• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu emin ol hepimizde böyle , burda olan bütün kardeşlerimiz böyle bende dahilim buna 😘 Bir yanım varmış gibi bir yanım umutlanma fazla yıkılma sonra diyor , öyle zor bir süreçteyiz ki ilaçların etkisi altında , bekleyenlere güzel haber vermek zorunda hissetmemiz, canımızı geçip minicik cana odaklanmamız inan bunlar çok zor şeyler işte burda bitek biz birbirimizi anlayabiliriz yaşamayan hiç kimse anlayamıyor , evet olumlu düşünelim güzel enerjimiz olsun diyoruz ama olumsuza da alışmalıyız ki alttan alttan benimsemeliyiz ki çok yıkılmadan yolumuza devam edebilelim 🙏🏻 Ben sürekli düşünüyordum dün aldım elime zikirmatik ya fettah, ya Rezzak 1000 kere , Ya vâris 1000 kere biraz kafam dağıldı, içim rahatladı Rabbim sen görüyorsun duyuyorsun bizi , bana, bütün kardeşlerime nasip et 🙏🏻🙏🏻❤️
Kız içimizi sadece rabbimin bildiğini bilmek ne büyük bir varlık kimseye ihtiyacın yok diyo ama biz sebebleri seviyoruz

Evet tam anlamıyla hepimizi anlattın anlaşılmak senin gibi olan insanların olduğunu bilmek piskolojide insana iyi gelen bişeymiş zaten mesela herkes transfer oluyo ama biz bizimle aynı gün olanı daha çok benimsiyoruz çünkü aynı gün aynı şeyi yaşadık yanlız hissetmiyoruz bu bana çok iyi geliyo , ya kuddüs de ekle bende çekiyorum hep yüreğimden dua ediyorum
O zaman napıyoruz? Allah ne yazdıysa o olur diyoruz 🙏🏻 23 ocakmış zaten az kalmış bak benimde 25 Ocak belki bir gün iki gün önce yapabiliriz ama şuan çok erken kafanı bulandırma hiç bence birlikte sabderelim yapmak isteyince yaz bana özelden de yazabilirsin 🙏🏻❤️

O zaman napıyoruz? Allah ne yazdıysa o olur diyoruz 🙏🏻 23 ocakmış zaten az kalmış bak benimde 25 Ocak belki bir gün iki gün önce yapabiliriz ama şuan çok erken kafanı bulandırma hiç bence birlikte sabderelim yapmak isteyince yaz bana özelden de yazabilirsin 🙏🏻❤️
Çok teşekkür ederim ❤️❤️ tesellin işe yaradı rahatladım inan tamaam yapmaya karar verirsem sölerim ama sanmıyorum öle bi cesaret bende yok😂

Arkadaşlar merhaba, benim de dün natürel transferim oldu. Çok saçma ama doktora danışmaya çekindiğim bir meseleyi size sormak istiyorum. Dün sabah kontrolde sanki yumurtamin catlamadigini gördüm. Yumurtam geç büyüdüğü için 21. gün ovitrelle yapmıştım ama bence iğneye rağmen catlamadi. Çünkü hemen endometriumun yanında USG de kocaman yuvarlak şey yumurtadan başka ne olabilir ki? Dr çatlamış dedi ama beni telaslandirmamak için öyle söylediğini düşündüm. Yumurta catlamadiysa kiste dönmüşse bu gebeliğe engel midir? Gerçekten çok üzülüyorum.

Arkadaşlar merhaba, benim de dün natürel transferim oldu. Çok saçma ama doktora danışmaya çekindiğim bir meseleyi size sormak istiyorum. Dün sabah kontrolde sanki yumurtamin catlamadigini gördüm. Yumurtam geç büyüdüğü için 21. gün ovitrelle yapmıştım ama bence iğneye rağmen catlamadi. Çünkü hemen endometriumun yanında USG de kocaman yuvarlak şey yumurtadan başka ne olabilir ki? Dr çatlamış dedi ama beni telaslandirmamak için öyle söylediğini düşündüm. Yumurta catlamadiysa kiste dönmüşse bu gebeliğe engel midir? Gerçekten çok üzülüyorum.
Bence çekinme asla soru işaretin varsa sor bana sende kist var dedi transfer olcaktom iptal etti ve ben ona güvenmediğim için devlete gitmek istedim ne gerek varya söle bizim şu hallerimiz yokmu

Benim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
ayy çok sevindimmmm

Back