- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Her geçen gün daha da hareketleniyorlarBenimkinde öyle yapıyor hatta çok mutlu oldum herkesi görüntülü aradım kalkıyor benim yavrum diye
Ben de uzun süre yaptiramiyorum ağlıyor ama her gün bı kaç dakika da olsa yapmaları çok faydaliYaa, başının çaresine bakmaya başlamış mı oyybenimki de hiç hoşlanmıyor ağlıyor hemen pek yaptırmıyorum o yüzden ya.
Benimki duruyorum rahatttSivri yerleri düzeltsin yeter.Daha önce almayı düşündüm ama ete zarar verecekmiş gibi geldi vazgeçmiştim.Siz hangisini kullanıyorsunuz.Ete gelince duruyor mu?
Ahahha az önce benimki de tummy time yaparken döndü bende herkesi aradım bakın dönüyo diye ana olmak çok garip yasahahahaBenimkinde öyle yapıyor hatta çok mutlu oldum herkesi görüntülü aradım kalkıyor benim yavrum diye
Evet yaaaa minnoşumHer geçen gün daha da hareketleniyorlar
Ahahahha gerçekten öyle benimde öyle olmuştu eşimi aradım çabuk kameradan bak bize Zeynep dönüyor dedim yemek koyuyormuş tam o sırada ay bi dakika nasıl bakıcam görüntülü mü ariyim dur nasıl falan diye heyecanımız restoranda herkes gülmüş ona çok komik yaAhahha az önce benimki de tummy time yaparken döndü bende herkesi aradım bakın dönüyo diye ana olmak çok garip yasahahaha
Böyle durumlarda doydugundan emin olun diyorlar . Onun dsinda da benim bebeğim de benden ayrilinca huzursuz . Uykuyu bile yanak yanağa uyumak istiyor. Bugün de 20 dk uyuyup uyandı iki kezKizlar merhaba, benim kızım cok uykusuz dogdugundan beri gunduz duzgun uyumuyor gece uykusuna da en erken aksam 11de geciyor. Sabah 6da fix ayaktayiz. İse baslicam yakinda bu yorgunlukla nereye kadar goturucem bilmiyorum. Gunduzleri uyusa bile basinda oturuyorum 5dk da bir uyaniyor nerdeyse. Annem olmasa karnimi bile doyiramicak durumdayim. Sizler nasil hallettiniz ben mi bi yerde yanlis yapiyorum beceremiyorum uyutmayi. Uyumadikca hep huzursuz oluyor. Artik uyku egitimi alsam mi diyorum napcagmi sasirdim
Yaaa, git gide pek bi minnoşlaşıyorlarEvet yaaaa minnoşumyeni bi huy edindi emerken emmeyi bırakıyor yüzüme bakıyor gülüyor konuşunca cevap veriyor bana agular ayyylar gülmeler meme dışarda sohbet ediyoruz arada emiyor sonra sohbete devam 1 saaat sürüyor böyle böyle emişmek bitiyorum o bakışına
Ayyy pinpirikli ben 3 gün dediler 1 haftadır yıkamıyorum çocuğu çocuk koktu nasipse bugün yıkıycamKizlar karma aşıdan kac gün sonra banyo yaptırdınız, bana hemşire 3 gün dedi ama oğlum çok kaka yapmış, sırtından taşmış, atletini çıkarırken çok hareket etti, ensesine kadar bulaştıpamukla temizledim ama içime sinmedi, pazartesi 11 de aşı oldu bugün yikasam sorun olur mu acaba
Ben en çok onu seviyorum emzirirken. Benimki henüz başlamadı emerken gulusmelere, full konsantre emiyor hala ama abisi yapardı, emzirmeyi bırakıp onu yiyesim gelirdiEvet yaaaa minnoşumyeni bi huy edindi emerken emmeyi bırakıyor yüzüme bakıyor gülüyor konuşunca cevap veriyor bana agular ayyylar gülmeler meme dışarda sohbet ediyoruz arada emiyor sonra sohbete devam 1 saaat sürüyor böyle böyle emişmek bitiyorum o bakışına
Yikamicam ben de cumaya kadar, poposunu yıkadım sadece, katran baglamazlarsa iyiAyyy pinpirikli ben 3 gün dediler 1 haftadır yıkamıyorum çocuğu çocuk koktu nasipse bugün yıkıycambence bekle ne olur olmaz garanti olsun
Ayyyy çok tatlı yaaaaBöyle durumlarda doydugundan emin olun diyorlar . Onun dsinda da benim bebeğim de benden ayrilinca huzursuz . Uykuyu bile yanak yanağa uyumak istiyor. Bugün de 20 dk uyuyup uyandı iki kez
Eriyorum eriyorum bendeYaaa, git gide pek bi minnoşlaşıyorlarBen de emerken göz göze gelip gülümseyip birşeyler diyorum nasıl gülümsüyor böyle meme düşüyor ağzından sonra..sabahları günaydın diyorum gülüşmeler filan yumuş yumuş kalpler havalarda
Yakındır o zaman banada 1 haftadır yapıyor eriyorum resmenBen en çok onu seviyorum emzirirken. Benimki henüz başlamadı emerken gulusmelere, full konsantre emiyor hala ama abisi yapardı, emzirmeyi bırakıp onu yiyesim gelirdi
Beni emmiyor sut sagip veriyorum o yuzden doydugundan eminim. Reflusu var o etkiliyo biliyorum ama hat safhada bi uykusuzlugu var. Uyumayinca da cok huzursuz oluyor oyalayamiyorum.butun bebeklere uyku diliyorum vallaBöyle durumlarda doydugundan emin olun diyorlar . Onun dsinda da benim bebeğim de benden ayrilinca huzursuz . Uykuyu bile yanak yanağa uyumak istiyor. Bugün de 20 dk uyuyup uyandı iki kez
Benim bağlamasına ramak kalmıştı haşledicem bugünYikamicam ben de cumaya kadar, poposunu yıkadım sadece, katran baglamazlarsa iyi
Reflu konusunu bende soracağım doktora . Uyumamasinin sebebi o da olsbilir . Gündüz ışıktan da etkileniyor olabilir. Herşey olabilirBeni emmiyor sut sagip veriyorum o yuzden doydugundan eminim. Reflusu var o etkiliyo biliyorum ama hat safhada bi uykusuzlugu var. Uyumayinca da cok huzursuz oluyor oyalayamiyorum.butun bebeklere uyku diliyorum valla
Evet yorucu ama bı o kadar da tatlıAyyyy çok tatlı yaaaabizimkinde öyle bi hal yok ayakta kucakta olsun kim olursa olsun tabi senin için yorumcudur ama seni bilmiş çok tatlı yaaaa
Hataylıyım normalde. Osmaniye'de yaşıyoruz. 7 Ocak Mahallesinden.Aa bi Osmaniyeli dahaOsmaniyeli misin yoksa sadece yaşıyor musun ? Merkez neresinden
Ama yerin sizi yaEvet yorucu ama bı o kadar da tatlıBiraz önce market siparisini teslim aldım . Kapıyı da yanak yanaga açtık . Çok komik olabiliyor
Esimin kardesi geldi 4 gün kaldı . Çocuk şarkılarıni falan iyi biliyor. Toplamda günde 40 50 dk takilmislardir bende dinlendiğimi farkettimSosyallesme zamanımiz gelmiştir belki de die dusunuyorum