2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kız içimizi sadece rabbimin bildiğini bilmek ne büyük bir varlık kimseye ihtiyacın yok diyo ama biz sebebleri seviyoruz

O zaman napıyoruz? Allah ne yazdıysa o olur diyoruz 23 ocakmış zaten az kalmış bak benimde 25 Ocak belki bir gün iki gün önce yapabiliriz ama şuan çok erken kafanı bulandırma hiç bence birlikte sabderelim yapmak isteyince yaz bana özelden de yazabilirsin

Çok teşekkür ederim tesellin işe yaradı rahatladım inan tamaam yapmaya karar verirsem sölerim ama sanmıyorum öle bi cesaret bende yok

Arkadaşlar merhaba, benim de dün natürel transferim oldu. Çok saçma ama doktora danışmaya çekindiğim bir meseleyi size sormak istiyorum. Dün sabah kontrolde sanki yumurtamin catlamadigini gördüm. Yumurtam geç büyüdüğü için 21. gün ovitrelle yapmıştım ama bence iğneye rağmen catlamadi. Çünkü hemen endometriumun yanında USG de kocaman yuvarlak şey yumurtadan başka ne olabilir ki? Dr çatlamış dedi ama beni telaslandirmamak için öyle söylediğini düşündüm. Yumurta catlamadiysa kiste dönmüşse bu gebeliğe engel midir? Gerçekten çok üzülüyorum.

Bence çekinme asla soru işaretin varsa sor bana sende kist var dedi transfer olcaktom iptal etti ve ben ona güvenmediğim için devlete gitmek istedim ne gerek varya söle bizim şu hallerimiz yokmu

ayy çok sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…