2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bence çekinme asla soru işaretin varsa sor bana sende kist var dedi transfer olcaktom iptal etti ve ben ona güvenmediğim için devlete gitmek istedim ne gerek varya söle bizim şu hallerimiz yokmu
İlk transferde kendimi tamamıyla Dr a bıraktım hiç sorgulamadim olumlu sonuçlandı ben de sanki Dr a teslim olursam sonuç olumlu olacak gibi düşündüm hep. Şuan çok pişmanım sormadıgıma. Ay ama öyle bir risk alınır mı ya? Olmayacak gibiyse pgt li embriyoyu boşa harcarlar mi?

Herşeyi ince ince düşünmek kadınların en büyük özelliği heleki bu kadar önemli bi durumda daha çok düşünmende çokk çok normal ama kendini şuan ki duruma anda kalmaya odaklamak lazım çünkü dediklerin geçti pgt ney bilmiyorum ama önemli heralde ki bu kadar önemli embriyoda sende derin nefesler al gerçekten birini tesselli edermişcesine kendini rahatlat çünkü söylediklerin geçti önemli olan sende ve evet doktorlara güven yada güvenme onlarda insan allaha güven embriyoyu var edende o tutunmayı isterse olduranda rabbim

Nasip böyleymiş, şimdi yeniden toparlandım ay sonunda transfer olacak, vakitlice gelecek bebeğim inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah
Cümlemize inşallah afiyetle geçsin mübarek ayların hürmetine Rabbim sana bu sefer acısız stressiz yaşamanı nasip etsin

Bu sabah sağlık ocağına verdim kan tahlil sonucum acaba bugün mü yarın öğlen mi çıkar?
Hep özelde sonuç alıyordum nedense bu sefer daha yavaş daha sükun sonuç almaya çalışıyorum.
Heyecanlı bekleyişteyim.

Sabah verdiyseniz çıkmıştır bile e nabizdan öğrenebilirsizn

Elim hep sistemde bakıp duruyorum.
Hemşire öğleden sonra 4te çıkar dedi.
Kan alan hemşire de yarın öğlen sistemden görürsün dedi.Bakalım bekleyişteyim.Dua edin arkadaşlar
Aynı gün çıkması zor maalesef özelde öyle ama sağlık ocağında 1 gün sonra yarın öğleden sonra çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…