Kız içimizi sadece rabbimin bildiğini bilmek ne büyük bir varlık kimseye ihtiyacın yok diyo ama biz sebebleri seviyoruzBu emin ol hepimizde böyle , burda olan bütün kardeşlerimiz böyle bende dahilim bunaBir yanım varmış gibi bir yanım umutlanma fazla yıkılma sonra diyor , öyle zor bir süreçteyiz ki ilaçların etkisi altında , bekleyenlere güzel haber vermek zorunda hissetmemiz, canımızı geçip minicik cana odaklanmamız inan bunlar çok zor şeyler işte burda bitek biz birbirimizi anlayabiliriz yaşamayan hiç kimse anlayamıyor , evet olumlu düşünelim güzel enerjimiz olsun diyoruz ama olumsuza da alışmalıyız ki alttan alttan benimsemeliyiz ki çok yıkılmadan yolumuza devam edebilelim Ben sürekli düşünüyordum dün aldım elime zikirmatik ya fettah, ya Rezzak 1000 kere , Ya vâris 1000 kere biraz kafam dağıldı, içim rahatladı Rabbim sen görüyorsun duyuyorsun bizi , bana, bütün kardeşlerime nasip et
200 ün üstünde olduğu için çıkmış, o ne acaba8. Gün kan 200lerdeydi ama benim çoğul gebelikti.
O zaman napıyoruz? Allah ne yazdıysa o olur diyoruzEvet tam anlamıyla hepimizi anlattın anlaşılmak senin gibi olan insanların olduğunu bilmek piskolojide insana iyi gelen bişeymiş zaten mesela herkes transfer oluyo ama biz bizimle aynı gün olanı daha çok benimsiyoruz çünkü aynı gün aynı şeyi yaşadık yanlız hissetmiyoruz bu bana çok iyi geliyo , ya kuddüs de ekle bende çekiyorum hep yüreğimden dua ediyorum
Canım benim dördüzdü, o yüzden erken gösterdi kendini. Acele etmeyin. İdrarda yalancı negatif olabilir. Kan testi kesin sonuçtur moral bozmaya gerek yok. Bu arada tahmini transfer tarihim 29 ocak. Beklemedeyim ben de.200 ün üstünde olduğu için çıkmış, o ne acaba
Çok teşekkür ederimO zaman napıyoruz? Allah ne yazdıysa o olur diyoruz23 ocakmış zaten az kalmış bak benimde 25 Ocak belki bir gün iki gün önce yapabiliriz ama şuan çok erken kafanı bulandırma hiç bence birlikte sabderelim yapmak isteyince yaz bana özelden de yazabilirsin
4düzlerin nolduCanım benim dördüzdü, o yüzden erken gösterdi kendini. Acele etmeyin. İdrarda yalancı negatif olabilir. Kan testi kesin sonuçtur moral bozmaya gerek yok. Bu arada tahmini transfer tarihim 29 ocak. Beklemedeyim ben de.
Bir iki gün kala yaparız hadi hadiÇok teşekkür ederimtesellin işe yaradı rahatladım inan tamaam yapmaya karar verirsem sölerim ama sanmıyorum öle bi cesaret bende yok
Bir iki gün kala yaparız hadi hadi
Hemen değil ama bak sakin oltamam tamam naz yapmıştım yaparız düm gece as kalsın yapıyodum bi anım bi anımı tutmuyo ki
Bendede varHemen değil ama bak sakin ol22 ocak ta yaparsın sen bende 24 ocakta Bikere idrar testi var bak evde ben dayanıcam sen düşün
Yandık desene dolabı açıp bakıp kapatıyorum ben şimdidenBendede varöle bi kez almıştım aylar önce nasip
Yandık desene dolabı açıp bakıp kapatıyorum ben şimdiden
Çok ince bi çizgideyiz gülüm hepimizne büyük bi aradayız aslında kader döngümüz kolaymı o baktığında test hayatının en büyük müjdesini vercek yada sana bu kezde olmadı dicek
Bence çekinme asla soru işaretin varsa sor bana sende kist var dedi transfer olcaktom iptal etti ve ben ona güvenmediğim için devlete gitmek istedim ne gerek varya söle bizim şu hallerimiz yokmuArkadaşlar merhaba, benim de dün natürel transferim oldu. Çok saçma ama doktora danışmaya çekindiğim bir meseleyi size sormak istiyorum. Dün sabah kontrolde sanki yumurtamin catlamadigini gördüm. Yumurtam geç büyüdüğü için 21. gün ovitrelle yapmıştım ama bence iğneye rağmen catlamadi. Çünkü hemen endometriumun yanında USG de kocaman yuvarlak şey yumurtadan başka ne olabilir ki? Dr çatlamış dedi ama beni telaslandirmamak için öyle söylediğini düşündüm. Yumurta catlamadiysa kiste dönmüşse bu gebeliğe engel midir? Gerçekten çok üzülüyorum.
Evet şunu fark ettim bu yıl burda sadece bir negatif gördüm herkesin oluyo mübarek aylardaÇok ince bi çizgideyiz gülüm hepimiz
22 haftalıkken erken doğumla kaybettim.4düzlerin noldu
ayy çok sevindimmmmBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
4 tane brova sana demekki çok güçlü bi insanki böyle bişey yaşadın çok etkilendim şuan hamd olsun diyelim22 haftalıkken erken doğumla kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?