2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İlk transferim değil ilkinde doğurdum de kucağıma alamadan cennete yolladım, şimdi de hormon ilaçlarının etkisinden mi sürekli onları düşünüp ağlıyorum yeniden. Şimdi aynı süreçleri yeniden yaşamak çok etkiledi beni umarım bu duygusallık sürecime olumsuz yansımaz
Ayyyy cennetin kapısında seni bekliceler üzülme nolur

Bendede yoğun çıkıyo 3 denememdede çıktı onun başka yoluyo yok çünkü o beyaz şeyin içinden jel gibi ilaç aslında kalıyo beyazı işe yaramıyor yani dışı sadece
İyi bari içim rahatladı birazda olsa yan etkilerinden korktum yine içemedim inşallah işe yarar teşekkür ederim 🫠

İlk transferim değil ilkinde doğurdum de kucağıma alamadan cennete yolladım, şimdi de hormon ilaçlarının etkisinden mi sürekli onları düşünüp ağlıyorum yeniden. Şimdi aynı süreçleri yeniden yaşamak çok etkiledi beni umarım bu duygusallık sürecime olumsuz yansımaz
Yaa sen cennet kuşu annesisin ❤️‍🩹 tabiki ilaçlardandır. Birde kolay değil evlat sonuçta. Dualarım aeninle olacak arkadaşım. Rabbim yaralarına merhem olacak evlat masip etsin inşallah

Ah güzel arkadaşım. Acını paylaşıyorum. Sil göz yaşlarını 🙏 herşey güzel olacak, daha da güzel olacak ❤ hormonlar bizi mahvediyor. Ben de yumurta geliştirme aşamasında yolda kedi görüp ağlama krizine giriyordum... Bu sefer başka bir öykü, bu sefer yazılanlar farklı 🙏❤ inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksın canım. Allah sabrının mükafatını verecektir.

Ben de Kasım ayında histeroskopi oldum. 3 embriyom 5. Güne gitti ama biri biyopsi yaparken bozulmuş iyi değilmiş zaten, biri genetik olarak sağlıksız geldi kalan tek transfer edildi. Çok çok benzer bir süreç geçirmişiz. Umarım ikimizin de yolunda gider, inşallah bu sefer sağlıkla hayırla kavuşuruz 🩵
Gerçekten öyleymişiz:) ben de 35 yaşındayım bu arada.

Eşim akşam akşam dayanamadı gitti nöbetçi eczaneden almaya , aradı hangisinden almam gerek diye sorunca kaset olanı alcaksın dedim.Ben beceremedim o kaseti 3 damla olması gerekmiş :) ben baya bi damlattım bizim kaset döndü plağa 😀 eksi şeklinde yandan bir şekil aldı.Kısmet değilmiş demekki öğrenmek
Yarın kandan sonuçlanır.Öff ne karışık duygular öğrenmeyi istiyorsun negatifi görecem diye de korkuyorsun 😩
Benim bu kan tahlili meselesi kafamı karıştırdı doktorlarımız farklı farklı gün aralıkları vermişler hepimize.Benim transferim 9 ocaktı 18ocak tahlil 5. gün embriyosu.

Eşim akşam akşam dayanamadı gitti nöbetçi eczaneden almaya , aradı hangisinden almam gerek diye sorunca kaset olanı alcaksın dedim.Ben beceremedim o kaseti 3 damla olması gerekmiş :) ben baya bi damlattım bizim kaset döndü plağa 😀 eksi şeklinde yandan bir şekil aldı.Kısmet değilmiş demekki öğrenmek
Yarın kandan sonuçlanır.Öff ne karışık duygular öğrenmeyi istiyorsun negatifi görecem diye de korkuyorsun 😩
Benim bu kan tahlili meselesi kafamı karıştırdı doktorlarımız farklı farklı gün aralıkları vermişler hepimize.Benim transferim 9 ocaktı 18ocak tahlil 5. gün embriyosu.
Testin Sonucunu anlayamadın yani öylemi canım

Merhaba elizaaa geçen sene şubat ayındaki aynı topikte yine vardın hatirladinmi beni.sanirim sende şubatta transfer olmuştun bende
Ahhhh bellaaa 😂 seni gördüm ve şubatta mesajlaştığım birinin ismine baktım omuydu diye değildi yanlış mı hatırlıyorum dedim baya sensin nasibe bak şuan napıypsun

X