Maşallah Allah bağışlasın darısı bize inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar Ocak ayında transfer olmuştum ikizlerim oldu şimdide yanimdalar Rabbim siz e de nasip etsin bu arada ben 4.gunden test yapmaya başlayan biri olarak bünye meselesi diyorum benim varsa çıkardı:) Rabbim güzel haberler nasip etsin hepinize
Siz benim yaptığımı yapmayın yine de benim 8nci denememdi tecrübe etmiştim artık :))
3.gun embriyosu ise beklemeni tavsiye ederim çıkmaz moralin bozulur 8.gun yap en iyisi mesela ben 5.gun embriyosu 5.gun yaptığımda çok silik cikiyorsa senin 2.gun +3 gün payı var olarak düşün he birde herkeste aynı olmaz ama tutunma süreleri değişiyor bu da uzup yanıltabilir bir gün daha sabret benceKaçıncı gün çıkmıştı testte benim bugün 6 yarın 7.günüm 3.gün embriyo yarın yapiyim diyorum erken gebelik testi
Bende çıkmicak diye düşünerek sabırsızlanmıyorum 5. Gün evet ama yapmam ya korkuyorum ben hazır değilimAynen baya erken olmuşsunuz ben şuan bile dayanamıyorum ama çıkmayacağını biliyorum sabretmemiz gerekiyor aslında 5. Gün embriyo suysa 5-6.gunde bile çıkan oluyormuş
İnşallah. Sizin için de dua ediyorum. Herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok merak etmeyin. İlaçlar da ağır geliyor bazı bünyeye çünkü benim önceki gebeliklerin de sadece regle yakın ağrım olmasina rağmen reglim gecikmisti sonra başladı belirtiler. Bu sefer ilaçlar da biraz etkiledi sanirimAynen Rabbım birdaha yaşatmasın size bağışlasın inşallah benimde 3.gnum transferden sonra ama hala belirtim yok korkmaya başlıyorum
Bekle canım . 3.gun hemen göstermiyor kendini. 3 gün daha bekle. TavsiyemKaçıncı gün çıkmıştı testte benim bugün 6 yarın 7.günüm 3.gün embriyo yarın yapiyim diyorum erken gebelik testi
Gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah canımBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Dayan niye biliyomusun çıkmazsa o üzülme tutma aşamasında olabilcek bebeği etkiler bu yüzden yaptırılmaz dayanmaya çalışDaha 3. Günüm ck erken haftasonu dayanamazsam yaparim
Teşekkür ederim. İnşallahGözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah canım
Test gününüz ne zaman normalde ? Kendinizi hiç strese sokmayınn benimde 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün ama yapmak geçmiyor aklımdan çünkü bazen geçte düşebiliyor ya kendi kendimizi üzmeyelimBende çıkmicak diye düşünerek sabırsızlanmıyorum 5. Gün evet ama yapmam ya korkuyorum ben hazır değilim
Canım yapma test falan ben bu sabah yaptım hala yok çıkıyor kaset testte. Kan verince öğreneceksin nasılsa. Zaten önemli olan ilerlemesinin takibi. Onu da kan ile yapıyorsun. Ben teste baksam daha sabah hamile değildim gittim kan verdim pozitif yaniDaha 3. Günüm ck erken haftasonu dayanamazsam yaparim
23 canım ya rahatlamaya çalışıyorum ama gerçekten birden olumlu birden olumsuz düşüncelerim oluyoTest gününüz ne zaman normalde ? Kendinizi hiç strese sokmayınn benimde 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün ama yapmak geçmiyor aklımdan çünkü bazen geçte düşebiliyor ya kendi kendimizi üzmeyelim
Allah razı olsunHerkesi
İnşallah. Sizin için de dua ediyorum. Herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok merak etmeyin. İlaçlar da ağır geliyor bazı bünyeye çünkü benim önceki gebeliklerin de sadece regle yakın ağrım olmasina rağmen reglim gecikmisti sonra başladı belirtiler. Bu sefer ilaçlar da biraz etkiledi sanirim
HaklısınDayan niye biliyomusun çıkmazsa o üzülme tutma aşamasında olabilcek bebeği etkiler bu yüzden yaptırılmaz dayanmaya çalış
Ayy Rabbım bizede o sevinci yaşatsın inşallahCanım yapma test falan ben bu sabah yaptım hala yok çıkıyor kaset testte. Kan verince öğreneceksin nasılsa. Zaten önemli olan ilerlemesinin takibi. Onu da kan ile yapıyorsun. Ben teste baksam daha sabah hamile değildim gittim kan verdim pozitif yani
Bu emin ol hepimizde böyle , burda olan bütün kardeşlerimiz böyle bende dahilim buna23 canım ya rahatlamaya çalışıyorum ama gerçekten birden olumlu birden olumsuz düşüncelerim oluyo
Doğru söylüyor işte bende sırf bu yüzden yapmak istemiyorumHaklısın
Ayy Rabbım bizede o sevinci yaşatsın inşallah
Yaa ne güzelAaa benimkide aynı
Ben daha önceki transferde 6. Gün idrarda pozitif görmüştüm.İlk günü saymıyomuşuz ben 10:30 gibi transfer oldum bence ilk günüm sayılsın yaailk gün sayılmazsa 5. Gün test yapmamaya çalışcam diyim
Evet tam anlamıyla hepimizi anlattın anlaşılmak senin gibi olan insanların olduğunu bilmek piskolojide insana iyi gelen bişeymiş zaten mesela herkes transfer oluyo ama biz bizimle aynı gün olanı daha çok benimsiyoruz çünkü aynı gün aynı şeyi yaşadık yanlız hissetmiyoruz bu bana çok iyi geliyo , ya kuddüs de ekle bende çekiyorum hep yüreğimden dua ediyorumBu emin ol hepimizde böyle , burda olan bütün kardeşlerimiz böyle bende dahilim bunaBir yanım varmış gibi bir yanım umutlanma fazla yıkılma sonra diyor , öyle zor bir süreçteyiz ki ilaçların etkisi altında , bekleyenlere güzel haber vermek zorunda hissetmemiz, canımızı geçip minicik cana odaklanmamız inan bunlar çok zor şeyler işte burda bitek biz birbirimizi anlayabiliriz yaşamayan hiç kimse anlayamıyor , evet olumlu düşünelim güzel enerjimiz olsun diyoruz ama olumsuza da alışmalıyız ki alttan alttan benimsemeliyiz ki çok yıkılmadan yolumuza devam edebilelim Ben sürekli düşünüyordum dün aldım elime zikirmatik ya fettah, ya Rezzak 1000 kere , Ya vâris 1000 kere biraz kafam dağıldı, içim rahatladı Rabbim sen görüyorsun duyuyorsun bizi , bana, bütün kardeşlerime nasip et
Hadi ya kan değerin kaçtı pekiBen daha önceki transferde 6. Gün idrarda pozitif görmüştüm.
8. Gün kan 200lerdeydi ama benim çoğul gebelikti.Hadi ya kan değerin kaçtı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?