- 30 Temmuz 2022
- 26
- 22
- 8
- 27
Sen içini ferah tut tattıracak inşallah bak göreceksinÇok iyiiiiii ya rabbim benim gibi bekleyen herkese banada bu tadı hayırla nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen içini ferah tut tattıracak inşallah bak göreceksinÇok iyiiiiii ya rabbim benim gibi bekleyen herkese banada bu tadı hayırla nasip etsin
Uyuyamıyorum ve şuan niyeyse olumlu düşünemiyorum kaygılıyımSen içini ferah tut tattıracak inşallah bak göreceksin
Bugün transferim oldu kendimi yine burda buldum.sende yeni transfer oldun hadi bakalım hayırlısıAhhhh bellaaa seni gördüm ve şubatta mesajlaştığım birinin ismine baktım omuydu diye değildi yanlış mı hatırlıyorum dedim baya sensin nasibe bak şuan napıypsun
Aynen belki de üzülecektim gereksiz deyip boşladım.Testin Sonucunu anlayamadın yani öylemi canım
Sanırım en uzunu benimki. 16 Ocak Transfer, 29 Ocak Sonuç tarihiEşim akşam akşam dayanamadı gitti nöbetçi eczaneden almaya , aradı hangisinden almam gerek diye sorunca kaset olanı alcaksın dedim.Ben beceremedim o kaseti 3 damla olması gerekmiş :) ben baya bi damlattım bizim kaset döndü plağa eksi şeklinde yandan bir şekil aldı.Kısmet değilmiş demekki öğrenmek
Yarın kandan sonuçlanır.Öff ne karışık duygular öğrenmeyi istiyorsun negatifi görecem diye de korkuyorsun
Benim bu kan tahlili meselesi kafamı karıştırdı doktorlarımız farklı farklı gün aralıkları vermişler hepimize.Benim transferim 9 ocaktı 18ocak tahlil 5. gün embriyosu.
Benim 17 Ocak bugün transfer yapıldı 27 sonuç tarifiSanırım en uzunu benimki. 16 Ocak Transfer, 29 Ocak Sonuç tarihi
İnşallah doğrudur yarın belli olucak inşallah çok güzel süprizler olur sanadaSilik çizgi boşuna çıkmaz gözün aydın diyelim sordum ki hamile olduğun için bakim bendede hangi belirti var bi umut işte
Yani sana göre hangisi gerçekci bende ikisindede çıktı amaArkadaşım geçen gün erken gebeliği de yaptı bu kaseti de yaptı. Erken gebelikte çıkmadı kaset testte çıktı. Erken gebeliğe çoktta aldanmayın canım
Ne güzel maşallahYani sana göre hangisi gerçekci bende ikisindede çıktı ama
İnşallah canım sen kazandın hadi iyisinİnşallah doğrudur yarın belli olucak inşallah çok güzel süprizler olur sanada
Çok heyecandan da oluyor öyle kuzucum sakin ol Allaha güven herşey allahtan değil mi bizim için en hayırlı olanı nasip etmeyecek mi edecek pozitif düşün ve test gününü bekle Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vakti var saati var sen duanı et gerisi teferruatUyuyamıyorum ve şuan niyeyse olumlu düşünemiyorum kaygılıyım
Ertesi günü 1. Gün kabul et.Gerçektenmi embriyo koyulan günü sayıyomuyuz
Benden sonra transfer olmuşsunuz ama benden önce öğreneceksinizBenim 17 Ocak bugün transfer yapıldı 27 sonuç tarifi
ya bende aynı sekilde bekliyorum ama yok :)Burda herkes yerleşme kanamazı yaşıyo hatta bi benim heralde olmayan
aynı gun transfer olmusuz aynı gun test gunumuzMerhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.
Gunaydın. Ben kan verdim 1 saat önce. Birazdan yazarım iyi kötü , heyecan doruktagünaydın bugün test günü olan kızlar hepiniz pozitif haberlerle gelin
Ayy hadi inşallah aksiyon filmi izler gibiyiz pozitifleri duydukça çok mutlu oluyorumGunaydın. Ben kan verdim 1 saat önce. Birazdan yazarım iyi kötü , heyecan dorukta
İnşallah doğrudur yarın belli olucak inşallah çok güzel süprizler olur sanad
Heveslemiyoruöİnşallah canım sen kazandın hadi iyisin