- 29 Ocak 2023
- 328
- 551
- 26
Emiyor ama ben memeden almasam asla memeyi bırakmıyor saatlerce emer yaniBence emzir. Sadece rahatlamak için de emmek istiyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emiyor ama ben memeden almasam asla memeyi bırakmıyor saatlerce emer yaniBence emzir. Sadece rahatlamak için de emmek istiyor olabilir.
Kalkanları kullanıyorum ama gece takılmıyor ki onlar hatta bi kere taktım kaymış meme ucuna denk gelmiş iz yapmıştıAventin göğüs kalkanlarını kullanabilirsiniz. Sütü toplayan haznesi de var. ve göğüsler hava alıyor
sürekli emiyosa kaçınılmaz sonÇabuk terbiye olmuş benimki o zaman
İşte kaşık biberonda bebek büyüdükçe kullanması zorlaşan bir şey ne yazık kiİkisinden toplam o şekilde cıkti. Sonra 120 leri gordüm tabi. Biraktım sagmayı amaç hasıl olmustur diye. Uyurken biberonla verdim lansinoh. Ama içim rahat değil hiç biberon konusunda. S Sariucurtma medela çalma biberon onermişti. Calışmaya başlamadan ondan almayı düşünüyorum. Ya da eşim kaşık biberonla vermeyi kabul ederse daha iyi olur. Ama işte bogazına kaçırmaktan korkuyor o da. Aklım evde kalsın da istemiyorum. Çok bilinmeyenli bir denklem. Çöz çozebilirsen.
Hayırlı olsun. Allah'ım sağlikla kucağına alıp buyütmeyi nasip etsin inşallah . Bizimki tam dedikleri gibi çıktı. En son doğumdan bir hafta önce ölçmüştü. 2600 cıkmıştı. 2.850 doğdu. Gebelik şekeri vardı bende de. Dogduğunda kan şekeri düşük olabilir demişlerdi. O da olmadı elhamdülillah. Hasılı bir sıkıntı yok Allah'ın izniyle . Sende de olmasın inşallah .Kızlar merhaba nasipse bende yakında anne olacağım bebişleriniz ultrasonda kaç kg dendi kaç kg doğdu birde gebelik şekeri olanlar bir sıkıntı yaşadınız mı yakın zamanda yaşayan görüşleri almaya ihtiyacım var
Bizim de sol gözü aynı. Büyük oğlumda da böyleydi. Gözyaşı damar tıkanıklığı vardı. Masajla düzeliyor. Pamukla çapağı temizleyip masaj yapıyoruz ama henüz düzelmedi. Düzeliyor ama endişe etme. Doktordan sonra bana da yazar mısın ne diyecek bakalımKozlar ben o kadar sütümle falan sildim gözlerini ama sağ gözünde akıntı var kirpikleri falan çapak oluyor pazartesi doktora gidicez geç kalınacak bi durum olmaz dimi normal çapak gibi değil çünkü gözü baya hasta gibi görünüyor dün oldu sütümle siliyorum ama bi değişiklik yok şu anda
Tamam canım yazarım internette okudum bende masajı ama başka bişeyse diye cesaret edemedimBizim de sol gözü aynı. Büyük oğlumda da böyleydi. Gözyaşı damar tıkanıklığı vardı. Masajla düzeliyor. Pamukla çapağı temizleyip masaj yapıyoruz ama henüz düzelmedi. Düzeliyor ama endişe etme. Doktordan sonra bana da yazar mısın ne diyecek bakalım
Doktorun damar tıkanıklığı diyeceğini düşünüyorum ama bakalım , Antibiyotikli damla verir bir de masaj yapın der. Sabah öyle gözünü açamayınca ne hissettiğini çok iyi anlıyorum düzeliyor ama korkmaTamam canım yazarım internette okudum bende masajı ama başka bişeyse diye cesaret edemedim
Ay anlatamam zaten kahroluyorumDoktorun damar tıkanıklığı diyeceğini düşünüyorum ama bakalım , Antibiyotikli damla verir bir de masaj yapın der. Sabah öyle gözünü açamayınca ne hissettiğini çok iyi anlıyorum düzeliyor ama korkma
