• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Tebrik ederim sağlıkla ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏻❤️

Benim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz var mıydı kaçıncı gunde başladı

Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz var mıydı kaçıncı gunde başladı
Teşekkür ederim, insallah. Benim ilk bir hafta bel ağrım oldu 6 ya da 7. Gün regl olacagim gibi aşırı ağrı çektim, şu an düşünüyorum sanırım tutunma sancilariymis, ertesi gün kayboldu ağrılar sonra sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var birkaç gündür. Başka belirtim ya da lekelenme falan olmadı. 6-7. Haftalarda düşüklerim olduğu için o haftalar geçene kadar tam sevinemeyecegim herhalde ama sonuç almak güzel yine de 😊

Çok heyecandan da oluyor öyle kuzucum sakin ol Allaha güven herşey allahtan değil mi bizim için en hayırlı olanı nasip etmeyecek mi edecek pozitif düşün ve test gününü bekle Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vakti var saati var sen duanı et gerisi teferruat 🤲🏻😍🌸
Test günü yaklaştı korkumda artıyo Büşra

Maşallah maşallah tebrik ederim çok mutlu oldum ❤️❤️❤️❤️❤️

Teşekkür ederim, insallah. Benim ilk bir hafta bel ağrım oldu 6 ya da 7. Gün regl olacagim gibi aşırı ağrı çektim, şu an düşünüyorum sanırım tutunma sancilariymis, ertesi gün kayboldu ağrılar sonra sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var birkaç gündür. Başka belirtim ya da lekelenme falan olmadı. 6-7. Haftalarda düşüklerim olduğu için o haftalar geçene kadar tam sevinemeyecegim herhalde ama sonuç almak güzel yine de 😊
Aynen Rabbım birdaha yaşatmasın size bağışlasın inşallah benimde 3.gnum transferden sonra ama hala belirtim yok korkmaya başlıyorum

Çok sevindim darısı hepimizin başına🥰

İlk günü saymıyomuşuz ben 10:30 gibi transfer oldum bence ilk günüm sayılsın yaa😂 ilk gün sayılmazsa 5. Gün test yapmamaya çalışcam diyim
Aynen baya erken olmuşsunuz ben şuan bile dayanamıyorum ama çıkmayacağını biliyorum sabretmemiz gerekiyor aslında 5. Gün embriyo suysa 5-6.gunde bile çıkan oluyormuş

Aynen baya erken olmuşsunuz ben şuan bile dayanamıyorum ama çıkmayacağını biliyorum sabretmemiz gerekiyor aslında 5. Gün embriyo suysa 5-6.gunde bile çıkan oluyormuş
Merhaba kızlar Ocak ayında transfer olmuştum ikizlerim oldu şimdide yanimdalar Rabbim siz e de nasip etsin bu arada ben 4.gunden test yapmaya başlayan biri olarak bünye meselesi diyorum benim varsa çıkardı:) Rabbim güzel haberler nasip etsin hepinize
Siz benim yaptığımı yapmayın yine de benim 8nci denememdi tecrübe etmiştim artık :))

Kızlar Selam,
Doğal deniyoruz demiştim transfer öncesi son hafta bugün kontrole gittim, ostrelle, monodoks, prednol, progestron fitil ve progeston iğne kullanıcam 1 hafta transfere kadar. 24.01 transfer tarihim 1 embriyo denicez. belki2903 belki2903 listede günceller misin çok teşekkürler?

Merhaba kızlar Ocak ayında transfer olmuştum ikizlerim oldu şimdide yanimdalar Rabbim siz e de nasip etsin bu arada ben 4.gunden test yapmaya başlayan biri olarak bünye meselesi diyorum benim varsa çıkardı:) Rabbim güzel haberler nasip etsin hepinize
Siz benim yaptığımı yapmayın yine de benim 8nci denememdi tecrübe etmiştim artık :))
Kaçıncı gün çıkmıştı testte benim bugün 6 yarın 7.günüm 3.gün embriyo yarın yapiyim diyorum erken gebelik testi

Back