse pgt li embriyoyu boşa harcarlar mi?
7. Gün neden kan verdiniz canım7. Gun beta 56 geldi doktorum hamile olduğumu söyledi ama şuan ohss yim ve zor gunler geçiriyorum dualarınızı bekliyoru.
Hadi yaaaa vay be 5. Gün için normalmişBu arada benim ilk gebeliğim de 5. Gün embriyosu transfer edildi. Dayanamayıp 5. Gün kan testi yapmıştım bhcg 18 çıkmıştı. Şimdi 2 yaşında bir kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Cümlemize inşallah afiyetle geçsin mübarek ayların hürmetine Rabbim sana bu sefer acısız stressiz yaşamanı nasip etsinNasip böyleymiş, şimdi yeniden toparlandım ay sonunda transfer olacak, vakitlice gelecek bebeğim inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah
Ohss olduğum için kan takibi yapıyor doktorum sivi elektrolit dengem nasil diye o yüzden bakmış sanırım7. Gün neden kan verdiniz canım
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşur rahatlarsınız7. Gun beta 56 geldi doktorum hamile olduğumu söyledi ama şuan ohss yim ve zor gunler geçiriyorum dualarınızı bekliyoru.
Sabah verdiyseniz çıkmıştır bile e nabizdan öğrenebilirsiznBu sabah sağlık ocağına verdim kan tahlil sonucum acaba bugün mü yarın öğlen mi çıkar?
Hep özelde sonuç alıyordum nedense bu sefer daha yavaş daha sükun sonuç almaya çalışıyorum.
Heyecanlı bekleyişteyim.
Kontrol et sürekli çıkabilir bugünBu sabah sağlık ocağına verdim kan tahlil sonucum acaba bugün mü yarın öğlen mi çıkar?
Hep özelde sonuç alıyordum nedense bu sefer daha yavaş daha sükun sonuç almaya çalışıyorum.
Heyecanlı bekleyişteyim.
Rabbim şifa afiyet versin çok güzel geçsin gebeliğin üzülme bak hamilesin ne güzelOhss olduğum için kan takibi yapıyor doktorum sivi elektrolit dengem nasil diye o yüzden bakmış sanırım
Elim hep sistemde bakıp duruyorum.Kontrol et sürekli çıkabilir bugün
inşallah pozitif gelecekElim hep sistemde bakıp duruyorum.
Hemşire öğleden sonra 4te çıkar dedi.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar
Gün içinde çıkar benim çıkmıştı , içini ferah tut o bebek sendeeeeElim hep sistemde bakıp duruyorum.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar
hayırlı olsun ve geçmiş olsun ohss sadece yumurta toplamadan sonra oluyor sanıyordum transferden sonra damı oluyor peki ne belirtileriniz varOhss olduğum için kan takibi yapıyor doktorum sivi elektrolit dengem nasil diye o yüzden bakmış sanırım
Aynı gün çıkması zor maalesef özelde öyle ama sağlık ocağında 1 gün sonra yarın öğleden sonra çıkarElim hep sistemde bakıp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?