• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ahhhh bellaaa 😂 seni gördüm ve şubatta mesajlaştığım birinin ismine baktım omuydu diye değildi yanlış mı hatırlıyorum dedim baya sensin nasibe bak şuan napıypsun
Bugün transferim oldu kendimi yine burda buldum.sende yeni transfer oldun hadi bakalım hayırlısı 🥰

Eşim akşam akşam dayanamadı gitti nöbetçi eczaneden almaya , aradı hangisinden almam gerek diye sorunca kaset olanı alcaksın dedim.Ben beceremedim o kaseti 3 damla olması gerekmiş :) ben baya bi damlattım bizim kaset döndü plağa 😀 eksi şeklinde yandan bir şekil aldı.Kısmet değilmiş demekki öğrenmek
Yarın kandan sonuçlanır.Öff ne karışık duygular öğrenmeyi istiyorsun negatifi görecem diye de korkuyorsun 😩
Benim bu kan tahlili meselesi kafamı karıştırdı doktorlarımız farklı farklı gün aralıkları vermişler hepimize.Benim transferim 9 ocaktı 18ocak tahlil 5. gün embriyosu.
Sanırım en uzunu benimki. 16 Ocak Transfer, 29 Ocak Sonuç tarihi 😀

Uyuyamıyorum ve şuan niyeyse olumlu düşünemiyorum kaygılıyım
Çok heyecandan da oluyor öyle kuzucum sakin ol Allaha güven herşey allahtan değil mi bizim için en hayırlı olanı nasip etmeyecek mi edecek pozitif düşün ve test gününü bekle Allahım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz vakti var saati var sen duanı et gerisi teferruat 🤲🏻😍🌸

Merhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.

Eklentiler

• B37A89C9-874A-4DCF-8FF8-5849C886A70B.jpeg
    B37A89C9-874A-4DCF-8FF8-5849C886A70B.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.
aynı gun transfer olmusuz aynı gun test gunumuz
ben cesaret edip yapamadım test :)
cizgi var umarım gebelik vardır :nazar:

Back