2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de fazla iştahsızlık var kızlar 1 kilo vermişim bile. Ayağa kalktığımda mide yanmam tetikleniyor hep uzanmak istiyorum ve açlığa gelemiyor midem su içmek hele çok zorlaştı bu mide yanmasından
Yemek yapacak halim bile yok, resmen salata makarnayla besleniyorum:KK43: bugün zar zor yemek yaptım vallahi

Şişlik bende de var, şöyle bir 4 aylık vardır 😀

Evet sakız gibi uzuyor günler 😞
Aynbende ayni durumdayimmm oyle boyle bir sislik yok dedigin gibi 4 ayi vardir 6. Hafta oldu bugun 😂🤍 sabah ilk kez midem cok kotuydu sadece peynir ekmek yiyip midemi
Bastirmak istedim . Ogrendigim
Gun sigarayi biraktigim
Icin yemeklerim biraz sık oluyodu sigara olmayinca habire yiyip iciyorum valla ama bugun bi midem kotu gordugum ve kokusunu aldigim hatta dusundugum zaman bende direk mide gidiyooo. Cikarmadim o yok ama midem kotu oluyo tarif edemedim pek ..

Aynbende ayni durumdayimmm oyle boyle bir sislik yok dedigin gibi 4 ayi vardir 6. Hafta oldu bugun 😂🤍 sabah ilk kez midem cok kotuydu sadece peynir ekmek yiyip midemi
Gun sigarayi biraktigim
Icin yemeklerim biraz sık oluyodu sigara olmayinca habire yiyip iciyorum valla ama bugun bi midem kotu gordugum ve kokusunu aldigim hatta dusundugum zaman bende direk mide gidiyooo. Cikarmadim o yok ama midem kotu oluyo tarif edemedim pek ..
Ben hala bırakamadım sigarayı. Bende anksiyete var, bir anda bırakırsam anksiyeteye girerim benim de midem çok hassas. Aşırı vicdan azabı çekiyorum.. :KK43::olamaz:

Ben gunde 2 paket iciyordum sari filtre winston blue ilk test yaptim 2 cizgi cikti o gun dedim bu benim son sigaram ama ilk gun zorlandim 2 paket yani uyanir uyanmaz ilk
Isimdi ve arka arkaya iciyodum. Bende anlamadim nasil biraktim. Ama bence anksiyetem tutar diye kendini sartlarsan birakman zor olabilir . Bebegim icinde benim icinde iyi olacak diye dusun anksiyeteni vs hic dusunme .

Merhaba taze anneler 🥰✨️ , benim adetlerim 28-34 gün arası. Ben 30 temmuzda hamile kaldım( temmuzda korunmasız sadece o gün olmuştu) o yüzden net biliyorum hamile kaldığım tarihi. 14 ağustosta beta 291, 17 ağustos da 884 çıktı, gayet normal ben şunu soracağım; pazartesi kadın doğuma gidiyorum yani 21 inde, 17 ağustos da 884 ise ve iki katına çıkması gerekiyorsa beta hcg nin pzt 3500 olması gerekiyor, kesem görünür mü diye soracaktım 🙏🏻
Bizim de 28 temmuz korunmasız ilişki oldu ve şuan hamileyim🥹 hamileliğimiz çok yakınn🥰 ben de dün kan verdim 2263 çıktı. 2 günde bir mi iki katına çıkıyor? Ben de kese görünür mü bu hafta merak ediyordum tam üstüne denk geldi yazınız☺️

Gun sigarayi biraktigim
Sigarayı bırakarak çok iyi yapmışsınız. Ben sigarayı zevkle içen biri olarak geçen birini sigara içerken görünce öğürdüm. Ben de öğrenir öğrenmez bıraktım hatta sigara içiyorum diye biraz erken test yapmıştım.

