Tebrik ederim sağlıkla ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz var mıydı kaçıncı gunde başladıBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Teşekkür ederim, insallah. Benim ilk bir hafta bel ağrım oldu 6 ya da 7. Gün regl olacagim gibi aşırı ağrı çektim, şu an düşünüyorum sanırım tutunma sancilariymis, ertesi gün kayboldu ağrılar sonra sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var birkaç gündür. Başka belirtim ya da lekelenme falan olmadı. 6-7. Haftalarda düşüklerim olduğu için o haftalar geçene kadar tam sevinemeyecegim herhalde ama sonuç almak güzel yine deHayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin belirtileriniz var mıydı kaçıncı gunde başladı
Olmadan oluyo biliyoruz ama istiyoruz yaya bende aynı sekilde bekliyorum ama yok :)
Test günü yaklaştı korkumda artıyo BüşraÇok heyecandan da oluyor öyle kuzucum sakin ol Allaha güven herşey allahtan değil mi bizim için en hayırlı olanı nasip etmeyecek mi edecek pozitif düşün ve test gününü bekle Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vakti var saati var sen duanı et gerisi teferruat
Maşallah maşallah tebrik ederim çok mutlu oldumBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Aynen Rabbım birdaha yaşatmasın size bağışlasın inşallah benimde 3.gnum transferden sonra ama hala belirtim yok korkmaya başlıyorumTeşekkür ederim, insallah. Benim ilk bir hafta bel ağrım oldu 6 ya da 7. Gün regl olacagim gibi aşırı ağrı çektim, şu an düşünüyorum sanırım tutunma sancilariymis, ertesi gün kayboldu ağrılar sonra sadece yorgunluk ve göğüs hassasiyeti var birkaç gündür. Başka belirtim ya da lekelenme falan olmadı. 6-7. Haftalarda düşüklerim olduğu için o haftalar geçene kadar tam sevinemeyecegim herhalde ama sonuç almak güzel yine de
Aaa benimkide aynıSanırım en uzunu benimki. 16 Ocak Transfer, 29 Ocak Sonuç tarihi
Kaçıncı gününüz test yapmadan kan vermeye mi gideceksinizTest günü yaklaştı korkumda artıyo Büşra
Çok sevindim darısı hepimizin başınaBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
İlk günü saymıyomuşuz ben 10:30 gibi transfer oldum bence ilk günüm sayılsın yaaKaçıncı gününüz test yapmadan kan vermeye mi gideceksiniz
Sen yapcakmısınKaçıncı gününüz test yapmadan kan vermeye mi gideceksiniz
Tebrik ederim canıımBenim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Aynen baya erken olmuşsunuz ben şuan bile dayanamıyorum ama çıkmayacağını biliyorum sabretmemiz gerekiyor aslında 5. Gün embriyo suysa 5-6.gunde bile çıkan oluyormuşİlk günü saymıyomuşuz ben 10:30 gibi transfer oldum bence ilk günüm sayılsın yaailk gün sayılmazsa 5. Gün test yapmamaya çalışcam diyim
Daha 3. Günüm ck erken haftasonu dayanamazsam yaparimSen yapcakmısın
Merhaba kızlar Ocak ayında transfer olmuştum ikizlerim oldu şimdide yanimdalar Rabbim siz e de nasip etsin bu arada ben 4.gunden test yapmaya başlayan biri olarak bünye meselesi diyorum benim varsa çıkardı:) Rabbim güzel haberler nasip etsin hepinizeAynen baya erken olmuşsunuz ben şuan bile dayanamıyorum ama çıkmayacağını biliyorum sabretmemiz gerekiyor aslında 5. Gün embriyo suysa 5-6.gunde bile çıkan oluyormuş
Sizin transfer ne zaman ?
Kaçıncı gün çıkmıştı testte benim bugün 6 yarın 7.günüm 3.gün embriyo yarın yapiyim diyorum erken gebelik testiMerhaba kızlar Ocak ayında transfer olmuştum ikizlerim oldu şimdide yanimdalar Rabbim siz e de nasip etsin bu arada ben 4.gunden test yapmaya başlayan biri olarak bünye meselesi diyorum benim varsa çıkardı:) Rabbim güzel haberler nasip etsin hepinize
Siz benim yaptığımı yapmayın yine de benim 8nci denememdi tecrübe etmiştim artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?