- 24 Aralık 2015
- 370
- 276
- 34
1 tane kızım var 6 yaşında 2. Erkek olsun isterim ama benim içime hep kız doğuyor nedense hayırlısı olsun kız erkek önemli değil sağlıklı olsunda Dün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür ultrasona gore doktor 7+5 dedi bugün 7+6 oldum gayet sağlıklı ilerliyor dedi sata gore 2 gün ileride yani demekki erken döllenmiş Her gün vurulmam için iğne verdi oksapar nasıl vurcam bilmiyorum dün kendim yapmaya çalıştım komediydi resmen bi türlü yapamadım sonunda teyzem vuruverdi ama her gün o yanimda olamaz nasıl yapicam kendim acayip tırsıyorum corasprinde kullanıyorum birde sarı akintim ve kasintim olduğunu söyledim gebeliğe bağlı vajinal mantar olmus dedi bir krem ve trivag diye bi fitil verdi fitilin içeriğinde ilk 3 aylık gebeliklerde kullanılmaması lazım diyor ama doktor onerdigine gore bi şey olmaz diye başladım kullanmaya umarım bi şey olmaz birde bulantılarım için prilam bulantı hapı verdi çok şükür ise yaradı dün ve bugün çok şükür bi şeyler yiyebildim bulantım hafifledi geçti gibi hatta yeni fotomuzuda atayım buda karından cnm buna gorede erkek mi cnm yorumlayabilir misinErkek ben söyliyim sağda