Ah kıyamam geçmiş olsun bnmde yaraydi kabuk bağladı burdan bı arkadaş karbonat yazmış denedim iyi geldi emzirme sonrası bardaktaki sulu karbonat karışımına temizleme pamugunu batırıp sıkıyorum memeye koyuyorum ıslak ıslak hem soğuk tutuyor hemde yaralara iyi geldi acitmio ilk günler gibi agliodum resmenAcile gittim baş ve boyun ağrısı için . Geralgine k vermiş . Hep yatmami önerdi . Memelerim yara olmuştu onu da gösterdim . 3 gün emzirme dendi. Ama nasıl kıyarım bilmiyorum
Oh masallah sütun bol bol olsun hep ben o ped işini sevmedim yapisiyo hep uçlar rahatsz ediyor yaratsa batiyor mesela temizleme pamugunu karbonatla ıslatıp koyuyorum nemlice kalio hemde yaraları iilestirdi azda olsa şimdide lansinoh aldım onu denicem ,ben yarım atlet kullanıyorum direk alttan çekiyorumSelam kızlar, geceleri ter içinde memelerimden süt akmış üstüm başım ıslanmış şekilde uyanıyorum. Çok rahatsız edici. Ne yapmamı önerirsiniz göğüs pedi de yapışkanlardan çıkıyor gece emzirirken filan sinir ediyor. Sütyen konusunu da daha tam çözemedim giysem mi giymesem mi.. meme uçlarım da yara vallahi zormuş bu emzirme işi
Bana göz doktoru sütle silme sakin demişti. Göz pınarına günde 5-6 defa masaj yaptık bı kaç güne geçmişti büyük oğlumda. Gözü yapışıyordu acamiyordu çocuk, sade ılık su ve pamukla silip kurumuş capagi yumusatiyorduk. Sütle silmek ilerletebiliyormusKozlar ben o kadar sütümle falan sildim gözlerini ama sağ gözünde akıntı var kirpikleri falan çapak oluyor pazartesi doktora gidicez geç kalınacak bi durum olmaz dimi normal çapak gibi değil çünkü gözü baya hasta gibi görünüyor dün oldu sütümle siliyorum ama bi değişiklik yok şu anda
Maşallah canım sağolHayırlı olsun. Allah'ım sağlikla kucağına alıp buyütmeyi nasip etsin inşallah . Bizimki tam dedikleri gibi çıktı. En son doğumdan bir hafta önce ölçmüştü. 2600 cıkmıştı. 2.850 doğdu. Gebelik şekeri vardı bende de. Dogduğunda kan şekeri düşük olabilir demişlerdi. O da olmadı elhamdülillah. Hasılı bir sıkıntı yok Allah'ın izniyle . Sende de olmasın inşallah .
Benim bebeğim de öyle :) biz de doymuyor sanıyorduk o kadar mama veriyordum hala aranıyordu o zaman anladım açlıktan olmadığını. Mecburen emziriyorum boyuna, ihtiyacı var demekki diyerek. 3 aya kadar böyle sürecek sanırım. Kaç günlük sizin?Emiyor ama ben memeden almasam asla memeyi bırakmıyor saatlerce emer yani
Bu akşam ve gece bebeğim hiçbir şekilde memeyi almıyor zaten süt gelmediği için . Muhtemelen gelen de stresten geri gitti baş ve boyun ağrılarım yüzünden . Şimdi de uyutmaya çalışıyorum benim gerginligim ona geçiyor. Bir baş ve boyun ağrısı hayatımızı çok fazla etkiledi maalesefAh kıyamam geçmiş olsun bnmde yaraydi kabuk bağladı burdan bı arkadaş karbonat yazmış denedim iyi geldi emzirme sonrası bardaktaki sulu karbonat karışımına temizleme pamugunu batırıp sıkıyorum memeye koyuyorum ıslak ıslak hem soğuk tutuyor hemde yaralara iyi geldi acitmio ilk günler gibi agliodum resmen
Canım çok geçmiş olsun ben lansinoh kremle alıştım emzirmeye ağlıyordum ilk günlerBu akşam ve gece bebeğim hiçbir şekilde memeyi almıyor zaten süt gelmediği için . Muhtemelen gelen de stresten geri gitti baş ve boyun ağrılarım yüzünden . Şimdi de uyutmaya çalışıyorum benim gerginligim ona geçiyor. Bir baş ve boyun ağrısı hayatımızı çok fazla etkiledi maalesef