2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Ay sen de bizdensin gel sarılalım süsüm de fotoğrafçım da yok. Yalnız değilmişim
 
Doğru nefes ve ikinma herşeyi cozuyor kolaylastiriyor deniyor bununla ilgili benim de doğru teknikleri bilmem beni psikolojik olarak rahat hiasettirecek diye düşünüyorum onun için fikir almak istedim. Ay bilmiyorum kafam çok karisik ya hala
Ay o kadar güzel anlatmissin kiii teşekkür ederim canım daha sakin olmaya çalışıcam ve dediklerin kulağıma küpe olacak ❤
 
Kızlar bu emzik ve kaşık biberonu kaynatıp dezenfekte edip öyle mi koydunuz cantaya yoksa hastanede mi dezenfekte ediceksiniz nasıl bi yıl izliceksiniz
 
En önemlisi de ilk doğum sana çatı muayenesinden sonra derlerse ki ohoo 7-8 saatin var en az şöyle böyle pışıkkk de içinden.
Eşinin ellerinden destek alarak bacakların yere paralel ve açık şekilde güçlü nefes alarak eğilip kalkma hareketi yap. Sakın malak gibi yatayım deme. Ne kadar hareket o kadar hızlı doğum unutma. Ben ilk doğumumu suyum gelince anladım hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı. Doktor muayene etti ilk doğum öğleni bulur dedi gitti bu dediğinde gece saat 1.30 du. Ve ben sabah 5.30 da kızımı kucağıma aldım. Doktor da şoka girdi neden? Çünkü bu dediklerimi yaptım kendimi kurbanlık koyun gibi yatağa mahkum etmedim. Eğer sakin kanlı olur yapabilirsen bunları emin ol çok rahat doğum yaparsın güven bana.
 
Ben de ilk kızımda evde, 3. Gün filandı, tee düğünüm zamanı bi çiçekçiden aldığım tacı takmıştım, bi de çok yakın arkadaşımın nedime bilekliğini saklamışım onu bulmuştum onu da kızıma takmıştım çok benziyorlar, eşime de bi gömlek, ben gecelik sabahlık, öyle fotoğraf çektirmiştim ablamlara, odasında gün ışığında, vala en benim diyen fotoğrafçı gelse, en acayip süsü püsü alsam ancak bu kadar olurdu hastanede kasmaya bence de hiiç gerek yok zaten o günün hatırası doğallığında :)
 
Keşke bebekleri cidden leylekler getirseydi ya çatı muayenesi vs vs çıldırıyorum
 
Kızlar bu emzik ve kaşık biberonu kaynatıp dezenfekte edip öyle mi koydunuz cantaya yoksa hastanede mi dezenfekte ediceksiniz nasıl bi yıl izliceksiniz
Evde kaynaticam canım, hastanede kaynatacak yer yok zaten. Evde kaynatıp kurulayip kilitli poşetlere koyucam biberonlari. Mamayı kutusuyla koyucam çünkü hem gün ışığı almaması lazım hem de havayla çok temas etmemeli. Emzik koyar miyim bilmiyorum daha hastanede hemen vermem herhalde, tüm vaktimi zaten meme tutturmak için harcarim. Emziği de memeyi iyice tutup emmeye başladıktan sonra vermeyi düşünüyorum. Önce bı iyice anne memesine alışması lazım.
 
Ben hastanede prenses gibi olan lohusalara imreniyorum ben resmen kuyudan cikan Samara gibi oluyorum. Ne sus pus ne fotoğraf çekimi. İlk doğumda taç götürmüştüm onu bile gözüm görmedi. Kan ter içinde habire çocuga meme tutturmaya çalıştım iki gün, yine de sütüm gelmedi gerçi. İlkinde özel biseyler yapadigim için bunda da yapmayı düşünmüyorum. Eve gelince bol bol aile fotoğrafı çekiliriz.
 
Kilitli poşet çok iyi fikrimis canım tamam ben de öyle yapayım bu hafta artık bitireyim şu canta işini inşallah
 
Ay sen de bizdensin gel sarılalım süsüm de fotoğrafçım da yok. Yalnız değilmişim
Evet sarılalım lütfen. Ben de birsürü başarısız tedavi sonrası hamile kaldım, çok beklenen bir bebekti, şimdi aileler iki taraftan onu alalım bunu yapalım modunda, bana da şaşırıyorlar neden hevesli değilsin diye. Bense bebeğime faydası olacak şeylerle daha çok ilgileniyorum özel fotoğrafçıya süse harcayacağıma çocuğuma bir eğitsel oyuncak bir kaliteli besin daha alırım diye düşünüyorum.
 
Değil mi ne kadar güzel.
 
Doğru diyorsun valla. Ben hastanedeki hallerimi hatırlıyorum da . Açtım, sadece bisküvi ve meyve suyu veriyorlardı. Canım yanıyordu. Yardımla yatıp kalkıyordum. O halde hiç o suslü seyleri gozüm görür gibi gelmiyor. Tabi bunda biraz daha sakin olurum heralde gececeğini bildiğim için. Ama zaten oldum olası merasimlerden hoşlanmam.
 
Ben de öyle düsünüyorum. Yazlık dısarı terliği alırım. Yine dişarda kullanırım sonra.
 
Çok doğru ben de hastaneye falan takım aldım , zıbınları sıfır aldım kalanları dolaptan topladım bir Max iki ay giyeceği şeyler için yazık günah israf..
Rahat bir ekonomi içinde olsak yine neyse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…