Ben cok severek yiyip içiyorum ama gün içinde bazı saatler aklıma yemek gelirse ki hiç fark etmiyor ne olduğu, şeftali dense dahi direkt midem dönüyor da dönüyor :)

Hayırlı olsun size de. Aramızda bir hafta fark var <3

Bende aynı senin gibiyim böyle devam ederse anneme gideyim diyorum hazıra konayım biraz baksın bana ☺️
Yemek yedikten sonra sanki litrelerce su içmişim gibi midem şiş rahat değil sindiremiyorum herhalde anlayamadım :KK43: sade soda içmeye çalışacağım başka önerisi olan var mı?

Yemek yedikten sonra sanki litrelerce su içmişim gibi midem şiş rahat değil sindiremiyorum herhalde anlayamadım :KK43: sade soda içmeye çalışacağım başka önerisi olan var mı?

Bizim de 28 temmuz korunmasız ilişki oldu ve şuan hamileyim🥹 hamileliğimiz çok yakınn🥰 ben de dün kan verdim 2263 çıktı. 2 günde bir mi iki katına çıkıyor? Ben de kese görünür mü bu hafta merak ediyordum tam üstüne denk geldi yazınız☺️
Aynen canım, iki günde bir 2 kat artış beklenir normali budur ✨🙏🏻🥰 2 gun var aramizda 🤭hayırlısı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım insallah💕

İyi geceler kızlar bende 7 ağustos da transfer oldum pozitif bu sabah bulantılar başladı. çok erken değil mi o kadar kötü ki midem kızım da bu kadar erken başlamamıştı. Transfer tarihine göre 4+4 son adet tarihine göre 5+1 Nisan'a denk geliyor. Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı için

İyi geceler kızlar bende 7 ağustos da transfer oldum pozitif bu sabah bulantılar başladı. çok erken değil mi o kadar kötü ki midem kızım da bu kadar erken başlamamıştı. Transfer tarihine göre 4+4 son adet tarihine göre 5+1 Nisan'a denk geliyor. Siz neler yapıyorsunuz mide bulantısı için
Dayanilmayacak sekildeyse ben kusuyorum, yediklerimiz çok etkiliyor, ben azar azar sık sık yiyorum , gün içine yayiyorum , yağlı şeylerden uzak dur, bol bol yeşillik ye, ama maalesef artan hormonlar bagirsaklari bozuyor o da şişkinlik mide bulantısı yapiyor. Yarın randevum var doktora prilam yazmasını söyleyeceğim,

Ay Bi de biseu söyleyeceğim benim SAT 11 temmuz ama hamile kalma 30 temmuz. Uygulamaya 30 temmuz hamile kaldım diye yazınca sat 16 temmuz gösteriyor, ben sat ı mi baz alıyım yoksa yumurtlama gününü mu ? Ayrıca bu gebelik belirtilerinde memelere hassaslik acıma bence 5. Haftadan sonra ortaya çıkıyor yani meme hassasiyeti bence bat tarihi için bir belirti değil, vallahi bir yere sigdiramadim goguslerim aşırı açıyor batıyor üstüne yatamıyorum sabah uyuşmuş kalkıyorum ay çok fena bu 9 ay nasıl gececekkkk

Son Bi şey daha sorucam kaçta yatarsam yatayım sabah 8.45-9 da vücudum uyanıyor ve karın ağrısı mide bulantisiyla uyanıyorum geri uyuyamıyorum çünkü tuvalete gitmem gerekiyor sizde de böyle mi

Son Bi şey daha sorucam kaçta yatarsam yatayım sabah 8.45-9 da vücudum uyanıyor ve karın ağrısı mide bulantisiyla uyanıyorum geri uyuyamıyorum çünkü tuvalete gitmem gerekiyor sizde de böyle mi
Sabah bende tam o saatlerde uyanıyorum tuvalete Bı daa uyuyamıyorum normal bence :) bende bazen yogun belirtiler yaşıyorum bulantı agızda acı tat bazen olmuyor. Olmayınca da dıyorum acaba neden Bı aksılik mı var normal mı bu 😐 ben daha Dr a gıtmedıgım için kafayı mı yiyorum 🥴

X